קרוגר פארק לקבוצה
-
שלום!
אנחנו קבוצה של 12 אנשים שמגיעים באוגוסט לקרוגר, נוחתים ביוהנסבורג וממשיכים דרך “חלון האלוהים” לקרוגר. אשמח לשמוע המלצות על-
מאיזה שער כדאי להיכנס?
האם יש הבדל בין הקאמפים?
יש קאמפ שהוא עדיף ויותר נוח לקבוצה ויש בו יותר סיכוי לראות חיות?
אם מדובר על יומיים- שלושה, כדאי להתסובב או להישאר בקאמפ אחד?
תודה לעונים!
-
לא כדאי לכם להכנס לקרוגר דרך ‘חלון האלוהים’. הגובה ממנו תפלו הוא של כמה מאות מטרים…..
כמובן שיש הבדל בין המחנות
‘סיכוי’ לראות חיות יש בכל המחנות.
אין אפשרות להכנס לפארק רגלית, אז השאלה היא איך אתם כקבוצה מתכוונים להכנס לקרוגר?
השער שממנו תכנסו לפארק, צריך להיות השער הקרוב ביותר למחנה שבו תשהו (לפחות בלילה הראשון)
איך אתם מתכוונים ‘להסתובב’ בין המחנות במדה ותבחרו ללון במחנה שונה?
ובעיית הבעיות: לא בטוח שתמצאו לינה ל12 בתוך הפארק. יתכן ולאוגוסט הפארק כבר מלא (מקומות הלינה) ואני מציע לכם להתחיל ולבדוק את אפשרויות הלינה כבר עכשיו באתר SANPARKS
-
היי עדן
נראה לי שאנחנו מכירים

בכל מקרה...... מניח שהתכוונת להכנס מהצד הצפוני של דרך הפנורמה ?!
אם כן , חפש לינה במחנה lower sabi
ואח''כ לילה ב sakukuza ויציאה מהצד הדרומי של הפארק. מניח שלא יהיה פשוט אבל המזל הולך עם הטובים לא ?
אל תהסס לפנות אליי בפרטי או בשביל
היורד לעין פרת.
מוטי א.
-
מקום לינה ל-12 בתוך קרוגר, מעכשיו לאוגוסט? אוגוסט 2017? בהצלחה…

וברצינות, מקומות לינה בקרוגר מתמלאים חודשים רבים מראש. בכלל, ההיצע לקבוצות מאוד מוגבל. אם קמפינג בא בחשבון זה מגדיל את ההיצע, אבל עדיין לא קל.
אני במקומך הייתי מרים טלפון למרכז ההזמנות של SANPARKS, ומנסה לראות מה האפשרויות ולסגור במקום.
Central Reservations (Pretoria): +27 (0)12 428 9111 or mobile: +27 (0)82 233 9111
https://www.sanparks.org/tourism/reservations/
כדאי להיות מוכן מראש עם אלטרנטיבות למחנות ותאריכים חלופיים אפשריים, כולל להתפצל ו/או להפוך את הכיוון ולטייל במסלול הפנורמה אחרי קרוגר. פשוט סדרו הכל לפי הלינות שתמצאו. זה גם עונה לך על השאלה האם עדיף ללון במחנה אחד או לדלג: עדיף ללון איפה שיש מקום…
בהצלחה!
יובל

-
מהנסיון שלנו בקרוגר (3 ימים באוקטובר האחרון), המקום הטוב ביותר לראות חיות הינו בצירים סביב מחנה Lower Sabie, בעיקר בציר בין מחנה זה לבין מחנה Skukuza.
כל השאר היה מיותר לגמרי.
-
יועד
כמובן שלא בקרת במחנה ‘פונדה מריה’ למשל……
יש לקחת בחשבון שהחיות נודדות בתוך הפארק בהתאם לתנאי השטח ומזג האויר (למשל, עשב ירוק וטרי, היכן?)
-
יועד,
מסכים עם האבחנה שלך, בשינוי קטן:
המקום הטוב ביותר לראות המוני תיירים הינו בצירים סביב מחנה Lower Sabie, בעיקר בציר בין מחנה זה לבין מחנה Skukuza. כל השאר מיותר לגמרי.
לגבי חיות, מנסיון, דעתי שונה לגמרי...