טיול מאורגן לקנדה
-
שלום . שלושה מבוגרים מחפשים המלצה לטיול מאורגן מניו יורק לאיזור קנדה, מפלי הניאגרה וכו.
עצמאית זה מאוד קשה לכם חשבנו למצוא טיול מאורגן.
אשמח להמלצות בנושא .
-
אם רוצים לטייל רק באזור מפלי ניאגרה – קיימת אפשרות לקחת טיסה לבאפלו בארה”ב (או טורונטו בקנדה) ומשם להמשיך למפלים – כמובן שכדאי לשכור רכב – אבל ככל הנראה אפשרי גם בלי
-
יש חברה בשם "המטייל" שמוציאה טיולים מניו יורק בעברית. (לא טיילתי איתם, אבל מכירה אנשים שעשו זאת והיו מרוצים).
-
קנדה מדינה ענקית (השניה בגודלה בעולם). אני מניח לא תכננתם טיול בכל קנדה

מה מסגרת הזמן שיש לכם לחלק הזה של הטיול?
מה הייתם רוצים לראות?
יש כמה וכמה חברות שמוציאות טיולים בניו יורק למפלי הניאגרה וחזרה. כולל חברה שבה יש הדרכות בעברית שהוזכרה פה בטיול (אולי יש להם גם אפשרות לאוכל כשר – אין לי מושג).
טיולים מאורגנים טפוסיים הם ליומיים או שלושה.
אבל חשוב לזכור שהנסיעה מניו יורק לניאגרה זה סדר גודל של 10 שעות נסיעה כל כיוון. כך שבטיולים האלה רואים בעיקר אספלט ומעט דברים בדרך., וגם זמן השהייה בניאגרה מאד מוגבל (שעות בודדות לרוב ללא לינה), ולפעמים (בעיקר בטיולים של היומיים) אפילו לא חוצים את הגבול לקנדה ונשארים בצד האמריקאי
כמו שהזכיר דור, די פשוט (ואפילו לא מאד יקר) לטוס לבאפולו. משם אפשר לשכור רכב, מונית או שאטל שיביאו אתכם למפלי הניאגרה. במפלים עצמם לא צריל רכב. ו-24 שעות אחר כך טוס חזרה.
טיסה משתלבת טוב עם ההמשך. נדמה לי שדיברתם על טיול באטלנטה. אז אפשר למשל לטוס מאטלנט לבאפולו ומשם לניו יורק (או להיפך). עם קצת מזל, מחירים של טיסות כאלה הם בסביבובת 100-150 דולר לאדם לכיוון.
-
תודה על המלצותיכם