החזרת רכב שכור בונציה
-
שלום לכולם.
זקוקה לעזרה. אני מתלבטת לגבי החזרת רכב שכור בונציה. זהו היום האחרון לטיול מסלובניה, תכננו להחזיר את הרכב בונציה ולטייל יום אחד שם. איפה כדאי להחזיר? בשדה התעופה? בכיכר רומא? במסטרה?-אין לי מושג לגביהם, רק ממה שקראתי ...אנחנו משפחה עם ילדים וצריכה לקחת בחשבון שאצטרך נסיעה לתוך ונציה.תודה רבה.
-
הכי טוב להחזיר את הרכב בשדה התעופה, לקחת אוטובוס מים של חברת ALILAGUNA לתוך העיר ולטייל שם. רק, מה תעשו בינתיים עם המזוודות ?
-
ברוב החברות החזרת הרכב בוונציה גוררת “קנס” שאינו קיים בהחזרת הרכב בשדה התעופה.
האם מתוכננת גם לינה בוונציה? ואם כן היכן?
או
האם מתוכנן להגיע לשדה התעופה בערב?
אלו שיקולים גם לגבי המכונית.
אתם טסים מוונציה בחזור? ובהלוך?
-
אנחנו מתוכננים להחזיר את הרכב בונציה, משם להגיע ליום אחד טיול בונציה כולל לינה במלון ללילה אחד בתוך ונציה. יום למחרת חוזרים לארץ מונציה. כך שאת המזוודות נשים במלון ונצא לטייל.
-
היי, אנחנו מתוכננים להגיע בבוקר לונציה, להחזיר את הרכב ומשם להכנס לונציה ישירות למלון שבו נלון לילה אחד לפני הטיסה חזרה. מתכננים לשים את המזוודות במלון וצאת לטייל. למיטב ידיעתי,המלון שהזמנו בונציה ממוקם בסמוך לתחנת רכבת מים.
-
שאלה נוספת: משדה התעופה יש רכבת מים ישירות לתוך ונציה? או שצריך להגיע לתחנה כלשהי ומשם לקחת רכבת מים למלון?
-
כן, יש. בתקווה שאחת התחנות שהיא עוצרת בהן קרובה למלון שלכם. איפה המלון? הנה הפרטים:
-
נא ראי בתגובה קודמת שלי.
מניסיון אישי, הכי כדאי עם חברת ALILAGUNA, יש להם טרמינל ממש ממש לא רחוק מהשכרת הרכבים, יש להם מספר קווים של אוטובוסי מים. אנחנו נסענו בקו ה”כתום”. אם אתם גם טסים חזרה מוונציה, תוכלו לקנות כרטיסי הלוך ושוב, שהם יתר זולים. ראו באתר שלהם:בהצלחה
-
שקלתם לקחת מלון שלא בעיר?
שקלתם להשאיר את האוטו בחניה (למשל בכיכר רומא) עד הטיסה ולחסוך חלק גדל מהבלגן של תחבורה?
כולל למשל אפשרות להשאיר את המזוודות באוטו ולקחת למלון רק טרולי קטן?
החניה יקרה, אבל עשויה להיות יותר זולה מהתחבורה
וגם – אם הטיסה חזרה לא על הבוקר זה יכול לחסוך חלק מהבלגן של שמירת מזוודות
-
זה המלון. הזמנתי כבר ללא אפשרות ביטול. כך שזו האופציה היחידה מבחינתי…
Hotel Tre Archi
Cannaregio 923, קאנארג'ו, 30121 ונציה, איטליה, Venice, ITלא הצלחתי להבין האם אחד מהקווים (הצבעוניים) מגיעים לשם..
-
אני עונה לך בהודעה פרטית
-
הערה כללית – גם אם להזמנה (של מלון, טיסה או כל דבר אחר) אין אפשרות ביטול, זה לא אומר שחייבים להגיע. זה רק אומר שלא נקבל את הכסף חזרה.
לפעמים שווה עדיין לבטל (או פשוט לא לנצל), לאבד את הכסף ששילמנו על המלון ולמצוא פתרון טוב יותר.
אני לא טוען שזה המצב הפעם (לא מכיר בכלל את המלון, או את תוכנית הטיול שלכם). רק אומר שלא לפסול על הסף את האפשרות אלא רק אחרי שהבנו אותה.
-
אז הטוב ביותר יהיה לראות את המפה שהמלון מספק:
http://www.hoteltrearchi.com/map_en.pdf
או את העמוד שבו הוא מסביר:
http://www.hoteltrearchi.com/location.htm
קנרג’ו זה רובע נפלא אבל המיקום הזה בעיני רחוק מדי. לא נורא. הוזמן, הוזמן. כפי שאני מבינה משם, ממילא תצטרכו להגיע לתחנת הרכבת או לפיאצלה רומא, ולקחת משם אוטובוס מים 52. או, וזה יקר, מונית מים, שתביא אתכם ממש עד המלון. איפה שלא תלונו, החוויה של ההליכה על מים, הגשרים, הבתים היפהפיים, שווה את הכל.
-
אכן כך! תודה רבה!