ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יפן - בדיקת היתכנות טיול

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1037
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • galhu
      galhu נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

במסגרת גישוש ראשוני, כדי לבדוק אם יפן היא אופציה ריאלית עבורנו, שתי שאלות:

(אשמח לקבל תשובה לשתיהן, לא משנה מה התשובה לשאלה הראשונה) 

1. מסגרת הזמן – 10 ימים נטו, בין ה-21.2 ועד ה-2.3. אני מודע לכך שקר מאוד בתקופה הזאת, השאלה היא האם קר אבל עדיין ניתן לטייל או שקר ואין שום מצב לטייל בתקופה הזאת?
      2. עלויות – מה העלות הממוצעת לטיול של 10 ימים (ללא טיסות) שמשלב את טוקיו וקיוטו, לזוג לקראת סוף שנות העשרים שלהם? אני יודע שזה נתון מאוד סובייקטיבי אך אשמח להערכה גסה.

תודה רבה,

גל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

תלוי מאוד עד כמה קור מרתיע אתכם. אתם יכולים לתפוס ימים שמשיים ונעימים, אבל גם ימים מאוד קרים וגשומים שישאירו אתכם במלון. 

בביקור הראשון שלי ביפן, בחודש נובמבר (סוף הסתיו, תחילת החורף), מז"א היה נפלא עד שהגעתי לטוקיו, ואז היו יומיים רצופים של גשם, קור ורוחות צפוניות חזקות שמנעו ממני לראות הרבה מהעיר. לכן חזרתי לשם כעבור פחות משנה, בספטמבר, למז"א חמים, לח עם יומיים גשומים מאוד, רק בלי הרוחות הצפוניות שמביאות קור רציני ואז גם הגשם לא מרתיע יותר מדי מלטייל.

שוב, זה מאוד אישי, אם הטיול הוא רק ל-10, כך שכל יום הוא משמעותי, הייתי בוחר להגיע בזמן אחר (בחודשי הסתיו או האביב למשל, ואז מרוויח גם את השלכת או הסאקורה שיכולים לשדרג את החוויה).

לגבי עלות, קשה לתת הערכה בלי לדעת מה ההעדפות שלכם לגבי אוכל, לינה, אטרקציות והתניידות. 

• ניתאי א
          ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

זה כמו לשאול את עצמכם, האם הייתם מטיילים בניו יורק באותם תאריכים?!

אם אתם לא מתרגשים מגשם וקור אז תלכו על זה ואתם מתכוונים לעשות טיול ערים אז זה יכול דווקא לא רע.

גשם וקור מבריח את הקהל וככה תוכלו להימנע מכל הצפיפות שיש בעונות הטובות יותר ומהחום הגדול של הקיץ.

רק להביא מעיל טוב ומטרייה.

המחירים בתקופה הזאת יותר נמוכים ככה שזה יכול להוזיל לכם את הטיול.

ההוצאה הגדולה היא הנסיעות (לא יודע אם שווה לכם לקנות את הפאס אבל זה תלוי אם תחליטו לטייל גם מסביב לטוקיו) והוצאות לינה.

בחלק גדול של הטיול שלי ביפן שכרנו דירות בAIR BNB בפחות מ100 דולר ללילה (באוגוסט ספטמבר). ככה שניתן למצוא מציאות במיקומים טובים.

ארוחות: המחיר ממוצע לכל ארוחה הוא בערך בין 10 ל15 דולר.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון