לינה באיזור אנסי
-
מחפש דירה עם מטבח ל 6 לילות באוגוסט (זוג עם 3 ילדים). באיזה עיירות כדאי לחפש לטיולים באיזור אנסי?
ממה שחיפשתי עד עכשיו באנסי עצמה המחירים גבוהים והדירוגים בבוקינג נמוכים.
כשמתרחקים 20-30 דקות מוצאים דירות הרבה יותר שוות. למישהו המלצה על עיירה מסוימת (מלבד ההמלצה על פנסיון הסנאי שראיתי)???
-
נסה את הדירה “שלנו” לדעתי ממש מתאימה להרכב שלכם..
באוגוסט יש עוד ימים פנויים...
-
ממליצה בחום רב מאוד על הדירה בה שהינו (Airbnb) באנסי.
https://www.airbnb.com/rooms/4599085
הדירה לא ממוקמת בתוך העיר העתיקה, אלא במרחק של כרבע שעה הליכה (בתוך פארק ירוק על גדת הנהר) אליה וממנה.
יש בה סלון ענקי ושני חדרי שינה, מרפסת ישיבה הצופה אל הפארק ומטבח מפואר מצוייד בכל טוב.
חניה צמודה, פרטית במתחם נעול, ומעלית לדירה.
בעל הבית נהדר ואמין.
הדירה לא מאוד זולה (עלתה לנו בקיץ שעבר כ-800 ש”ח ללילה), אבל מאוד מאוד שווה כל שקל. עשיתי אז “דוקטורט” על דירות האיזור (חיפשתי לא רק באנסי עצמה) והיא נתנה את התמורה הגבוהה ביותר למחיר לטעמי (בשיקלול כל הפרמטרים), למרות שניתן למצוא דירות זולות ממנה.
-
תודה על התשובות. קצת יקר מבחינתי, אמשיך לחפש מחוץ העיר או לחכות לתשובות על עיירות מומלצות במרחק לא גדול.
-
“שלנו” ,בעיירת טלואר על האגם.כ11 ק”מ מאנסי העיר.
האזור לא זול.מחזיקה לכם
להצליח ולהוזיל עליויות.. -
ממליץ מאד על הדירה של נואלשלום,
ממליץ מאד על הדירה של נואל בעיירה Thorens-Glieres, כ 20-25 דקות מהאגם.
אשה מבוגרת, אוהבת ישראלים וזוכים אצלה ליחס חם במיוחד.
בעקבותיי הרבה מחברים כאן בפורום הספיקו להתארח אצלה וכולם חזרו עם תישבוחות.
בדירה שני חדרי שינה, סלון ומטבח וחצר גדולה שמתאימה למשפחות עם ילדים.
-
היינו ב B&B מצויין
מיקום מעולה
שווה לבדוק איתם שימוש במטבח בערב
ואם לא מסתדר המיקום של העיירה טוב מאוד
-
לינה סביב האגם לא זולה. אנחנו ישנו בפרוור של אנסי כשטיילנו באפריל.
מיקום די סתמי ולא קרוב לשום אתר אבל במרחק של כ 10 דקות מהמרכז בנסיעה ברכב.
אני לא חושב שזה משנה באיזה עיירה בדיוק תתמקמו. העיקר שהיא תהיה קרובה למקומות בהם תרצו לבקר.
השאלה אם תרצו לטייל רוב הטיול סביב האגם?
אם אתם רוצים לשלב את האלפים כלומר את אזור המון בלאן, אז כדאי להתמקם מזרחית לאנסי. אולי אפילו די רחוק מאנסי וקרוב יותר לאזור המון בלאן.
-
ההמלצה שלי נכונה ל-2012
הצימר שוכן באזור כפרי די נידח הנקרא SAINT-SYLVESTRE ליד אנסי (בעצם מדובר במעין כפרון קטן השוכן ליד כפר גדול יותר). הנוף מקסים אבל הדרך אליו קצת מתפתלת ויש מרחק נסיעה של כעשר דקות או רבע שעה מאנסי (אני לא זוכרת בדיוק, כדאי לבדוק בגוגל מפס).
הבית צמוד לבית המארחים ומחולק לשתי דירות, תחתונה ועליונה. אנחנו שהינו בעליונה, והייתה יופי של מרפסת. לא הייתה בעיה לרדת לחצר, אבל מובן שאם הצימר התחתון פנוי - נראה לי שהוא עדיף (אלא אם כן משתכנת מעליכם חבורת אינדיאנים...)
http://www.bedandbreakfast-gite-haute-savoie.com/gite-rural- casset-christel-a-saint-sylvestre-dans-ANNECY-GENEVOIS-ARAVI S-254004.html -
תודה לכל המגיבים. הבאתם הצעות שנאות נחמדות מאוד.
כמעט כל מה שהוצע כאן כבר לא זמין בתאריכים שלי.
עדיין נשאר מקום בדירה של נואל שנראית כאפשרות טובה, אחרי שהבנתי שרובם ישנים מחוץ לאנסי במרחקים של 20-30 דקות.
מקווה שעדיין נוח להגיע לעיר ולהסתדר עם חניה…
-
ממליץ בחום על המקום הבא: Résidence Florimontane.
הזמנו דרך בוקינג. המקום נהדר. חנייה בשפע, מרווח ונוח. פחות מ- 10 דקות נסיעה למרכז אנסי.
.
-
לדעתי אם עדיין נשאר מקום בדירה של נואל לך על זה, אתה לא תתחרט. (ותמסור לה ד”ש חמה מלימור)
מבחינת להגיע לעיר ממש לא בעיה. מבחינת חניה אכן בעיה. וזו אותה בעיה בכל מקום שתישן מחוץ לאנסי עצמה. אנחנו פיספסנו את השוק שרציתי בגלל חניה אבל כי גם יצאנו מאוחר. קח מקדם ביטחון והכל יהיה טוב
-
מצרפת את הסיכום שלנו-
לינה מעל העיירה פאסי ולינה באנסי.
בהצלחה
-
אין מקום למלון בו הייתם באנסי, אבל….
היום חתמנו על החוזה של נואל, וגם אנחנו נהיה אצלה הקיץ.
אני בטוח שאחרי כל ההמלצות שנתנו פה אנחנו לא נתאכזב.
אם נרגיש שמרוחק מהעיר אולי ניקח איזה לילה נוסף במקביל בתוך העיר, כי הלינה אצל נואל היא במחיר ממש זול ביחס לאפשרויות שבדקנו (אז נשארנו עם עוד כסף לבזבוזים)...
-

-
לא תצטערו אצל נואל.
תמסור לה בבקשה ד״ש מיורם.
תודה!
-
הלינה אצל נואל היא חלק מחווית הטיול באלפ"צ.
בדירה יש 3 חדרי שינה ונמצאת במיקום מטריף עם בעלת בית מדהימה.
יש בעיירה בולנג'רי מומלץ עם מאפים טריים וטעימים במיוחד שהופכים את הבוקר לשמח במיוחד.
ד"ש מגנית
-
גם אנחנו ישנו אצל נואל הנפלאה והמלצנו לחברים- כשחזרו אמרו שהלינה אצלה עשתה להם את הטיול. בקיצור, המלצות חמות גם מאיתנו
-
בקיץ האחרון שהינו 4 לילות בצימר של אבי וגילה בן יקר. הוא ממוקם ממש על אגם בורג'. מומלץ בחום רב. המרפסת עם הנוף לאגם שווה את הכל. האגם עצמו רגוע בהרבה מאנסי. משם יצאנו גם לאזור אנסי וגם לטיולים באזור לה- בורג'.
צימר vue lac של אבי וגילה בן יקר