ג`נובה
-
אני נוסעת לג`נובה לשלושה ימים, מה כדאי לראות? -
ג`נובה:Re- את האקווריום - אם מזג האוויר בהיר לצאת לשיט בנמל, המראה של ג`נובה מהים הוא אחד הדברים היפים שקיימים - בית הקברות של ג`נובה. נשמע מוזר אבל בכל זאת. - צמוד לעיר ממזרח, כפר קטן בשם pegly. עם גן קסום וסיפור מדהים הקשור אליו. (לא כדאי לגלות כאן) - סימטאו -
ג`נובה:Reמוזיאון ימי וכל מה שקשור בתעשיית הספנות-אם מעניין אותך? -
ג`נובה:Reמוזיאון ימי דוקא לא מעניין אותי, אני יותר בכיוון של מוזיאונים לעתיקות אם יש ובתים יפים, כנסיות וכד`. -
ג`נובה:Reאת גם יכולה לקחת רכבת יום אחד. יש רכבת ישירה לפביה, Pavia, שמומלצת על-ידי מדריך הטיולים של www.roughguides.com. הנסיעה אורכת כשעה ויש רכבות לעיתים קרובות. את אפילו יכולה ליסוע לטורינו, קצת יותר משעה וחצי נסיעה לכל כיוון, שעכשיו עוברת שיפצורים לקראת אולימ -
ג`נובה:Reאני לא חושבת שאצא מהעיר, מה כדאי לראות בג`נובה עצמה? -
ג`נובה:Reלא הייתי שם, אבל את יכולה להתחיל בלבדוק אתרים של מדריכי טיולים כמו זה שנתתי לך, ולהריץ חיפוש על genova, לראות אם יש להם משרד תיירות ולחפש שם. קיבלת כמה רעיונות בשרשור הזה, את השאר את יכולה לחפש לבד. את לא ממש יכולה לצפות שאחרים יתכננו לך את הטיול שלך. -
genova נקראת לפעמים genuaזה יעזור לך בחיפוש מידע. -
וגם genoa -
ג`נובה:Reתודה לכל מי שעזר וקרן לא ביקשתי לרגע שיתכננו לי את המסלול, חיפוש באתרי אינטרנט וספרים עשיתי כבר, בקשתי דעה של מי שהיה מה כדאי לראות משלל האתרים שמופעים באתרי האינטרנט, חבל שזאת התגובה שלך, זה מקלקל לך את כל מה שעזרת ומוציא את החשק לבקש עזרה. -
ג`נובה:Reחבל לי שאת מרגישה ככה, אבל לדעתי יכולת לבוא בשאלות יותר ספציפיות ולהגיב בצורה יותר אקטיבית על העצות שניתנו לך. לי היתה הרגשה שלא חיפשת קודם ושאת מחפשת עוד ועוד רעיונות. ג`נובה היא לא עיר התיירות הכי פופולרית באיטליה, ואני לא אומרת את זה לגנאי, להיפך - אני -
ג`נובה:Reקיבלתי, אני שאלתי על ג`נובה דוקא בגלל שהיא לא עיר מתוירת כל כך וכן , חיפשתי לפני ששאלתי. דוקא ציינתי את תחומי התענינותי: כנסיות, בתים מענינים כאלה שמישהו היה וממליץ מעבר לפירוט היבש של הספרים ואתרי האינטרנט. בכל אופן תודה על העזרה. -
GenovaHi Rotem, I`ve opened my Michelin, they like Genova, give it 2 stars out of three, say the old town alone merits 1 day of sightseeing. Also metion the art gallery at 11 Via Garibaldi as being very good. There`s the Galleria Nazion -
Genova:Reתודה!