ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דחוף רכבת לונדון -מנצ`סטר

פורום אירופה
    3
    6
    2187
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אוניל555
      אוניל555 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם אני נוחתת בלונדון היתרו ביום חמישי ב 22:00 ומעוניינת לקחת רכבת למנצ`סטר 1.האם יש רכבת לילה ?? 2. מה אמורה להיות העלות של כרטיס לונדון מנצ`סטר 3. מהי הדרך הזולה ביותר להגיע מהיתרו לתחנת רכבת למנצסטר והיכן נמצאית תחנה זו??? תודה לנה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • noa Xscotland
        noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

דחוף רכבת לונדון -מנצ`סטר:Re
        יש רכבת מתחנת יוסטון בלונדון London Euston שיוצאת בשעה 23:40. צריך להחליף רכבת בברמינגהם ואז לבחור איזה טרטור מעדיפים: לחכות 4 שעות בתחנה לרכבת למנצ`סטר, או לחכות רק 3.5 שעות אבל להחליף שוב, הפעם בוורינגטון. כך או כך הסיפור לוקח 8 שעות - לא כולל הגעה מה
        רכבת

אוטובוס
        • אוניל555

לנועה
          בדקתי וראיתי שבאוטובוס שיוצא ב 00:30 מהיתרו העלות היא 33 פאונד עם חילוף אחד בבירמניגהם האם רכבת אמורה להיות זולה יותר? מה עדיך לדעתך? לקנות כרטיס און ליין או להזמין את הכרטיס במקום בהיתרו? תודה לנה
          • noa Xscotland
            noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

לנועה:Re
            אני לא יודעת... את צריכה לבדוק באתר. בעיקרון המחיר נקבע לפי המון פרמטרים (חב` הרכבות שמפעילה את הרכבת הספציפית, שעת הנסיעה וכו`). אם כי במקרה שלך קשה לי להאמין שתספיקי להגיע לרכבת. גם אם כן, זה לא תענוג גדול לחכות בין 2 ל-6 בבוקר בתחנה, ועוד במזג האוויר
            • אוניל555

מה עדיך לדעתך? לקנות כרטיס לאוטובוס און ליין או להזמין את הכרטיס במקום בהיתרו? תודה לנה
              • יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

אני לא נועה. אבל שימי לב לדגשים שנועה ציינה- את נוחתת ב22.00 ןצריכה להגיע ללונדון תוך פחות משעתיים מזמן הנחיתה לצאת כבר לדרך. האופציה של רכבות כפי שנועה ציינה בכל מקרה כוללת המתנה (קפואה) באמצע הלילה בתחנה זו או אחרת של 4-3 שעות ,ואת אישה לבדך(לא שקר
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון