מלה לדרמסלה
-
אהלן,
האם יש אפשרות להגיע בטיסה/טיסות מלה לאזור דרמסלה [באמצע חודש ספטמבר]
תודה לעוזרים,
אמיר

-
לא, ממש לא.
רק בנסיעה ארוכה שנמשכת כ- 20 שעות.
ממליץ עם הפסקה בג'יספה או בסארצ'ו ולא בנסיעה ללא הפסקה, בה הנהגים נרדמים על ההגה...
-
אז אם אני מתכנן עוד עצירה בקיילונג (בנוסף לסארצ’ו) – זה מיותר? כי אני מתכוון לשכור רכב לצורך הנסיעה, ועוד לילה זה עוד כסף. זמן יש.
-
תודה.
הבנתי מחבר שניתן לטוס מדלהי ל-
KAGRA AIRPORT, GAGGAL
שזה כשעה ממקלוד.
מישהו מכיר/יודע?

-
ב- skyscanner
רשום שיש טיסה לדרמסלה.
השאלה אם מישהו מכיר.
כי בטיול הקודם הזמנו טיסה מדלהי ל- קולו שזה נמצא ליד מנאלי. למרות שהחברות הראו שיש טיסות ואף גבו מאיתנו כסף, טיסה לאזור לא מתקיימת באותם חודשים.. עקב חשש מערפילים
הודו כבר אמרנו

-
יש טיסה מלה לChandigarh שזה במושגים
של הודו ממש באיזור
-
אין טיסות מלה לגאגל. נקודה.
לצ'אנדיגאר -לא יודע.
-
לרונירוני,
אל תעצור בסארצ'ו (בעצם, תעצור, תראה את מחנות האוהלים שישנים בהם ותזכור להודות לי...
).בדרך מלה למאנלי, תעצור עצירה אחת, בג'יספה או בקאיילונג. חבל על יום נוסף...
-
תודה

-
מלה יש טיסות ישירות לדלהי, צ’אנדיגר סרינגר, וג’אמו לג’אמו וצ’אנדיגר לא בכל יום בשבוע יש טיסה ישירה. לשדה התעופה בדרמסלה יש טיסות רק מדלהי.
אז או שטסים מלה לדלהי ומדלהי לדרמסלה (אפשר לעשות זאת ביום אחד) או שטסים לצ’אנדיגאר או ג’אמו וממשיכים משם ברכב (כ 5-6 שעות נסיעה) או רכבת לפטנקוט ומשם ברכב לדרמסלה.
לגבי ביטול טיסות – בספטמבר עדיין יכולים להיות ימי מונסון סוערים באזור דרמסלה. למעשה יצא לי אישית לחוות ביטול טיסה בספטמבר בגלל מזג אוויר (ותוך מספר שבועות קיבלתי את הכסף חזרה מספייסג’ט), אבל באופן רישמי יש מספר טיסות מדלהי לדרמסלה גם בתקופת המונסון ובספטמבר יש סיכוי טוב שהטיסות יצאו במועדן.
-
המון תודה

-
תאי, שוב תודה רבה.
-
אני ממליץ על קיילונג, אפילו לשניים-שלושה לילות אם יש זמן. אנשים נחמדים וכמה טיולי יום יפים בסביבה.