מלאס וגאס ללוס אנג'לס
-
היי חברים
אני עושה סיבוב מעגלי אחרי שחזרתי מהיוסמיטי ללאס וגאס ונשאר בלאס וגאס מה 05-08 עד 08-08 ואז נסיעה לגרנד קניון דרומי
09-08 השלמה בגרנד קניון ונסיעה ל אניטילופ ופארסת הסוס בפייג'
10-08 חצי יום שייט ונסיעה לברייס מסלול ותצפיות כולל שקיעה
11-08 השכמה מוקדמת לתצפית זריחה בברייס ונסיעה לזאיון
12-08 השלמה בזאיון ונסיעה ללאס וגאס לינה בלאס וגאס
13-08 לאס וגאס
14-08 לוס אנג’לס
15-08 טיסה חזרה
השאלה שלי האם כדאי לי לקצר ורק לילה אחד בלאס וגאס וב 13-08 לנסוע ל outlet Barstow ללון בקרבת מקום וב 14-08 להמשיך ללינה בלוס אנג’לס -סנטה מוניקה
-
זו לא נסיעה ארוכה.. אין טעם לעשות לילה בדרך. תעשו את הנסיעה ביום אחד. תלונו בלאס וגאס או לוס אנג’לס.
-
אם תעשי סיבוב באווטלטס בווגס (הם יותר גדולים), אין טעם לינסוע במיוחד לברסטוו. יכולה לעצור שם לשעה שעתיים, יש לך גם את פרים בדרך (אפשר למצוא כמה דברים שם) או ציטדל בל.א. שהוא בערך בדרך לסנטה מוניקה.
-
ממש אין צורך לעשות עצירה בברסטו עבור האאוטלט.
ה- 10/8 לחוץ..
אם אכן רוצים לבקר בכל הפארקים האלה כדי לקצץ יום מווגאס לטובת לינה בפייג’
וביום זה לעשות את קניון האנטילופ והשייט וללון בפייג’.
למחרת לצאת לברייס.
פוריה
-
שאלה - למה בעצם כיוון הסיבוב הוא כזה? כלומר, למה לא להתחיל בשמורות ברייס וציון, להמשיך לפייג’, ומשם לגרנד קניון והלאה ללוס אנג’לס? אתם חוזרים לוגאס מסיבה מסויימת?
-
לי המסלול נראה בסדר בסדר גמור, בהנחה ובגראנד אתם עושים רק תצפיות.
באוגוסט, אם תרצו להיות בטוחים שיהיה מקום לסיור בקניון אנטילופ בשעה שאתם מתכננים-הזמינו מראש. גם שייט מומלץ מאוד להזמין מראש. אם מדובר על שייט עצמאי (כלומר, שכירת סירת מירוץ)- סביר להניח שלא יאפשרו לכם חצי יום ותצטרכו לשלם על יום מלא, גם אם תחזירו את הסירה אחרי כמה שעות.
מוגאס לל.א-נסיעה רציפה, עם הפסקות בעיירת הרפאים קליקו והאאוטלט בברסאו (הוא קטן ואפילו קצת מצ’וקמק, אבל אנחנו יצאנו שם עם מציאות חביבות, כך שזה עניין של מזל).
בהצלחה.