קרואטיה או סלובניה
-
שלום לכולם,
בעוד כחודש אני מתחתנת . אנחנו בהתלבטות לגבי ירח הדבש - קרואטיה או סלובניה...
לאן כדאי ???
תודה,
מיכל -
קרואטיה או סלובניהלמה לא יוון? או איטליה? או צרפת? תלוי מה את רוצה.
שתי מדינות מאוד שונות- קרואטיה: חופים, ים מדהים, ערים עתיקות, אוכל משובח (הרבה יותר מסלובניה).
סלובניה- הרים, ירוק, אגמים.
שיהיה במזל! -
קרואטיה וסלובניה --->למה לא הוואי או איי סיישל תלוי מה את רוצה???
את רוצה סלובניה או קרואטיה? שנייהם מדהימים ומאוד מומלצים. יש לי תוכנית ל- 8 ימים.
נחיתה בלובליאנה, ומשם לשמונה ימים מדהימים בסלובניה וקרואטיה עם תמונות מצגות והרבה טיפים ולינקים לאטרקציות, צימרים ומסעדות מומלצים ועוד הרבה הפתעות. טיול שתכננתי ועשיתי ביוני 2008, מליובליאנה לקרואטיה וסיום בעיירה בלד שמאוד מתאימה לירח דבש.
אם את מעוניינת תחזרי אלי ב- e-mail ואני ישיב עם התוכנית.
משה צ.
-
קרואטיה או סלובניהראשית מזל טוב
שנית שני היעדים בהחלט יפים ואכן רבים מצרפים אותם לטיול אחד ואין סיבה שלא תאמצו גישה זו .
יסלח לי קודמי - משה - אבל אם משלבים את שני היעדים הייתי הולך על מינימום שבמינימום 11 יום ושואף לשבועיים - אחרי הכל אתם בירח דבש ולא בחצי מרתון ת'א .
נכון שלא תמצאי פה פינוקי ירח דבש כמו בתאילנד למשל אבל בטוח שתהנו מטיולים , נוף , דרכים יפות , ערים עתיקות .
לטעמי במאי הים עוד די קר לרחצה אבל בכל מקרה זו עונה טובה ( לפני הלחץ התירותי ).
אגב אם תחליטו ללכת על שני היעדים חשוב מאוד לבחור את יעדי הנחיתה המראה ( אני ממליץ על נחיתה בדוברובניק והמראה מלובליאנה או רייקה ) -
תהנו .... ותשמרו על הכספת . -
קרואטיה או סלובניהמזל טוב !
מדוע רק שתי חלופות : קרואטיה או סלובניה
אני דווקא ממליץ על אוסטריה.
נחיתה וחזרה ממינכן שגרמניה, וטיול בדרום גרמניה ואוסטריה.
תהנו מאוד.
-
קרואטיה או סלובניההיינו בסלובניה לפני שנתיים ביוני, מדינה קטנה ומקסימה שמציע הכל מאגמים הרים וטבע, לחוף ים נחמד (לא יותר מזה)
לובליאנה עיר חמודה ומתוקה
עשיונ גיחה לקרואטיה לביקור בפאק פליטווויצה המדהים.
סלובניה קנתה אותי, מדינה קטנה לא עמוסה בתושבים, רגועה מאוד ומסבירת פנים
המלצתי היא שבוע בסלובניה עם גיחה לפליטוויצה.
(אבל זה עניין של טעם...)