השכרת רכב באיטליה
-
איזו חברת השכרת רכב מומלצת באיטליה?
ואיזה רכב מומלץ עבור 2 זוגות לשבועיים,לטיול באיטליה ובשוויץ. -
השכרת רכב באיטליהמומלץ להשכיר רכב מהארץ!!!עדיף רכב דיזל -חוסך הרבה כסף!!! -
השכרת רכב באיטליההאם מקבלים בביטחון מלא רכב דיזל אם מזמינים זאת מראש?? -
השכרת רכב באיטליהלמיטב ידיעתי חברות השכרה לא יתחייבו לפניכם כי תקבלו דיזל אלא רק "ישתדלו" כי זה יהיה סוג הרכב.
-
השכרת רכב באיטליהלא. אתה מבקש אבל לא מבטיחים כלום. אולם כדאי לך להזמין רכב שיש לו גם דגם דיזל. חברות ההשכרה הרי צריכות למכור את הרכב אחרי כמה שנים, ואם באיטליה קל יותר למכור רכב דיזל, ברור שהחברה תעדיף להחזיק את הרכב עם מנוע הדיזל. מאותה סיבה כנראה שתקבל גם רכב מתוצרת מקומית (כנראה פיאט).
ב 90% מהמקרים זה עובד.
-
השכרת רכב באיטליהאין חברה מועדפת, צריך לעשות סקר שווקים וכמובן לשכור מכאן הרבה יותר זול. מניסיוני קבלתי תמיד דיזל, גם אם לא בקשתי. חברות ההשכרה עוברות לדיזל ונראה לי שלא תהיה בעיה אם כי הם לעולם לא מבטיחים. -
השכרת רכב באיטליהאי אפשר להזמין רכב מדגם מסויים. אם מדברים על זה זו רק דוגמה
לאחד הרכבים שעשויים להיות בקטגוריה זו, זה לא מחייב אף אחד.
חייב להתטרף לאלו שטוענים שכאשר הזמינו דיזל גם קיבלו דיזל.
אמנם החברה לא מתחייבת אבל תמיד כאשר הזמנתי דיזל גם קיבלתי דיזל. -
השכרת רכב באיטליהאם תבקשו רכב מהדרגה הכי נמוכה (B) סביר להניח שתקבלו פיאט פאנדה בנזין שלא תתאים לכם גם מבחינת הגודל!!!
כדאי לכם להזמין דרגה C ומעלה סביר להניח שתקבלו את אחד משלושת הדגמים הבאים
פיאט בראבו
אלפא 159
אופל מריבה
שלושתם רכבי דיזל מצוינים עם צריכה ממוצעת של 1:20 באוטוסטרדות ותא מטען גדול שיוכל להספיק לכם -
השכרת רכב באיטליהשלום יהודה,
אצל איזה חברת השכרה ניתן להשכיר רכבי דיזל? (כגון אלה שציינת)
אנחנו נוסעים לורונה ביום חמישי הקרוב והתחלתי לבדוק אתרים של השכרת רכבים ובאופרן לדוגמא ראיתי שבדרגה c יש פיז'ו 308 שלא עובד על דיזל ככל הידוע לי.
בקיצור, אשמח לקבל המלצה על חברות השכרה לרכבי דיזל.
תודה,
דקלה -
אם אתם תבקשו רכב אוטומטיכמעט 100% שלא תקבלו דיזל.
סטיישן ידני מאוד יעלה את הסבירות לרכב דיזל, כמובן שצריך לבקש.
לא מכיר חברה בינלאומית גדולה שנותנת התחייבות לדיזל, אולי תנסו לחפש חברה מקומית. -
השכרת רכב באיטליהאנחנו שוכרים רכב תמיד מחברת אוטויורופ כי הם תמיד היו זולים יותר מאופרן ושלא לדבר על אויס והרץ ואפילו ממסי לא הצליחו להתחרות במחיר שלהם. לא היתה אף פעם בעיה עם דיזל ותמיד קבלנו. ל-2 זוגות הייתי הולכת על רכב מהקבוצה של רנו לגונה שיש לו גם בגז' מרווח. -
השכרת רכב באיטליהתנסה דרך עמי אלמוג.
חברים הזמינו דרכו והוא היה הכי זול. -
השכרת רכב באיטליהמניסיוני אין ענין של חברה מומלצת. כל פעם שאני משכיר אני מתקשר לכל החברות הרלוונטיות ובודק את הצעותיהם. הדיל הכי טוב הוא לא תמיד אצל אותה חברה. זה תלוי במקום ובזמן. למשל אויס ידועים כיקרנים אבל דווקא כשנחתתי לפני חצי שנה בורונה איפה שאתה נוחת
היה להם מבצע שהפך את הצעתם לטובה ביותר באותו זמן.
לא מבטיחים לך דיזל אבל בכל המקרים שהזמנתי דיזל גם קיבלתי.
היות ואתה נוסע גם בשוויץ מה שאומר שגם בצפון איטליה אז לפחות חלק מהטיול באיזור הררי ואתם 4 אנשים באותו רכב אז לדעתי תיקח רכב מקבוצה 1400-1600 סמ"ק. -
השכרת רכב באיטליהמצטרף להמלצה על עמי אלמוג שכרתי ממנו רכב פעמים ותמיד הוא הכי משתלם