ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה היא "כנפי משק"

פורום טיולי משפחות
    3
    5
    5591
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • elkato1952
      elkato1952 נערך לאחרונה על ידי

חיפשתי הרבה לא מצאתי לצערי ממש פורום מתאים להודעות מהסוג אך היה לי חשוב להוריד את הדברים מהלב בציבור ולראות אם יש תגובות דומות או שונות. אם אתם מכירים פורומים מתאימים להודאת ביקורת גרוע על חברות תיירות אשמח לשמוע, עד כאן ההקדמה.

רוצים להנות מהחופשה שלכם,תזהרו מ"כנפי משק" כי בלי שום בעיה הם מסוגלים להחליף לכם מלון טוב למשהו שלא שווה בגרוש באותו מחיר של מלון נורמלי. ואם חלילה תנסו לתבועה אותם,לא תראו התיחסות מינימלית. זה בדיוק מה שקרה לי.כשהזמנתי מלון לארה, אמרו לי שכבר אין מקום והציעו מלון שנקרא "גרידה סיתי" בהבטחה שהוא באותה רמה. בהגעה למקום הופתעתי לרעה על הציוד של החדרים, האוכל ובמיוחד על מיקום המלון, רחוק ממרכז העיר וגם מהים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ג'מוס
        ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

מה היא "כנפי משק"
        פורום הקלאבים הוא המקום המתאים!
        בקשר לעיסקה - מי שלא בודק - פראייר.
        אם היית בודק בטריפאדוויזור היית רואה שהוא ממוקם נמוך מתחת למלון לארה.
        אם היית נכנס לפורום קלאבים ומחפש שם - היית מקבל אולי מידע.
        לא רוצה לפתוח כאן דיון לגבי החרם ושבירתו אבל תודה ששיתפת אותנו ובפעם הבאה שתקנה רכב אל תשכח לקחת אותו למכון בדיקה ואותו הדבר לגבי הזמנת חופשה - לבדוק איפה שאפשר.
        אגב,אם לא בדקת לפני שסגרת עיסקה למה הם צריכים להתייחס?

הג'מוס

• לארה
        • גרידה
        • מאיר שפירא
          מאיר שפירא נערך לאחרונה על ידי

מה היא "כנפי משק"
          לטריפאדוויזר יש להתייחס כמו אל ויקיפדיה - בספקנות ובזהירות, כי אתה לא יודע מי כתב ולמה.

כבר ראיתי לא מעט כשעל אותו מלון היו מי שכתבו שהוא גן-עדן (זה אולי הבעלים?) ואחרים שכתבו שהוא מאורת פשפשים מלוכלכת (האם זה יריב מסחרי?)

הדרך הטובה היא להתייעץ עם מי שהיה שם וגם לבחון את האתר ככל האפשר, ואפילו אם יש שאלות, להתקשר למלון ולשאול.
          • ג'מוס
            ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

מה היא "כנפי משק"
            גם למה שכתוב בפורום הזה צריך להתיחס בזהירות.
            את מרבית ההודעות שלי אני כותב אחרי ששתיתי בקבוק יין לבן וכמה כוסות בירה..... Shocked Shocked Laughing Laughing
            ועכשיו ברצינות.
            כמובן שאתה צודק מאיר אבל זה אומדן אחד והפניתי גם לפורום הקלאבים ששם אולי אפשר למצוא מי שכבר היה.
            אני בעד שיתוף אבל להשתמש בפורום כאמצעי ניגוח בנותן שרות?זה לא ממש המקום.
            אם מישהו בדק לפני, נסע חזר ויש לו מה להגיד - אחלה.
            אם מישהו נרשם בשביל להתלונן - זה צריך להיות בפרופורציה .
            בכל מקום יש הודעות "מטעם" - החכמה לדעת לסנן אותן.

שבוע טוב
            הג'מוס
            • מאיר שפירא
              מאיר שפירא נערך לאחרונה על ידי

מה היא "כנפי משק"
              אתה בהחלט צודק שיש הודעות ניגוח "מטעם", אבל שוב אני רואה בפירסום שלהם בעיתון טעם רע מאוד ממנו נודף ריח של הטעיה (לא מצאתי מושג מנומס יותר למה שהתכוונתי באמת לאמר), היום בעיתון מחירי דילים לארצות יורו בדולרים ומחירי דילים לארצות עם מטבע אחר, ביורו, העיקר שעל פניו זה נראה כאילו רוצים שהמחירים ייראו נמוכים.

החברה הראשונה שתפרסם את כל הדילים שלה: לישראל, לארצות הדולר, לארצות היורו ולארצות אחרות, בשקלים, תזכה ממני להתייחסות במגמה החיובית ביותר.
              אבל אלו כנראה חלומות באספמיה.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון