Happy birthday gardaland
-
שלום! מתלבטת בין כניסה לגארדלנד בתאריך בו המקום חוגג יום הולדת ופתוח עד 3:00 לבין יום אחר ביולי (פתוח עד 23:00). מצד אחד נשמע מרהיב יותר להגיע ביום מיוחד, מצד שני בטח העומס יהיה בלתי נסבל. מה דעתכם? מישהו היה ביום כזה?

-
זה כמובן הימור ואני לא יכולה להעיד מנסיון של יומולדת לגרדה לנד כי לא היינו שם ביומולדת כזה…
אבל אני חושבת שאני הייתי מעדיפה ללכת ביום אחר. והסיבה לכך היא שגרדה לנד, גם ביום רגיל, זה מקום מאוד עשיר, עמוס ומלא בכל טוב – רכבות הרים, אטרקציות, מופעים… גם אז המקום צפוף, עמוס ומהווה מתקפה נעימה אך מאסיבית על כל החושים… לא יודעת אם תוספת החגיגות ליום ההולדת יותר יתרמו לשמחה או יפריעו לאפשרות להנות מהמתקנים. אלא אם ידוע לך על משהו מיוחד ואטרקטיבי מאוד שהולך להתרחש שם דווקא ביום ההולדת.
ובנוגע לשעות הפתיחה – אנחנו היינו באוקטובר, כך שנסגר הרבה יותר מוקדם מ-23:00 (כבר לא זוכרת בדיוק מתי… אולי שבע או שמונה בערב) ולנו זה לגמרי הספיק – לא כי הספקנו את כל המתקנים, או כי הילדים לא היו מוכנים לסיבוב נוסף ברכבת הרים – אלא כי העומס שם באמת מתיש.
-
אנחנו היינו באוגוסט. היה עמוס בטירוף, היו מתקנים שחיכינו שלשת רבעי שעה ויותר. במקרים מסויימים רכשנו את כרטיס האקספרס.
לא יודעת מה הם מתכננים ביום ההולדת, אבל כפי שרשמו לך, גם ככה המקום עמוס בפעילויות ולא חסר מה לעשות.
אני לא הייתי הולכת דווקא ביום ההולדת אלא אם היו מציעים הנחה/ מתנה/ כרטיסי אקספרס…
הילדים שלי ממש חולי מתקנים, והיינו עד ממש מאוחר, אבל 23:00 מספיק, בהנחה שאת מגיעה לפני שעת הפתיחה וישר מתחילה את היום.
בכל מקרה, אני ממליצה להזמים כרטיסים מראש באינטרנט (ולא לשכוח להדפיס!!!), מה שיחסוך לך תורים בבוקר