לינה בלילה הראשון בבלגיה
-
שלום,
נעזרת בכם רבות והפעם מחפשת המלצה ללינה בבלגיה.
טסים ב-17.8 יום חמישי נוחתים בבוקר בבריסל ורק למחרת מגיעים לוילה שהוזמנה בארדינים. הוילה רק מיום שישי ולא ניתן להקדים ביום. סגרתי דרך האתר שפורסם פה בעבר בקשר ללינה בארדינים.
מה כדאי לעשות? ואיפה כדאי ללון?
הטיסה בבוקר כך שמלון קרוב לשדה לא יעזור כי יש לנו להעביר יום שלם.
אנחנו 2 משפחות עם ילדים בגילאים 9-3 והמשפחה השנייה קצת לחוצה מהיום הראשון מעדיפים לא בבריסל עצמה.
תודה!
-
לא הייתי, טס רק בקיץ, אבל בחרנו בברוז’. לילה אחד במלון כלשהו במרכז העיר . יש הרבה אפשרויות בבוקינג, וגם לא יקר.
-
ולא רחוק מבריסל לברוג' ואז למחרת לארדינים?
-
הלינה לא חשובה. חשוב מה עושים.
אני מבין שלא רוצים בריסל (אגב, אפשר להתפצל ליום אחד שתי המשפחות, אתם בבריסל והם למשהו אחר, ולמחרת להמשיך ביחד...).
הייתם רוצים עוד יום בארדנים? אז תחפשו מלון ליום הזה (למשל לפני כמה שנים טובות ישנו באיביס בדינאן. אבל ברור שיש עוד הרבה מלונות אחרים).
רוצים ברוז’ – סבבה. הנסיעה מברוז’ לארדנים צפויה לקחת 3-4 שעות (תלוי איפה בארדנים).אפשרי בהחלט. רק שתבדקו באיזו שעה בפועל מגיעים לברוז’. כלומר מה שעת הנחיתה בבריסל + זמן יציאה מהשדה + שכירת רכב (לשתי משפחות) + נסיעה וחניה. אם נוחתים יחסית מוקדם בבוקר זה סבבה. אם נוחתים לשעות הבוקר המאוחרות אז עד שתגיעו לברוז זה עשוי להיות טיפה מאוחר. אבל לא סוף העולם.
אפשר גם לבקר במכלן (גם מוזיאון המדע וגם מרכז העיר) או אנטוורפן.
ואני בטוח שיש עוד הרבה אפשרויות אחרות
-
מה עם מסטריכט והסביבה ? הרבה יותר בכוון שלכם מברוז’. עיר חמודה מאד עם אפשרויות לילדים בסביבה. גם לארדנים למחרת נסיעה לא מאד ארוכה. שעה וקצת מנמור למשל ..
מצאתי את האשכול הזה. אמנם מעט ישן אבל אולי יתן לכם רעיונות .
-
הנחיתה היא בשעה 10 אז נראה לי כבר בעייתי לנסוע לברוג'
תודה
-
מצטרפת להמלצה על מויזאון הטכנופוליס במכלן ואח”כ סיור בעיר עצמה
קרוב מאוד לשדה ומוזיאון כייפי וחוויתי