תאילנד דרך ירדן- אפשרי?!
-
לחברים המגיבים. אני רוצה לעדכן פרטים ולשאול שאלה אם אפשר.
אני טסתי בעבר מספר פעמים לתאילנד בטיסה ישירה.
לפני כחודשיים רכשתי כרטיסים דרך אתיופיאן ב 502 דולר לאוגוסט הקרוב. באותו זמן נתון באלעל המחיר היה 1345 , ג'ורדניאן 1100. וזה עובדה ולא שום פיברוק, הייתי שמח לטוס ישיר אבל ל 4 אנשים ההפרש משמעותי.
אם הייתי יודע את בעיית החיסון קודם אולי הייתי חושב שוב.
שאלתי: הקונקשיין בהלוך כ 10 שעות. במידה ואני מחליט להישאר בטרמניל באדיס. האם עדיין תהיה לי חותמת בדרכון? האם עדיין אצטרך להציג אישור לחיסון?
בבקשה אל תענו לי לגבי מצב הטרמינל או המלצות שלא חוויתם.
הבנתי שאם אצא למלון אז בוודאות תהיה חותמת.
ממתין לתשובתכם.
-
אוכל להגיד לך באוגוסט

-
חיליק,ראשית תודה רבה על שאתה עונה בכזו סבלנות.
שנית, מה לדעתך היה קורה אם קצין הבריאות לא היה מתרצה?? היו שולחים אותך בחזרה??? אולי יש שם עמדת חיסונים??? אני ממש במקרה עליתי על עניין החיסון, מנחיה שיש הרבה ישראלים שלא מודעים לעניין הזה. ביולי אוגוסט יהיו עוד יותר – האם יחזירו את כולם??? אני מניחה שיש פתרון בשדה, בעצם אני מקווה.
באתיופיין אמרו לי שמקבלים ויזת מעבר. אם היא לא מוטבעת בדרכון אז לא אמורה להיות בעיה נכון?????
שוב תודה.
דורית
-
טיסת קונקשן שבה שוהים בשדה באזור מעבר (נקרא טרנזיט) , אינך עובר ביקורת דרכונים של משטרת ההגירה ואינך מקבל חותמת בדרכון.
עשיתי קונקשן כזה באדיס ואין לי שום חותמת של אתיופיה בדרכון ולכן גם לא נדרשתי לחיסון המדובר. אתה צריך לברר עם אתיופיאן באם יש אפשרות כזאת של טרנזיט. כמעט בטוח שכן, אבל תתכונן, לחוסר תנאים ונוחות ממושך וגם אוכלוסיות שאינך רגיל אליהם.
-
29 April 2014, 14:04
Just been to Thailand, you can get your Yellow Fever vaccine at the Bangkok International Airport; just look for the Health Control signs, they have a few counters available on the 2nd floor (do not go the the medical clinics). The doctor is available 24/7 and it cost 550 Thai Baht (around U$20). Just make sure to double check that your name is written down correctly on the Yellow Fever card. It is very fast and easy. Yellow fever vaccines are valid for 10years.
התשובה הזו היא מ 2014 כך שאני לא יכול להבטיח שהיא מוסמכת.
לגביי, אם לא הייתי מצליח לשכנע את קצין הבריאות הייתי מגורש.
אם כמובן הייתי יודע שיש אפשרות חיסון בשדה’’ת הייתי מתחסן במקום.
-
תודה רבה חיליק
נראה לי שאם אתיופיין יענו לי שיש חותמת בדרכון אז נתחסן כבר בארץ. הם כתבו לי ויזת מעבר רק לא פרטו מה זה אומר. חברה שהיתה שם אומרת שקיבלה אישור על דף וורוד ל 24 שעות וזה הוצמד לדרכון. לא קיבלה חותמת. עכשיו אני מנסה לבדוק.
שוב תודה

דורית
-
אשמח מאוד לשמוע ממך עדכון האם זה אפשרי. כי אם אין חותמת משמע שזה
טרנזיט והבעיה של החיסון נפתרת .
לעיתים יש מבצעים באתיופיאן של 500$ לבנגקוק. מאוד מפתה.
-
A Yellow Fever vaccination certificate is only required for travellers coming from – or who are in airport transit for more than 12 hours within – a country with risk of Yellow Fever transmission
אלה הדרישות ככתבם ולשונם. אני מניח שלשלטונות ההגירה יש את המידע באם נכנסים למדינה גם בוויזת מעבר או האם נוסע שהה בטרנזיט בשדה וכמה שעות שהה שם.
כל מי שמנסה לעקוף את ההוראה, מהמר.לגבי ילדים, הדרישה לחיסון מגיל 9 חודשים.