ויזה לתאילנד ל-60 יום
-
שלום לגולשי הפורום!
מבקש את עזרת מומחי הויזה לתאילנד עקב השינוי הרגולטורי החדש.
אני גימלאי+ שמתכנן טיול ארוך לתאילנד וקמבודיה בסוף ינואר 2018 ל-49 יום
מתוך זה רוצה לטוס כבר מהנחיתה מבנגקוק לסיאם ריף ל-6 לילות ולחזור חזרה לבנגקוק. הבעיה שאם אני עושה כך אני שורף את הויזה ל-60 יום שאני מתעתד להוציא כאן בהרצליה בשגרירות תאילנד.
האם יש דרך כלשהיא שבכניסה השניה שלי לתאילנד הויזה שאוציא בישראל תהיה ברת תוקף. מבקש את הצעתכם. אחרת לא תהיה לי ברירה ולפצל את השהות שלי בתאילנד ל-2 תקופות:
כניסה ראשונה בתאילנד-27 יום
כניסה לקמבודיה-6 ימים
כניסה שניה לתאילנד-16 יום
בתודה מראש
-
למיטב הבנתי אם אתה לא יוצא מהטרמינל אלא ממשיך לקמבודיה בטיסה, הרי שאתה בטרנזיט ולא יחתימו לך את הדרכון.
העניין הוא למצוא טיסת המשך שלא תחייב אותך לאסוף את המזוודה אלא שהיא תועבר ישירות לקמבודיה.
בנגקוק איירוייז טסה מבנגקוק לסיאם ריפ. תבדוק עם החברה שאתה טס את העניין לפני רכישת הכרטיס.
-
תשאיר את סיאם ריאפ לסוף ותנצל את הויזה בתאילנד , הפיצול הזה מיותר.
-
שלום חיליק!
כדי שבנגקוק תהיה בטיסת מעבר לסיאם ריפ צריך לקנות כרטיס שמעל $ 1100+ מאחת מ-3 החברות השמנות אלעל,תאי אייר והטורקים אולי יש עוד פה הפסקתי לחפש.
בכל אופן תודה חיליק
-
שלום איציק 69!
כן כנראה שאני אבחר את ההצעה שלך- סיאם ריפ לסוף ואז כאשר אני חוזר פעם שניה לבנגקוק אני מקבל ויזה אוטומטית לעוד 30 יום כאשר מהם אני זקוק לכמה ימים בודדים לקניות בסיום בבנגקןק לפני טיסת החזור הביתה.
הרבה תודות איציק!!!
-
אם כך ייתכן ולא תצטרך ויזה בכלל. תתחיל בתאילנד עם ויזה בנחיתה ל 30 יום.
תקנה כבר מהארץ טיסה לסיאם ריפ לקראת סיום ה 30 יום. כך תהיה לך הוכחת יציאה מתאילנד במקרה וישאלו אותך. תטוס לסיאם ריפ וכשתחזור בטיסה תקבל עוד 30 יום.
-
חיליק שלום!
את מה שכתבת לי עכשיו זה בדיוק הפיצול בלי להישתמש בויזה 60 יום שכתבתי בפניה הראשונה שלי לפורום. זה כמובן מצריך אותי לקטוע את רצף ההתניידות שלי בתאילנד ולהגיעה לבנגקוק באמצע. מבחינתי למרות שהאפשרות היא חינמית היא פחות נוחה לי. היה עדיף לי לקבל “קנס” של 150 שקל ולא להגיעה באמצע לבנגקוק.
תודה חיליק.