טיסות פנים בארה"ב
-
בוקר טוב לפורום הכי נפלא!!
אנחנו בדיוק 4 חודשים לפני הנסיעה לארה”ב. המסלול מתוכנן . נותר לסגור 3 טיסות פנים. מעוניינת לסגור במהלך הימים הקרובים.
אופציה 1 היא דרך האתר של חברת התעופה southwest שבה אני מגיעה לסביבות 500 $ לאחד (לשלוש טיסות) ואין צורך לשלם על העברת מזוודות שזה יתרון וחיסכון.
במקביל קיבלתי אופציה לא רעה בכלל, דרך אתר החיפוש של סקאיי סקנר שנתן לי מחיר ל-3 טיסות ב- 339 יורו לאדם, טיסות של בריטיש אירוויש וקאתאי איירליינס.
(בריטיש זה באופרציה של אמריקן איירליינס.)
שאלותיי:
1.האם הסקיי סקאנר הוא אתר בטוח לרכישה אינטרנטית?
- האם חברות תעופה טרנס עושות טיסות דומסטיק?
- האם הן מחייבות אקסטרא על העברת מזוודות?
תודה לכל המגיבים והמייעצים

4
-
באמריקן ושאר החברות בארה”ב יש לשלם כ-25 דולר על מזוודה (בטיסות פנים). 3 טיסות = 75 דולר לאדם. לא משלמים על המזוודות אם כרטיסי טיסות הפנים הנם חלק מהכרטיס הבינלאומי/הטראנסאטלנטי לארה”ב וממנה. אני מבין שמדובר ברכישה נפרדת, אז יש לשלם על המזוודות בטיסות הפנים.
אני נוהג לטוס בטיסות פנימיות של SOUTHWEST ומאוד מרוצה. רק אתמול פורסם שחברה זאת ראשונה בארה”ב בשביעות רצון הלקוחות, גם בעמידה בזמנים.
מעולם לא הזמנתי דרך סקיי סקנר, אז לא יכול לחוות דיעה.
עוד יתרון בסאות’ווסט, מלבד נושא המזוודות, הוא שאפשר לבטל/לשנות ללא קנס, פשוט משלמים עבור ההפרש אם הכרטיסים החדשים עולים יותר מאלה שכירטסתם תחילה. אם מבטלים, הכסף ששולם נשאר בחברה למשך שנה אחת כקרדיט ואז נעלם.
-
רק קחו בחשבון שבסאות׳ ווסט בעקרון אין מקומות ישיבה מוזמנים. גם לא כשעושים צ׳ק אין. עולים למטוס כמו באוטובוס ותופסים מקום.
-
אנחנו טסנו עם Southwest בטיסה ישירה מבאפלו (מפלי הניאגרה) ללאס ווגאס. לצד החסרון בהושבה אני זוכרת את הטיסה כחוויה יוצאת דופן. הדיילים עשו צחוקים כל הטיסה. שמעתי זה לא מקרה אלא דרך חיים. אני לא יודעת אם זה רק בקו ללאס וגאס או בכל הקווים.