ברצלונה
-
הייי שלום לכולם!אני חדשה כאן ואני רוצה שתמליצו על על מסלול לברצלונהאני טסה בשבוע הבא לחמישה ימים.עיקר הטיול הוא גם טיול ולראות נופים ומקומות יפים אבל לשלב הרבה שופינג.איזה מקומות מומלצים? שמעתי על 2 חנויות פרימאק - האם יש צורך ללכת לשניהם? אם אחת מהן אז איזה חנות עדיפה יותר? ועד כמה הן קרובות לרמבלס (שם המלון שלי.)מבחינת אטרקציות בברצלונה שקראתי עליהן - שוק בוקרייה, הרובע הגותי, מזרקה הקסומה פארק גואל , כיכר קטלוניה מוזיאון השוקולד ומוטג'איקאיזה מהמקומות חיייב להיות? אם יש דברים שאפשר לוותר?ואיך אפשר לדעת איזה מהאטרקציות אפשר לשלב ביום אחד? גם מבחינת המרחק לרמבלס??תודה מראשששש -
חזרנו זה עתה מברצלונה המשגעת, אך כיוון שזו הפעם השלישית זה היה טיול רגוע ובכלל לא היינו בעניין של ‘להספיק’ אטרקציות. אני מאוד מאוד ממליצה לך להשתכן ברובע גראסיה שיש לו ‘אופי’ מיוחד . לא רחוק מדי מהמרכז המאוד תיירותי.
מאוד מומלץ לשלב בטיול את רובע el born המקסים. (לא נכנסנו למוזיאון פיקאסו שנמצא ברובע כי היה תור גדול מאוד). יש שם גם שוק מקסים santa catarina שהרבה פחות צפוף מהבוקריה.
תהנו
-
למה ללכת לשתי חנויות פריימרק? זו אותה סחורה בשתיהן… יש חנות אחת שידועה לי בקניון מרוחק ממרכז העיר. אפשר להגיע לשם בתחתית.
אין מקומות ש’חייבים לראות’. גבשי לך תוכנית כללית של מה שמעניין אותך ואז תרכיבי מסלול ראשוני. כשתדעי פחות או יותר מה את עושה בכל יום תוכלי לשאול שאלות ספציפיות בפורום.
-
תקראי את המסלול שעשיתי בחודש אפריל .
-