ויזה לתאילנד כל התשובות האפשריות
-
לאויזה לתאילנד לחודשיים שמוציאים בשגרירות(לא משנה אם זה בחינם או בתשלום),היא לחודשיים רצוף(פלוס אפשרות להאריך בעוד חודש במשרד ההגירה,בעלות של 1900 באט),אבל ברגע שיוצאים מתאילנד,אפילו אחרי יומיים,הויזה מיתבטלת ישר,ולא שווה כלום,ואם חוזרים במעבר יבשתי,מקבלים רק שבועיים ויזה,אלה אם כן מוציאים ויזה מראש עם שתי כניסות,ואז מקבלים במעבר יבשתי,עוד פעם חודשיים. -
ויזה לתאילנד כל התשובות האפשריותאהלן
אם אני מתחילה בתאילנד ואני יהיה שם רק שבוע, ואחרי חודשיים אני חוזרת לחודש אולי יותר,
עדיף לי להוציא מהארץ ויזה עם כמה כניסות או שכדאי להוציא ויזה בשגרירות תאילנד בקמבודיה, לאוס או ויטנם? -
ויזה לתאילנד כל התשובות האפשריותער בטוב
אם איני טועה את צריכה להוציא ויזה עם שני כניסות.אם הכניסה השניה שלך לתאילנד,היא לפחות מחודש,תוציאי ויזה עם שני כניסות[כל אחת לחודש].אם הכניסה השניה שלך לתאילנד היא למעל חודש,תוציאי ויזה עם שני כניסות שכל אחת היא לחודשיים.
תוציאי ויזה מהארץ.למה להקשות על עצמך? תוציאי את הויזה בארץ, וכמה שיותר קרוב למועד טיסתך.
ארז -
אריק,ערב טובמה מצב?
עניתי נכון לגברת?
ארז -
אם אתה כבר שואלאז אין דבר כזה ויזה לשתי כניסות כל אחת לחודש אלא רק כזו של כל אחת לחודשיים.
מבחינת האופציות, אפשר להוציא ויזה של שתי כניסות מישראל, אם זה חינמי כרגע, לא ברור, זו האפשרות העדיפה. ואפשר גם להוציא בקמבודיה-מומלץ, בלאוס-מומלץ אבל פחות או בויאטנם-הכי פחות מומלץ. -
אם אתה כבר שואלשלמה,הי
צודק.אין ויזה לחודש,שהרי אין צורך בכזו.הכרטיס טיסה מספיק עד חודש