ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת מהירה טאליס

פורום אירופה
    3
    6
    1925
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מירה_3684543
      מירה_3684543 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

נכנסתי לאתר הרכבת להזמין רכבת מפריז לאמסטרדם , קיבלתי מספר הזמנה 

וסימנתי שליחת כרטיסים עם שליח

נשלחה אלי הודעה במייל שעלי להרשם באתר וזה לאחר שקיבלתי כבר מספר הזמנה ונתתי פרטי כרטיס אשראי , בנתיים לא חוייבתי בכרטיס אבל הבנתי שהמסמך שקיבלתי במייל אלו לא הכרטיסים עצמם רק אסמכתא למספר הזמנה 

ועלות ההזמנה כולל משלוח . כשאני נכנסת לפרטים שלי באמת מופיע כתובת , רשימת נוסעים , ופרטים אישיים אבל לא מופיע הזמנה קיימת מישהו נתקל בזה ?

האם הכרטיסים ישלחו בדואר ? האם הכרטיס יחוייב ? אני לא מצליחה לקבל מהם תשובות מדוייקות לשאלות שלי תודה על המענה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

1. לא ידעתי שאפשר להזמין כרטים מבלי להרשם לאתר.
        2. אפשר היה להזמין את הכרטיס לדוא”ל או אפילו לסמארטפון.
        3. השאלה אם להרשם לאתר אחרי ההזמנה זאת דרישה או רק המלצה.
        4.  תמתיני כשבועיים, ואם לא תקבלי את הכרטיסים אז כדאי להתקשר איתם.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • מירה_3684543

תודה על המענה . זאת פעם ראשונה שאני באתר מלאתי את כל הפרטים . כתובת , כרטיס אשראי , פרטי נוסעים , תאריך וכל מה שנדרש ממני קיבלתי הודעה למייל תודה על ההזמנה ואז רשמו לי בסוף הדף שמייל זה לא מסמך נסיעה חוקי ראה למטה כיצד לקבל את הכרטיס שלך ובנוסף נתנו לי מספר הזמנה לכרטיס בפרטי הזמנה רשום שהכרטיס ישלח לכתובת שנתתי במשלוח ורשמו לי תעריף משלוח ודמי הזמנה ( טעות שלי שהזמנתי כך ) בנתיים לא חייבו את הכרטיס אשראי ולכן אני לא יודעת אך מקבלים את הכרטיסים אם בכלל . פניתי אליהם במייל והם רק עונים לי נא לשלוח כתובת מעודכנת . למרות שעדכנתי . יש לציין שרק אחרי כל התהליך שעשיתי האתר הפנה אותי להרשם לכן לא ברור לי אם תקין 

• elig99
            elig99 נערך לאחרונה על ידי

האם הרכישה בוצעה באתר של טאליס? כי למיטב ידיעתי הם מאפשרים קבלת כרטיסים (1) לסמרטפון, (2) הדפסה במדפסת הביתית, (3) איסוף בתחנת הרכבת .

בכל אופן כיוון שהמקרה שלך מורכב (זה בטוי יותר עדין לכך שהפכת קניה פשוטה למקרה מסובך), לדעתי במקום להסתבך בחיפוש הצעות כאן או בחילופי מיילים אינסופיים עם יעד מסתורי בחו”ל – טלפני למספר הטלפון שמופיע על אישור ההזמנה ותוכלי ליישר את ההדורים תוך דקות. ושאלי גם את את יכולה לראות את ההזמנה (ולהדפיס כרטיס) או אם עדיין אפשר לשנות את ה- delivery למייל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • מירה_3684543

הם מאפשרים גם לשלוח כרטיסים בדואר 

• מירה_3684543

אני רוצה לעדכן למי שנתקל בבעיה כמוני  

1.אפשר לבצע הזמנה באתר רכבת ורק אחרי זה להרשם והם ומפנים אותך להרשמה אחרי הרכישה

1. ניתן לבצע הזמנה כרטיסים עם משלוח הביתה כרגע קיבלתי אישור והודעה שהכרטיסים נשלחו אלי 
                2. תמי שמבצע הזמנה ורק אחר כלל נרשם לא רואה את ההזמנה בהיסטוריה של הדף שלו אלא יקבל במייל שלו הודעה שהכרטיסים נשלח 
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון