סופיה
-
אנחנו טסים לסופיה ונהיה שם בלי רכב,שאלה האם יש טיולים מחוץ לסופיה לכמה שעות?
-
אופציית הטיול הכי טובה היא אוטובוס (כמעט שעתיים נסיעה) לפלובדיב.
עשינו את זה לפני שבועיים. יצאנו באוטובוס של 9 בבוקר (מהתחנה המרכזית, וצריך להגיע קצת לפני כדי לקנות כרטיס בקופה של ויטושה אקספרס), לעיר עצמה הגענו במונית, וחזרנו משם באוטובוס של 4. הספקנו לראות עיר עתיקה מעניינת, להסתובב ברחוב הראשי (שביום שבת היה שוקק בטירוף), לעשות קצת שופינג ולחזור.אם תעברו במרכז מבקרים בסופיה (יש אחד מעולה במטרו האוניברסיטה) יתנו לכ את המפת תיירים של פלובדיב ככה שתבואו כבר מוכנים.
-
לא הייתי עושה טיולי יום מסופיה.
5 ימי טיול רק בסופיה,מרגיש לי הרבה.
אם מתוכנן להגיע למשל לפלובדיב,למה לא להישאר ללון בה?אפשר לצאת למנזר רילה,בנסקו ליומיים.ולחזור לסופיה.
-
שלום , גם לדעתי 5 ימים בסופיה זה הרבה – אבל אם זו חבילה ואתם לא ניידים
לפני מספר שנים בקיץ טיילנו עם חברת TRAVENTURIA
תיכנסו לאתר לקרוא הצעות ולאתרי הטריפ אדויזור ביקורת
אנחנו לקחנו את הטיול למנזר רילה ואת הטיול לקופריבשיטסה ולפלובדיב . נהננו בכולם המדריכים היו חביבים ולמדנו המון על ההיסטוריה של בולגריה . עצרנו במקומות נעימים לארוחות . הטיולים היו ממש יום מלא( חזרנו ב 17 או 18 איני זוכרת במדויק ) . אכן הייתי מבלה יותר בפלובדיב אם היה מתאפשר (כמו שכתבה אמה).
רק הצעה לפחות כשאנחנו נסענו הקבוצות היו מאוד קטנות – היינו מקסימום 5:) וזה לא היה הטיול הפרטי שיקר בהרבה – אבל אולי זה עניין של מזל. נסענו פעם ברכב רגיל ופעם בואן . אני חושבת שזה פיתרון למי שמעדיף לא לשכור רכב . תהנו