ביקור בפירנצה
-
שלום לכולם,
אני נוסעת לכנס בטורינו באיטליה ואחרי הכנס יש לי כ-4-5 ימים לטייל לפני שאני חוזרת לארץ. חשבתי לנסוע לפירנצה ומקסימום לקחת טיול מאורגן ליום אחד לטוסקנה. למישהו יש רעיון יותר טוב?
בהתחשב בכך שאני לבד אני לא מתכוונת לשכור רכב. כמו כן, מתוך ה-4-5 ימים יש את שישי-שבת ואני שומרת בשבת כך שחשבתי להיות במקום שיש בו חב”ד וקהילה יהודית.
תודה לכל העונים!
-
למה לנסוע דווקא לפירנצה? אולי יש בית חבד וקהילה בטורינו או במילאנו, שהרבה יותר קרובות.
אפשר לטייל באיטליה בקלות גם בלי רכב.
לא חייבים טיול מאורגן. השאלה מה את רוצה לראות בימים שנשארו לך: טבע, אמנות או משהו אחר. אפשר לפצל את 4 הימים לטיול מתגלגל כלומר לינה ביותר ממקום אחד.
ממילאנו אפשר להגיע לאגמים לטיול יום. מטורינו אפשר להגיע לאלפים לטיול יום.
-
למיטב זכרוני אין יותר מדי מה לעשות במילאנו, חשבתי מפירנצה אולי לעשות טיול יום בטוסקנה. בגדול אני מחפשת יותר עיר אך בהחלט אפשרי לשלב טבע. בא לי גם לישון בעיר שיש בה חיי לילה ומקומות שמשמיעים מוזיקה חיה.
-
לדעתי יש המון מה לראות במילאנו. זה ענין של טעם כמובן. כדאי להכנס לאתרים שמרכזים אטרקציות כמו tripadvisor. הטבע באזור מילאנו יותר אטרקטיבי לדעתי. ב-4 ימים אפשר לטייל בשתיהן.
חיי לילה אני בטוח שיש בשתיהן.
-
מהזיכרון שלי (ביקרתי במילאנו לפני 10 שנים) מדובר בעיר די תעשייתית. על מה למשל אתה ממליץ במילאנו?
מבחינת נסיעה, ראיתי שברכבת למילאנו יקח לי שעה וחמישים ולפירנצה שעתיים וחמישים.
אילו אתרי טבע אפשר לעשות ביום ללא רכב בסביבה של מילאנו? אשמח להמלצות.