תיק לגלישה
-
שלום חברים מחפש המלצות וחוות דעת על תיקים לגלישה (לא לציוד)
-
אתה גולש סקי או סנוובורד ? אתה הולך ברגל (מטפס) או רק גולש ? אתה עושה פרי-רייד וצריך מקום לציוד בטיחות פרוב ועת חפירה ? אני באופן אישי משתמש בתיק עם מערכת ABS (כריות אוויר למפולות שלגים)
-
מזגזג בין סקי לבורד מידי פעם אופיסט אבל לא מאלה שעולים 300 מטר ברגל
ואין תקציב ל ABS ואני חושב שגם אני לא צריך
בעוד שבוע אני בדקאטלון בצרפת וראיתי שם דברים די נחמדים
מה אתה אומר ?
https://www.decathlon.fr/Acheter/SAC+A+DOS+WED%27ZE+REVERSE
אלו תיקים שמיועדים לגלישה
אבל אולי כדאי לקנות תיק שלא מיועד לגלישה ?
אתה יכול לקצת להאיר את הנושא זה מבלבל לגמרי
תיק מיועד לגלישה או לא ? מה ההבדל ? וכו
-
תיק שמיועד לגלישה יהיה מקום לציוד בטיחות עת חפירה ופרוב עם אפשרות לשליפה מהירה, יש מנשאים יעודיים לסקי או סנוובורד או גם וגם. יש מקום לשקית מים, ב Mammut הצינורית עוברת בכתפיה ואז המים קופאים פחות מהר, אבל אם קר מאוד הם עדיין קופאים. ממה שיש בקישור התיק ב 35 יורו נראה דיל מוצלח, ואפשר לחבר גם סקי וגם סנוובורד
-
אני חושב שאני אלך באמת על התיק ב 35 יורו הוא דם ניראה לא רע ודם דיל זול מאש שכניראה אני לא אמצע במקום אחר
-
שמע ניראה לי שאתה מבין שם באיזור ואולי אני יכול להיעזר בך
אני ישן ב סן ג’רבה Saint-Gervais-les-Bains ואני מחפש חנות להשלמת ציוד הסקי אנחנו רוצים לקנות קסדות ואולי עוד כל מיני דברים קטנים שהתקלקלו האם אתה יכול להמליץ לי על חנות באיזור ?
והאם כדאי לקנות דברים כאלו גם בדקאטלון ?
אם כן אני יודע שיש דקאטלון אחד די גדול באמצע הדרך מג’נבה ל סן ג’רבה ועוד אחד ממש ליד סן ג’רבה אבל ראיתי שאין בו כמעת ציוד סקי בגלל שנגמר המלאי
בקיצור אשמח אם תמליץ לי

-
- אני חושב שדקטלון זאת אפשרות טובה מאוד, אני קונה די הרבה ציוד ספורט (צלילה וכד’ פחות גלישה) האיכות טובה מאוד ביחס למחיר.
- זה לא רחוק משמוני, אפשר לקחת רכבת, בשמוני יש שפע חנויות, לרוב יש מגוון מאוד גדול בשמוני אבל המחירים ברגיל לא זולים, אבל אני מאמין שכרגע מה שנותר יהיה במחירים אטרקטיביים. ובכלל עיירה ששווה לבקר בה.
- אם יש עוד מוצרים צרף קישור