מפלי קרימל
-
שלום ,
טסים בשבועות לאוסטריה עם זוג מבוגרים .
מקריאה בפורום הבנתי שהמסלול במפלים תלול ולא כל כך קל (בטח שלא למבוגרים) , לכן חשבנו לעלות רק לתחנה הראשונה ,
אשמח לקבל הסברים כמו באיזו חנייה עליי להחנות,כמה זמן הליכה והאם ההליכה עד התחנה הראשונה לא קשה מדי עבור זוג מבוגרים בכושר בסיסי .
תודה ושבוע טוב .
-
לא יודע לגבי חניה כי הגענו באוטובוס אבל אני מניח שלא תתקשו למצוא אותה.
המסלול בהחלט אפשרי עם מבוגרים. ראינו המון אוסטרים בכל הגילאים עולים.
הם לא נראו בכושר טוב.
אנחנו עלינו עם ילד בן 4 והוא עשה את זה לאט אבל לא התלונן. יש מקומות לנוח ולקנות שתיה ואוכל וההליכה מהנה ויפה במיוחד.
כדאי להגיע מוקדם כי המסלול מאוד פופולרי.
-
מבחינת חניה אין שום בעיה ישנם מספר מגרשים ליד הכניסה או במרחק הליכה קצר. מול הכניסה ישנה עמדה עם מוניות. אנחנו שילמנו למונית ועלינו איתו עד לנקודה הגבוהה ביותר. את הדרך למטה עשינו כמובן בהליכה. אני מניח שזה יהיה קל יותר. יש תשלום עבור המונית אך זה כולל כבר את התשלום לכניסה לאתר. מומלץ מאוד ! תהנו.
-
אנחנו עלינו עם מונית לתחנה האמצעית ומשם ירדנו כשעתיים עם 2 ילדים קטנים ולא היה קשה. מגרש החניה שהכי קרוב למוניות הוא זה שמיד לאחר עולם המים (wasserwelten krimml) מצד ימין אם מגיעים מכיוון זלצבורגלנד. נדמה לי שמספרו 4 אבל לא בטוחה. אחרי שחניתם תחצו את הכביש וממש מול הכניסה לעולם המים אמורות לחכות המוניות (למעשה מיני-וואנים)
-
הגענו לחנייה קרובה יחסית ועלינו ברגל הכל לאט ועם הפסקות. (אנו בסוף שנות ה-40 ותחילת ה-50.) תתחילו ותרגישו אם מתאים לכם להמשיך. תמיד אפשר לעצור ולרדת. מאוד מומלץ. מקום מהמם ביופיו