מי מכיר את איר אסיה?
-
הי לכולם ומזל טוב לפתיחת הפורום החדש, רעיון נפלא.
בדקתי מחירי טיסות באיר אסיה ובאמת המחירים ממש זולים, יצא לי 8000 באהט ל6 נפשות ל4 טיסות.
האם החברה אמינה? מה לגבי לו"ז? האם אפשר לסמוך עליהם?
המחיר של תאי איר 270$ לאדם לחבילת טיסות, אבל הם נהדרים. טסתי איתם והשרות שלהם ממש מצוין.
איך איר אסיה? -
מי מכיר את איר אסיה?הי
היו לא מעט שאלות בנושא אייר אסיה בפורום הקודם
השאלה גם לאיזה יעדים הטיסות כוללות ? לדומא אייר אסיה לא מגעים לקוסמוי .? שאר התשובות היתרונות והחסרונות של אייר אסיה בהשוואה לתאי ובנקוק אייר תוכל לבדוק בשירשור הבא של פורום אסיה :
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2880879#msg_2880 879
מאור -
מי מכיר את איר אסיה?אייר אסיה היא חברת תעופה LOW COST, ולכן אין מה להשוות בינה לבין תאי המפוארת.
אייר אסיה מפעילה טיסות פנימיות (וגם בין לאומיות) במחירים זולים. הם אמינים, מדייקים בדר"כ והפכו להיות פופולרים מאוד בטיסות בדרום מזרח אסיה.
-
מי מכיר את איר אסיה?טסתי איתם מספר פעמים.
לא היו שום בעיות או איחורים.
-
מי מכיר את איר אסיה?אומנם עדיין לא טסתי אבל כולם אומרים שבסדר גמור
טיסה של שעה באמת אין לך מה לדאוג לגבי אוכל\שתיה
חוץ מזה שכרגע יש להם מבצע להזמנות עד 17 למאי לכל התקופה שעד סוף ספטמבר ב 99באט בלי מיסים לכל היעדים בתאילנד
-
מי מכיר את איר אסיה?טסתי אם אייר אסיה מספר רב של פעמים וגם אמשיך לטוס אבל....
לא הייתי מגדיר אותם כחברה טובה בלשון המעטה.
הדבר היחיד שטוב אצלהם זה זהם זולים משמעותית מכל חברה אחרת.
כמעט בכל הטיסות שלי אתם היו אחורים של כשעה ולפעמים יותר, לכן קח בחשבון שלא לבנות עליהם כטיסת המשך.
כשאתה עושה הזמנה באתר שלהם תבדוק טוב כל שלב בהזמנה, אם תטעה לא תוכל לתקן, קרה שטעיתי והתקשרתי אליהם אחרי מספר שעות כדי לתקן, לא עזר כלום ונאלצתי להזמין כרטיס חדש.
קרה לי גם שהם ביטלו קו טיסות וטרחו להודיע לי רק 3 שבועות לפני הטיסה המיועדת, לא הציאו כל פיצוי או כרטיס חלופי, רק הסכימו להחזיר לי את הסכום הזעום ששילמתי כמה חדשים לפני כן.
מכיון שאין מקומות ישיבה מסומנים לפני העליה למטוס כל הנוסעים עומדים דבוקים אחד לשני כמו עדר פרות, מנסים להיות הראשונים שנכנסים למטוס.
.......... אבל..... הם כל כך זולים !!!!!!! -
הייי A G קודם כל ניתן להזמין מקומות ישיבה...ולאלהיות בלחץ וזאת תמורת תשלום של 50 באט לכיסאות הרגילים
ולכיסאות האקסטרא שמסומנים במטוס בצבע אדום 250 באט יש לך בחירה בזמןשאתה מזמין ואפילו ממש בוחר את הכיסאות במטוס
אני לא יודעת אם זה משהו חדש אבל
האפשרות הזאת ניתנה לי כאשר הזמנתי בשבוע
שעבר את המקומות....רק לצערי במחירים הרבה
יותר יקרים מעכשיו....
לא ידעתי שיהיה כזה מבצע מדהים.....
לילה טוב
נעמי -
סליחה התבלבלתי התכוונתי ל- k-r לילה טוב!!!!!!!!!!
-
שאלה לגבי הביטוח בטיסות אייר אסיהבאחד משלבי ההזמנה באינטרנט אני נשאלת האם אני מעוניינת לרכוש ביטוח, האם מישהו בקיא מה כתוב באותיות הקטנות של הביטוח הזה ובקיצור, האם לשלם עבור תוספת זו או לא? -
שאלה לגבי הביטוח בטיסות אייר אסיהלדעתי כדאי לוותר.
אין בבטוח הזה שום תוספת שביטוח הנסיעות הרגיל שעושים בארץ לא נותן. -
שאלה לגבי הביטוח בטיסות אייר אסיהאתה בטוח שהביטוח בארץ מכסה על ביטול טיסה פנימית? או איבוז מזוודות?
חלק ממה שהפוליסה שלהם כוללת:
ביטול טיסה - החזר מלא של עלות הכרטיס בזמן הרכישה
עיכוב של הטיסה - 1000 באט על כל 6 שעות של המתנה, מקסימום 10000 באט
ביטוח מזוודות - עד 15000 באט או מקסימום 3000 באט לפריט.
כעיקרון בשביל 30 שקל אני מעדיף לבטח ואז לא להסתכן בביטול טיסה או איבוד מזוודה, העיכוב ניראה לי קצת לא רלוונטי
חוץ מזה גם במקרה של נזק רפואי הם מכסים עד לסכום של 3 מיליון באט שזה פחות או יותר אותו סכום שהביטוח הרגיל בארץ מכסה
-
לגבי הפוליסה: א. תמיד כדאי ב. נשלחת לך במייל בתוםההזמנה.....
האמת שעדיין לא קראתי אותה
אבל תודה לדוד ש. על המידע החשוב....
לילה טוב
נעמי