גארדלנד
-
אנחנו משפחה עם ילדים גדולים כאשר רק הצעיר בן 15 מוצא עניין במתקני אקסטרים. האם יהיה לשאר מה לעשות בגארדלנד? או שזה רק אקסטרים או מתקנים לפעוטות?
-
האמת בעיה. זה די דומה ללונה פארק רק הרבה יותר מושקע. ואם אין עיניין במתקני סופרלנד אז לא יהיה מה לעשות.
אפשרות אחת: להתפצל, בן 15 ומבוגר נחמד, אפשר להגיע אחרי שעה שש בערב, גם פחות חם וגם פחות במחיר. ויש מספיק זמן לפארק, בזמן הזה המבוגרים האחרים יעשו סיור ערב בעיירה קרובה (peschiera)/ ינוחו בצימר.
אפשרות נוספת: אולי דוקא פארק המים יעניין את כולם? בריכות לסוגיהן ומגלשות אקסטרים. ואז אפשר לוותר על הגרדלנד.
-
מה גיל הפעוטות? הייתי עם בת 6 ובת 8 ובחלט מצאנו מספיק מתקנים לעלות עליהם.
-
גרדאלנד הוא לונה פארק גדול, עשיר ומגוון, עם מתקנים לכל הגילאים ורמות האקסטרים המועדפות וגם הופעות. השאלה מה יהיה לעשות שם לבוגרים שאינם מתעניינים במתקני אקסטרים תלויה בטעמם של הבוגרים. אני למשל בוגרת
, לא עולה על מתקני אקסטרים, ועדיין נהנית מאוד מלונה פארקים שווים – אני אוהבת את האוירה העליזה והחגיגית בפארק, תהלוכות ומסיבות רחוב, אני נהנית מרכבות הרים לא מהפכות-מעיים וממתקנים רטובים לסוגיהם. לכן נהניתי מאוד מגרדאלנד.לעומת זאת יש לי חברים שבשבילם לונה פארקים, כולל המרשימים והשווים ביותר, הם בגדר עונש ו”מס” שצריך לשלם לילדים עד שהם גדלים סופסוף ויורדים מהמטרד.
בעיני הכי כדאי לשאול את כל בני המשפחה – בשביל זה יש אינטרנט, נכנסים לאתר של גרדאלנד ושואלים אותם לדעתם. כך עשיתי עם בתי הבכורה כששקלנו לפני 3 שנים לסוע ללגולנד בשביל הקטנים – הנחתי שהיא גדולה מדי בשביל זה, ולהפתעתי היא דווקא רצתה. אבל בזכות זה שהראיתי לה מראש את המתקנים והכנתי אותה ללונה פארק שתיאורטית לא מתאים לגילה – היא באה מתואמת-ציפיות ונהנתה מאוד.