ארגנטינה במאי
-
לאן כדי לנסוע בארגנטיה בחודש מאי למעט בואנוס אירס ?
אנחנו נוסעים לשבועיים בלבד, מעונינים לראות הרבה טבע ולעשות טרק כל או שניים.
תודה -
ארגנטינה במאישלום רב!
במאי מלבד בואנוס איירס תוכלו להגיע גם לאיגאסו ולצפון ארגנטינה מקומות כמו סלטה וטוקומן שם תוכלו לראות המון טבע
אם אין לכם בעיה עם קור קל הייתי ממליץ על ברילוצה גם כן
יובל
"רד בואנוס איירס" -
ארגנטינה במאי - שאלות נוספותהיי,
מה עם דרומית לבארילוצ'ה? טורוסים וכד'
האתרים כבר סגורים או שניתן להגיע אליהם וצריך להתמודד עם קור עז?
תודה, -
ארגנטינה במאי - שאלות נוספותאני מניח שניתן להתמודד עוד עם הטבע בזמן הזה, אבל יש לקחת בחשבות גשמים, סופות רוחות, שלג...
תבלו... -
ארגנטינה במאי - שאלות נוספותמה באמת מזג האויר במאי בבארילוצה ? יורד שלג ? -
ארגנטינה במאי - שאלות נוספותלפני שנה ירד בינואר שלג בברילוצ'ה(כשהייתי כבר באמצע הקרטרה), מזג האוויר שם מאוד הפכפך, יש לשים לב ולהתעדכן בתחזיות כמה שאפשר. הכל אפשרי, בגלל זה היבשת הזאת כל כך קסומה. -
ארגנטינה במאי - שאלות נוספותאם זה המצב, אולי עדיף לנסוע לסלטה במקום... ?
בכלל, אם צריך לבחור בין שני המקומות הנ"ל - מה יותר מענין ? -
ארגנטינה במאי - שאלות נוספותאהלן!
האתרים אינם נסגרים במאי אלא אם כן יש מזג אוויר קיצוני ביותר בתאריך זה!
לגבי העובדה שירד שלג בברילוצה בינואר אני לא הייתי מתיחס לזה מישום שזה משהו חד פעמי שקורה פעם בחמישים שנה בדיוק כמו העובדה שירד שלג גם פה בבואנוס אאירס
במאי אתה עדיים יכול לטייל בברילוצה רק צריל לקחת בחשבון שעלולים להיות ימי גשם או שלג אבל לא באופן שצריך למנוע ממך הגעה לשם
הרי בברילוצה יש תיירות רבה גם ביולי אוגוסט, אומנם של סקי אבל יש
לבחור בין סלטה לברילוצה זה קשה לדעתי מישום ששני מקומות אלו קסומים ושונים אחד מהשני מאוד,אך לפי כיוון רוב המטיילים הם מעדיפים לראות קודם את ברילוצה ואח"כ אם יש זמן את סלטה
יובל
"רד בואנוס איירס"
-
ארגנטינה במאי - שאלות נוספותאנחנו מטיילים כרגע בארגנטינה ובדיוק לפני יומיים חזרנו מברילוצ'ה,
ברילוצ'ה מקום מדהים ביותר אבל אתה חייב לשים לב למזג אוויר לפני - לנו היה מזל ב¨ה ויצא לנו שבוע יחסית יפה לעומת שבוע לפני שהגענו שירד גשם ושלג באזור,
אם אתה רואה שיש לך יומיים שלושה של שמש לפי התחזית תגיע לברילוצ'ה אבל רק תיקח בחשבון שהטרקים הארוכים סגורים בגלל השלג אבל יש מספיק טיולי יום מדהימים שאפשר לעשות
תהנה