מספר שאלות על טיול עם ילדים
-
שלום וברכות על הפורום החדש, איזה כיף מתאים לנו בדיוק!!!
אנו בעיצומו של תכנון טיול לתאילנד באוגוסט עם ארבעת בנינו בני 4,7,12 ו-14
אחת ההתלבטויות הגדולות שאנו לא מצליחים להחליט לגביה היא לגבי האיים. האם ליסוע לסאמוי (בגלל שמזג האוויר באוגוסט יותר טוב) או לפוקט, בגלל שיש יותר אטרקציות לילדים ולהסתמך על העובדה (או המזל אם תרצו...) שמזג האוויר בפועל אינו נורא כ"כ כמו בסטטיסטיקה.
שאלה נוספת, בהמשך לתכתובת שראיתי כאן לגבי הצפון, האם איזור פאי מתאים גם לטיול עם ילדים (הבנתי שהדרך לשם מאוד לא סימפטית???)
בהנחה שאנו רוצים לקחת טיול פרטי עם מדריך, אבל לא להגיע לצ'אנג ראי, האם מספיק טיול של 3 לילות (4 ימים) או לקחת טיול של 4 לילות.
אם למישהו יש המלצות על מדריכים לטיול עם ילדים נשמח לקבל, וכן לגבי מלון בצ'אנג מאי.
המון תודה על המידע ובהצלחה לפורום הנפלא!!! -
מספר שאלות על טיול עם ילדיםלמה לא להגיע לצאנג ראי? חבל, יש שם כמה מקומות שווים ביותר לביקור.
לגבי האיים, לטעמי עם ילדים פוקט עדיף.מבחינת מזג אוויר יש מחלקה מיוחדת לנביאים..
4 ימים לצפון זה מעט. אבל לכמה זמן בס"ה אתם נוסעים? -
מספר שאלות על טיול עם ילדיםאנחנו נוסעים ל-22 יום, התכנון כרגע הוא להמשיך ישר מבנגקוק לצפון ל- 6 ימים בערך, מתוכם טיול ג'יפים 4 או 5 ימים, אח"כ איים (כרגע בתכנית פוקט וקופיפי) כ- 10 ימים ובסוף בנגקוק עוד 6 ימים -
מספר שאלות על טיול עם ילדיםסיגל שלום
לכמה זמן אתם נוסעים ? , אולי אפשר לשלב גם את סמוי וגם את פוקט
בעיקרון יש הרבה מה לעשות בפוקט עם ילדים .
לגבי הצפון הייתי ממליץ לכם להיות מעבר ל 3 לילות גם אם תחליטו לא להרחיק עד פאי עדיין אפשר ורצוי לשלב טיול עם מדריך של 4-5 ימים בצפון + כמה ימים חופשיים שתוכלו לעשות דברים באופן עצמאי ללא מדריך .
באופן עקרוני רצוי להקדיש כשליש מהטיול לתאילנד לטובת הצפון .
-
עד ששלחתי את ההודעה כבר ענית על השאלהלכמה זמן אתם נוסעים ?
אז כפי שכבר אמרתי יש לשקול שהייה בצפון של כשליש מהטיול ולכן טיול של 22 יום אני הייתי ממליץ על 7 ימים בצפון ( 4-5 ימי טיול מודרכים + 2-3 ימים של טיולים עצמאיים בסביבת צ'אנג מאי ) .
קחי בחשבון שבתקופת נסיעתך תיתכן בעיה בהפלגה בין פוקט לקופיפי בשל מזג האויר ומצב הים , לכן לא הייתי ממליץ לשריין מראש מלון בקופיפי אלא רק כשתגיעו לפוקט ועל פי המצב תתכננו את המשך הטיול . -
מספר שאלות על טיול עם ילדיםעדיף עוד יומיים בצפון על חשבון בנגקוק.
וקחו בחשבון שבקופיפי אין מה לעשות. -
מספר שאלות על טיול עם ילדיםהתפתח מיתוס כלשהו שבבנגקוק צריך לשהות זמן מועט. דיברתי למשל עם ידידתנו - טלי מאילת - ודווקא אחד הדברים שהיא מצטערת עליו הוא שהשהות בבנגקוק היתה קצרה מידי. אני אישית חושב שבנגקוק עיר מהנה מאד ויש בה הרבה דברים לעשות עם ילדים. -
דוקטור דודוזה לא מיתוס.
זה משהו שאני סבור.אישית. -
היי איתןאולי בפעם הבאה תפגוש אותי בבנגקוק - ואז לבטח דעתך תשתנה ....
-
היי דודומרים את הכפפה
חלה עליך חובת ההוכחה...
-
היי דודואתגר קטן מאד, אחי ...
.... אני מוכיח לעצמי את זה כל יום .... אתה מוזמן להצטרף ולהווכח בעצמך ...
בנגקוק עיר מדהימה אבל הרבה פחות באזורים המתויירים שלה. היא עיר גדולה ומסובכת ותייר לא מצליח להכיר אותה בזמן הקצר שהוא בדרך כלל נמצא בה. מחוץ לאזורים המתויירים בנגקוק היא עיר שונה וטובה בהרבה, לדעתי. גם זרים שמתגוררים בה זמן ממושך לא תמיד מכירים - השאלה היא כמה באמת הם מתערים בחיי העיר.