נסיעה מורנה לרומניה
-
שלום רב, אני מעוניין לטוס לוורנה ומשם בדרך היבשה (אוטובוס, רכבת) לרומניה. מישהו מכיר מישהו נסע? אשמח לקבל פרטים. תודה. -
נסיעה מורנה לרומניה:Reשלום אדוארד כן אני יודע איך עושים זאת, יש לך 2 דרכים : 1. דרך הים השחור לכיוון CONSTANTA ... מעבר הגבול נקרא DURANKULAC שם זה הינו שמו גם של כפר בולגרי הנמצא מס` ק``מ אולי 2/3 ק``מ מהגבול. מעבר גבול זה מרוחק מרחק של 110 ק``מ מהעיר ורנה. על ידי רכב נ -
דרך 2 מורנה לרומניהדרך זו היא הנוחה מבין השניים במידע והיעד הראשון אותו ברצונך לבקר אינו הים השחור. יש רכבת שיוצאת מורנה בשעה 22:45 ומגיעה לבוקרשט בשעה 07:15 רכבת מספר ''1180'' . המחיר הוא 23.45 לבה בולגרית לקבינה עם 2 מיטות לשני אנשים ו - 46.99 לבה בולגרית לקבינה לאדם
זמנים ומחירי כרטיסי רכבת -
דרך 2 מורנה לרומניה:Reדודו, תודה רבה! עזרת לי במידע מעל ומעבר! לנוכח הלחץ הרב על הטיסות הישירות לרומניה ומחירן הגבוה, בהחלט אסע בדרך שהצעת. תודה שוב על המידע. -
דרך 2 מורנה לרומניה:Reאין בעד מה , שמחתי לעזור , רק תדע כי בדקתי לפני זמן מה ומצאתי טיסות של אלעל לבוקרשט ב - 260 דולר בערך. אחרי חנוכה המחירים יורדים ומחיר ממוצא לבוקרשט עולה פחות או יותר 300 דולר. עוד שני מקומות רלוונטים להגעה זולה לרומניה הם : 1. איסטנבול [טורקיה] יש רכב