שלג באמסטרדם?
-
מצב לינק לאתר של מזג אויר שמצאתי ב''למטייל'' רשום שם שב24-25 לנובמבר יש שלג באמסטרדם? בסוף נובמבר? האם האתר הזה התחלק על השכל (או על השלג)? האם ייתכן שבאמסטרדם המישורית יהיה שלג בסוף נובמבר?
אתר_מזג_אויר
-
נראה לי שהתחלקת ולא על השלגבאם אתה כותב בסגנון בוטה כל כך נגד תחזית מזג האויר באתר תחזית מכובד, נראה לי שהתחלקת על השכל. -
נראה לי שהתחלקת ולא על השלג:Reחזי החזאי אתה עובד שם או משהו כזה? גם אם כן או לא, אתה יכול לענות על השאלה, אם אתה יודע? תודה רן -
שלג באמסטרדם?:Reזאת לא הפעם הראשונה שהאתר הזה לוקה בחוסר דיוקים. קבל אתר הרבה יותר אמין ומדוייק, שעד היום לא פיספס. ובנוסף לכל - אפשר לראות אותו גם בעברית. ואגב - רגע קט של עברית - אם כבר -החליק- על השכל או על השלג (מה שתרצה) ולא התחלק.
מזג אוויר -
נראה לי שהתחלקת ולא על השלג:Re -
ב CNN יש תחזית לשלגכדאי לבדוק במספר אתרים , אבל לא הייתי פוסל שום אתר וטוען שהוא לא אמין. CNN נראה לי אמין מאד - בעיקר בחדשות
תחזית לשלג באמסטרדם -
ב CNN יש תחזית לשלג:Reתודה, נראה מה יהיה בכל מקרה אני רק מניח שגם אם יהיה שלג מדובר על שלג מלווה לאחר מכן עם הרבה גשם -
כדאי לבדוק בכמה אתריםאבל בהחלט יכול להיות שלג - אם התחזית כזאת. כמובן שיכול להיות שינוי , כי גם החזאים לא מדייקים. לפי הטמפרטורה יש תנאים לשלג. בכל אופן , קצת כבוד לאתרים ועדיף להצליב תחזיות מכמה אתרים ובכל מקרה לבוא לאמסטרדם עם בגדים חמים. -
ב CNN יש תחזית לשלג:Reכן בהחלט, השלג יכול להנמס מהר מאד אבל הקור יהיה. -
וראו זה פלא...... -
החלקת ולא התחלקת -
דיווח ישיראז לגבי השלג למעשה אני גר פה באמסטרדם ולמען האמת הכי הרבה שהיה פה עד עכשיו זה ברד וקור מטורף של 4 מעלות בבקרים אבל עדיין לא ראיתי שלג מה שכן לקראת הקריסמס אני מאמין שכן יתחילו לרדת פה פטיטים של שלג הולנדי טהור. דרך אגב הקופי שופס עובדים גם בשלג... -
דיווח ישיר:Reלילה טוב אביעד. אני אמור להגיע לסופשבוע. אני חושב שבשל מזג האויר הגשום משהו כדאי לדחות ל1.12 את הנסיעה. עד מחר אין לי קנס. אם ירד שלג זה הרי רק פתיתים מלאים בגשם. כדאי לדחות? -
כדאי לבדוק בכמה אתרים:Reאצלינו כרגע שני אתרים מכובדים נותנים מידע סותר לגבי שלג בסוף השבוע... אנחנו מעדיפים כמובן להאמין לזה שמבטיח שלג, אבל אף פעם לא ניתן לסמוך על האתרים הללו יותר מידי.. :)) -
דיווח ישיר:Reהיי רן !! לפי דעתי ככל שתקדים להגיע ככה תספיק את המזג אוויר ה''סבבה'' העיר כרגע מלאה בתיירים ולפי דעתי חבל על הזמן בוא לסוף שבוע. בדצמבר זה יחמיר... -
דיווח ישיר:Re לאביעדהי אביעד דחיתי את הנסיעה ל1/12/05 עד 5/12/05 למלון ויקטוריה. יש לי כבר את כרטיסי הטיסה.(הדחייה היא בשל ענייני עבודה לבסוף). סתם מעניין אותי לדעת מה מזג האוויר באמסטרדם היום שלג? גשם? הרבה? קצת? תודה רן