לונדון
-
שלום,
כמה שאלות לגבי לונדון:
- מה ההבדל בין ה-TravelCard ל-Oyster? מה משתלם יותר לקנות לטיול של 5 ימים?
- איזה הצגה היא המומלצת ביותר לזוג בני 30?
- האם מומלץ ויש יתרון מסוים בקניית כרטיסים לאטרקציות ולהצגה מראש?
תודה מראש,
אבי
-
הנה הסבר מפורט על כרטיסי הנסיעה בטיוב.
אם מזמינים מראש – אפשר להשיג כרטיסים לכל כסא ולכל תאריך שתרצה. אם תחכה לרגע האחרון תצטרך להתפשר על משהו, תמורת המחיר הזול יותר.
הנה טיפ שיוכל לעזור לך לבחור
-
אני מסכימה עם imeshy שאם אתם יודעים איזו הצגה תרצו לראות אז כדאי להזמין מראש או לפחות לברר מחירים. הפערים מאוד גדולים. אני לא חושבת שיש הצגה אחת שהיא הכי טובה כשאני התייעצתי עם חברים שאוהבים מחזות זמר אז היו כל מיני חוות דעת סותרות וגם דברים שהם קצת יותר מורכבים כמו ״הצגה מצוינת אבל צריך להכיר את השירים מראש״, זה לא בהכרח מתאים לכולם. כדאי לכם לחשוב על כמה כסף אתם מוכנים להשקיע בהצגה. למשל, המליצו לי מאוד לראות את Book of Mormon שזה מחזמר פארודי שנכתב על ידי יוצרי סאות׳פארק. רק מה? הכרטיסים הזולים אליו עלו 90£ לערב שבו רציתי. יש מי שיסכים להשקיע את זה, אני לא. שמעתי גם שהמחזמר על הארי פוטר נהדר אבל מזמינים אליו כרטיסים יותר מחצי שנה קדימה. יש הצגות מאוד מבוקשות שמגרילות כרטיסים טובים מאוד ממש בזול אבל בד״כ זה דורש השקעה של כמה שעות בהמתנה להרשמה וזה ביום ספציפי והתשובה היא מהיום להיום.
אחרי כל החפירה הזאת, בסוף ראיתי את וויקד ומאוד נהנתי אבל אני לא יודעת אם זה הכי טוב שיש.