סלובניה- 4 ימים
-
אנו רוצים כל המשפחה המורחבת (כ 15 איש הורים אחים ילדים) לנסוע לסלובניה לכ 4ימים (כולל טיסות).
- האם אפשר למצות משהו ב 4 ימים?
- אנו רוצים לשלב גם שהייה במלון כייפי וגם טיולים שמשלבים מפלים/ירוק והרבה מים. הטיולים צריכים להיות קלילים שכן הוריי מבוגרים יחסית.
- אני אפילו לא יודעת איפה להתחיל לחפש ובאיזה אזור. שמעתי שאזור בלד מדהים. התקציב כ 400$ למלון+טיסות באזור יולי-אוגוסט (גמישים בתאריכים).
- אודה להמלצה על מלונות והיכן הכי עדיף לנחות.
- תודה רבה!!!
-
התקציב לדעתי ממש לא ריאלי לטיסות + מלון ביולי אוגוסט. במיוחד בהרכב גדול כמו שלכם. אני בספק אם תמצאו טיסות לכולכם בתקציב הזה ליעד באירופה לקיץ.
אזור בלד בהחלט אזור יפה. יש אזורים יפים ממנו באירופה.
אפשר למצות את האזור של אגם בלד ב-4 ימים. אם אתם נוסעים לאזור אני הייתי נשאר קצת יותר.
יש המון שדות תעופה שאפשר להגיע מהם לבלד. כדאי לקרוא דיונים קודמים על טיסות לסלובניה בפורום. היו המון כאלה.
בהרכב שלכם אני לא הייתי מתעקש על סלובניה. הייתי מחפש במקביל כמה יעדים כי הקיץ קרוב מאוד והמחירים עולים. כדאי לבדוק את בולגריה שקרובה וזולה ויש אליה טיסות מוזלות.
אם יש רק ארבעה ימים הייתי מחפש אזור שיש אליו טיסות קרובות. הטיסות הזולות לסלובניה הן ממה שידוע לי לבודפסט או וינה, שדי רחוקות מסלובניה.
-
בסלובניה 4 ימים לאטרקציות המרכזיות כגון אגם בלד, קניון וינטגר ,מערת הנטיפים פוסטוניה , לובליאנה, ואטרקציות נוספות קרובות זה בסדר . הייתי מתרכז בעיקר באזור בלד בשביל להמנע מנסיעות כמה שיותר.
מבחינת התקציב נראה לי נמוך מדי לאוגוסט . לטוס לסלובניה די יקר . הייתי בודק אם יש פער משמעותי בטיסה לזאגרב 2.5 שעות נסיעה מבלד . לבודפשט אמורות להיות טיסות לאו קוסט זולות אבל הבעיה היא שזה למיטב ידיעתי 5 שעות נסיעה וזה לא מסתדר כל כך עם המגבלה של 4 ימים.
-
1- ל-4 ימים הכי טוב לנחות בשדה התעופה של לוביליאנה
2- המקום האידאלי ביותר לשהייה של 4 לילות הוא אגם בלד הכולל את כל מה שאת רוצה לעשות--נופים+מסלולים רגליים_+ אגמים+מפלים _קניונים(טבע)
3- מלונות- כמובן שאת צריכה לחפש באזור של אגם בלד
4- מצרף לך לינק שיעזור לך לראות ולתכנן את אשר רוצה לעשות באזור הזה של סלובניה-- אגם בלד
דוידי
-
ליובליאנה ואגם בלד
-
תודה רבה רבה !!!