עלות כדור פורח באמסטרדם
-
יצרתי קשר עם CITY BALLOONING לכדור פורח 20 דקות מאמסטרדם. הם אמרו שאם אין גשם הם עולים לאויר. הזמן הוא שעה. המחיר שהם אמרו 175 יורו לאדם. כלומר לי ולאשתי 350 יורו. מה דעתכם. האם זה כדאי. (אני כבר כותב את זה וזה נראה לי הרבה) ברור שמדובר במשהו אישי -
עלות כדור פורח באמסטרדם:Reהורידו לי כבר ל140 יורו ספק אחר. עדיין דרושה לי חוות דעתכם ודעה של מי שהיה תודה -
עלות כדור פורח באמסטרדם:Reלשי, יש לך אתר שלהם או פרטי התקשרות אחרים ? אשמח לקבל. שולה -
עלות כדור פורח באמסטרדם:Reאני עשיתי לפני 3 שנים כדור פורח באיטליה, במחיר של 120 יורו לאדם (240 ביחד). לדעתי, מדובר בחוויה מדהימה שבהחלט שווה את המחיר, למרות שהוא מאוד יקר. זה מסוג הדברים שלא נמדדים רק בערך הכספי, אלא בכך במדובר בחוויה של פעם בחיים שתשאיר לך זכרון לשנים רבות, ולכן -
עלות כדור פורח באמסטרדם:Reאנחנו טסנו בכדור פורח בהולנד לפני כמה שנים. אומנם העלות יקרה (ואנחנו 5 נפשות...) אבל מה...שווה את החוויה... אני לא זוכרת היכן ודרך מי טסנו אבל כל התהליך הוא חוויה.. ניפוח הבלון באויר חם ולא לתת לו לעלות כל עוד הבלון לא התמלא לחלוטין(והוא מנסה לעלות)העל -