ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בן 4.5 חודשים

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    679
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Orel_3726676
      Orel_3726676 נערך לאחרונה על ידי

חג שמח לכולם!

רציתי להתייעץ עם אנשי הפורום שנמצאים כאן.

השתחררנו מהצבא אני וחברה שלי ורצינו לתכנן טיול ארוך למרכז אמריקה שיכלול את מדינות: מקסיקו, בליז, גווטאמאלה, ניקרגואה, קוסטה ריקה ופנמה. אנחנו מתחילים ממקסיקו ועושים מסלול יורד. אשמח להמלצות על מקומות ומשך זמן שהייה בכל מקום.

תודה רבה מראש! אוראל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

בטיול גדול דברים משתנים, בגדול יש שני סוגי מטיילים – הזורמים – שלא מגיעים לגמרי מוכהנים והולכים עם הזרם- לפי מה ששומעים מאנשים, לפי אנשים אחרים וכו’,

ויש  את אלו שכן אוהבים לדעת לאן הם נוסעים ומה האופציות ולתכנן מסלול…

אני מהסוג השני- חושב שההכנה היא חלק מהכייף של הטיול, ועדיין תמיד אפשר לעשות שינויים בדרך, במיוחד עם פרק הזמן שיש לכם. תצטרכו קצת להגדיר את סוג המטיילים שאתם… בנוסף בטיול ארוך תלמדו עם הזמן מה יותר מעניין אתכם, ואז יש מצב שתחליטו לדלג על מקומות מסוימים כי תבינו שזה לא בשבילכם ואולי תאריכו באחרים…

טיול ארוך מאפשר לכם גם קצת לצאת מהמסגרות הרגילות של טיול היילייטס ולעשות דברים שונים יותר- אם זה מעניין אתכם…

מבחינת מסלול- להקיף את כל המרכז בטיול זה קצת ארוך, ושוב- לכם יש אופציות יותר לגון, אבל אני אעשה לכם רשימה של ההיילייטס של המדינות וזמנים שבד”כ מוקדשים להן-איפה שכולם ינסו לעצור, זה לא עצירות מחייבות.

מכסיקו- חודש לפחות וזה לחלק של ממכסיקו סיטי עד קנקון שכולל מקסיקו סיטי- עיר/ים קולוניאליות בסביבתה- וואחקה וחוף פסיפי- סן קריסטובל- קנקון ואזור החוף הקריבי.

בליז- עד שבוע קי קולקר

גווטמאלה- 3 שבועות  לטיקל- ריו דולסה-סמוק שמפיי- אנטיגואה- אגם אטיטלן- שלה

ניקרגואה- 3 שבועות ( בד”כ לא מקבלת כ”כ הרבה זמן וחבל)- גרנדה- לאון- סן חואן דל סור- אומטפה- איי קורן. נקודות אלו זה קצת פחות מ-3 שבועות אבל יש עוד המון מה לראות

קוסטה ריקה- 3 שבועות- חוף קריבי- ארנל- מונטה ורדה- פנינסולת ניקויה- מנואל אנטוניו- טרק קורקובדו?

פנמה- שבועיים – בוקס- בוקטה- סן בלאס- פנמה סיטי

וחשוב מאוד- בגלל שזה טיול ראשון אחרי הצבא- יכול להיות שקצת קשה לכם להגדיר מה מעניין אתכם יותר- אבל אם אתם יודעים שאתם אוהבים חופים ורוצים להיות שם יותר, או רק רוצים חופים ליומיים-שלושה- זה למשל משהו חשוב לתכנון מסלול במרכז אמריקה. אם אתם ממש לא בעניין של עתיקות- זה גם משהו שיהווה שיקול וכו’ לגבי תחומי עניין.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון