פיליפינים לחודש
-
שלום לכולם, אני ואישתי רוצים לטוס באוגוסט (זה הזמן היחידי שיש לנו לטוס) לחופשה. לפני שנתיים בערך הינו בתאילנד ומאוד נהננו, הפעם חשבנו על הפלפינים.
כמה שאלות לאלה שהיו:
- מה ממומלץ לעשות שם למשך חודש?
- האם הטיסה דרך קאטר בטוחה ליהודים/ישראלים?
- חשבנו על לפצל את הטיול ולעצור בדרך בסין לשבוע-שבועיים ולהשאיר שבועיים שלוש לפלפינים, ממליצים?
- אנחנו זוג דתי ומאוד חשוב לנו כשרות, האם הבתי חב”ד נגישים כמו בתאילנד? או שנצתרך להביא את רוב האוכל איתנו מהארץ?
- אם כן עוצרים בסין, לאיפה כדי ללכת? ביג’ין, שאנגחאי או הונג קונג (אפשר לשלב גם את ביג’ין ואת שאנגחאי)
- כמה לצפות שיעלה לנו בתור זוג± לחודש?
- ואחרון, האם נצטרך עוד חיסונים? קיבלנו את כל מה שהיה צריך לתאילנד+ אנחנו לא נוכל מהאוכל המקומי ולא נשתה מהמים
אשמח למשוב, בתודה רבה
נתנאל
-
נתנאל שלום
אוגוסט ממש לא מומלץ לטייל בפיליפינים. אם בכל אתה מחליט לטייל באוגוסט אזי אוכל כשר יהיה לך במנילה ובסאבו.
תצטרך לנהוג כפי שאני נוהג. קח איתך כירה וכלים מינימליים. אתה מגיע לפחות ל4 ק”ג.
לגבי קאטר אני לא רואה בעיה. הבעיה אם המטוס ייאלץ לנחות באירן או בפקיסטאן.
הייתי בסין פעמים אחדות אך לא באוגוסט. סין מדינה ענקית לפיכך אתה צריך לבדוק ספציפית במקומות הללו.
המקומות שציינת הם ה Highlights של סין בנה לך מסלול ע”פ המסלולים של הטיולים המאורגנים? קח בחשבון שלעולם לא תגיע ליעילות שלהם. בנוסף יש לך 5.5 ימים בלבד נטו בשבוע. השבתות הם “עוגנים”
בהצלחה
-
בעניין החיסונים התשובה המוסמכת ביותר היא באתר משרד הבריאות של המדינה בה אתה מבקר. ייתכן שיחסוך לך את הביקור במרפאת מטיילים.
אנו לא לקחנו חיסונים אך זה “לא תורה למשה מסיני”
נסיעה טובה.