ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול למקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    2
    8
    2173
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tayal
      Tayal נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו מתכננים טיול של בערך חודש מאמצע ספטמבר הקרוב למקסיקו (ירח דבש).

מחפשים המלצות על מסלול מעניין (מעוניינים גם בחופים וגם בתרבות וטיולים פה ושם) ואם יש אפשרות להכניס פנימה גם את בליז או גווטמאלה במידה והן שוות את זה.

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

יש לכם כבר כרטיסי טיסה? האם מדובר בהליך ושוב לקנקון? למכסיקו סיטי? או הלוך לאחת וחזור מהשנייה? בסופו של דבר זה מה שיקבע את כיוון ההתקדמות.

דבר אחר שחשוב בתכנון כזה הוא כמה זמן מתוך החודש תרצו להקצות לשהות בחופים: שבוע? שבועיים? יותר/פחות....

• Tayal

היי גדליהו, תודה על התשובה המהירה.

אין עדיין כרטיסי טיסה, מתלבט איפה לנחות-

טיסה למקסיקו סיטי עולה עכשיו 950$ וטיסה לקנקון עולה בערך 1200$, האם שווה את הסיבוב למקסיקו סיטי או שעדיף לוותר?

השאיפה היא שבועיים חופים פחות או יותר (כשהשאר לטיולי יום ושאר הדברים שיש לראות), אבל הכל פתוח כרגע ואני מחפש על המלצה למסלול מעניין.

שמעתי מחבר שבליז מאוד מעניינת ושאם אני לא בקטע של טראקים של יותר מיום אז אפשר לוותר על סן כריסטובל ועל גוואטמלה.

• גדליהו מהגרעין

האמת שאם אתם רוצים שבועיים חופים. זה משאיר לכם שבועיים נוספים לטיול ולכן לא הייתי ממש מתרחק מאזור החוף הקריבי.

סן קריסטובל זה הרבה טיולי יום באזור לא בהכרח הרבה הליכה. גם בגווטמאלה ממש לא חייבים למצוא טרקים של כמה ימים.

אני תוהה אם ההמלצה על בליז כוללת גם טיול במדינה או רק שהות בקי קולקר וסן פדרו שהם איים שבקלות יכולים להיספר כחלק משבועיים חוף שלכם.…

בכל מקרה אני רואה שתי אופציות- אחת טיסה לגווטמאלה סיטי וטיול של שבועיים ומשם חציה לבליז ולחוף הקריבי של מכסיקו לעוד שבועיים

או טיסה למקסיקו סיטי- כמה ימים שם, טיסה לסן קריסטובל לכמה ימים ומשם מעבר לים הקריבי ובליז

• Tayal

אחרי שיטוטים נוספים ברשת הבנתי שגוואטמלה נראית מאוד מושכת אבל קשה מאוד להגיע לשם בטיסה מהארץ וגם מאוד יקר.

נראה לך שזה רעיון טוב לנחות במקסיקו סיטי, לטוס לסאן קריסטובל ומשם להמשיך לגוואטמלה סיטי (אוטובוסים? טיסה?) או אולי ישר לגוואטמלה סיטי בלי ס.קריסטובל?

ומשם לטייל כ10-12 ימים בגוואטמלה להמשיך לבליז (או אולי לוותר על בליז?) ולאזור הקריבי ל-12-14 ימים ולחזור לעוד יום יומיים בקסיקו סיטי עם טיסה מקנקון.

תודה על העזרה.

• גדליהו מהגרעין

אני מציע שתעשה את החישוב שלך. כי אם למשל טיסה למקסיקו סיטי וחזור מקנקון עולה 300 $ פחות מלטוס לגווטמאלה סיטי  וחזור מקנקון - אבל אתה עומד לקנות כרטיס טיסה ממקסיקו סיטי לגווטמאלה סיטי  ולבזבז עוד יום על כלכלה בשדות תעופה. יכול להיות שההבדל מתקזז. אפילו כרטיס פנימי לסן קריסטובל  + לילה שם ו שאטל לגווטמאלה ויומיים ששילמת כלכלה רק על התקדמות- יכול להיות שעלותם מקזזת את החיסכון שחשבת להשיג.…

רק אחרי שתקבל החלטה לגבי לאן אתה מגיע תוכל לבנות מסלול.

• Tayal

אוקי תודה על ההכוונה.

אחרי כל החישובים והבדיקות הזמנו כרטיסים לגואטמלה סיטי (נוחתים בצהריים) ונחזור ממקסיקו סיטי (חזרה ישירה מקנקון מייקרת מאוד, פשוט נטוס מקנקון ליום יומיים במקסיקו סיטי, טיסה כרגע עולה 80$ ואגב, האם יש צורך בהזמנה מראש או שישארו כרטיסים גם באותו השבוע?).

יש לנו נטו 26 ימים בלי הימים של הטיסות והשאיפה היא לתכנן כמה שיותר ובפועל לזרום לפי המזג אוויר והמיצוי של המקום.

בהתחשב בזה שאנחנו רוצים קצת מגוואטמלה, קצת מבליז וקצת מהחופים של מקסיקו על איזה מסלול היית ממליץ?

• גדליהו מהגרעין

טיסות זה היצע וביקוש, מאחר שהנסיעה שלכם תחומה בזמן. לא הייתי מסתכן שלא יהיו כרטיסים כשתרצו לטוס למכסיקו סיטי, או שיעלה ביוקר ולא תהיה לכם ברירה אלא לשלם- והייתי מזמין את זה כבר מראש.

לגבי מסלול – אתם יכולים מסלול די סטנדרטי שיכלול לילה ראשון באנטיגואה גווטמאלה משם לאגם אטיטלן, חזרה לעוד יום באנטיגואה ומשם לסמוק שמפיי ולפלורס, לעבור בבליז ומשם לחופי מכסיקו.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון