טיסה עם cathay pacific מהארץ
-
היי, ראיתי שהם התחילו לטוס מהארץ לפני חודש ומצאתי דיל טוב באתר שלהם על טיסה ליפן.
כאחד שרגיל לטוס עם אלעל דרך איסתא, יש מה לחשוש להזמין טיסה בלי סוכן נסיעות ועם חברה “חדשה” בארץ?
אני מפחד שבמצב של אובר בוקינג/ביטול/בעיה בקונקשן בהונג קונג לא יהיה לי למי לפנות כמו שיש לי במצב כזה עם איסתא ואלעל
והאם המחירים באתר שלהם כוללים אוכל ומזוודה לבטן המטוס לכרטיס Economy?
יש להם משרדים בארץ שאפשר לפנות אליהם אם נתקלים בבעיה?
ומה מדיניות ביטול הטיסה או החלפת שם?
-
כמו שאתה מזמין טיסת אל על אצל סוכן נסיעות כך אפשר גם להזמין טיסה של קטאי דרך סוכן נסיעות, אם זה מה שאתה רוצה.קטאי היא לא חברה “חדשה”, למעשה היא קצת יותר ותיקה מאל על, ובוודאי גם יותר אמינה לאור הבלגנים שהיו עם אל על והשביתות באל על שהיו עד לא מזמן, ובטח לאור העובדה שקטאי מדורגת כאחת מחברות התעופה הטובות ביותר בעולם.
אם יש בעיה בקונקשן (בהנחה שהבעיה לא נגרמה בגללך אלא בגלל החברה) קטאי תטפל בך ותדאג לחלופה – כי זו המחויבות של כל חברת תעופה לקונה כרטיס קונקשן. מניסיון, היו לי בעיות כאלו בעבר עם חברות שונות, הן תמיד דואגות לטיסה חלופית ואם נתקעים בקונקשן לאורך זמן מקבלים גם מלון ללילה.
לגבי מדיניות הכרטיסים/ביטולים/החלפות, את זה בודקים באתר האינטרנט שלהם.
-
אם אתה חושש אתה יכול לקנות את הכרטיס של קתאי באמצעות סוכן....זה אמור להיות באותו מחיר.
-
סוכן נסיעות זה אדם שסך הכל משתמש בגוגל וגובה על כך עמלה זה הכל.
הרי כפי שאתה יכול הלזמין טיסה שמצאת ברשת כך הסוכן נכנס ומזמין בשבילך אותה טיסה בדיוק.
לא יודע אם נסית לאחרונה לפנות לשרות לקוחות של אל על אבל “אין עם מי לדבר” מקבל משמעות חדשה כאשר מנסים זאת.
קטאי כפי שכבר ציינו ממש לא חברה חדשה ויתרה מכך היא אחת הטובות בעולם לפי הדירוג האחרון , דירוג שאל על לא נכנסת בו ל100 מקומות הראשונים אפילו.
כל חברה בסדר גודל כזה מחזיקה בשרות לקוחות יעיל אין ממה לחשוש
-
כמו שאמרו פה, סוכן נסיעות יכול לארגן לך טיסה עם כל חברת תעופה ולא רק אל על, קתאי היא אחת מהחברות המובילות בעולם כך שאין סיבה לחשוש מטיסה איתם.
אבל סוכן הוא ממש לא רק מישהו שמחפש בגוגל טיסה ומוכר לך אותה פלוס עמלה (של עשרות דולרים בודדים אגב), אלא מישהו שכן מטפל בך במקרה של בעיה ויש לו עוד יתרונות נוספים כמו היכולת למצוא מסלולים בצורה שהמשתמש הפרטי לא תמיד יודע לעשות, ויכול גם להזמין מקומות מבלי להוציא כרטיס כך שיש לך אפשרות להתלבט או לחכות ולנסות למצוא דיל יותר טוב.
לא בא לומר שלא כדאי להזמין לבד טיסות, רק שזה לא מתאים לכולם, בטח אם לא יודעים להתנהל בתוך המערכת ומה לעשות במקרה של בעיה.
הזמנה ישירה מאל על היא אותו דבר כמו הזמנה ישירה מקתאי, הזמנה דרך איסתא זו הזמנה מסוכן נסיעות והוא כאמור יזמין מאיזו חברה שתעדיף.
-
קתאי חברה טובה בהרבה מאל על