התייעצות טיול באנגליה
-
שלום,
אנחנו נוסעים ל- 10 ימים באנגליה באוגוסט. בהרכב של הורים + 3 ילדים בגילאים 12, 9, 5. טיסות הלוך וחזור מלונדון.
חשבתי על שבוע בלונדון וסביבתה (כולל האולפנים של הארי פוטר, גריניץ’ ואולי גם וינדזור) + 3 ימים לצאת קצת מהעיר ל- country side. בגלל הזמן הקצר, נראה לי שלא כדאי להרחיק יותר מדי, אחרת נבלה את כל הימים בנסיעות.
שיקול נוסף הוא שאנחנו מעדיפים להתנייד בתחבורה ציבורית גם מחוץ לעיר, כי כנראה שיתלווה אלינו בימים האלה מבוגר נוסף וזה יחייב לשכור רכב יותר גדול, מה שקצת מסבך את העסק.
התוכנית כרגע היא לנסוע לכיוון בת’ דרך Stonehenge, ולחזור דרך אוקספורד. השאלה היא אם זה באמת כיוון מוצלח או שיש איזורים עדיפים? האם אפשר וכדאי להגיע למקומות האלה ברכבות או שזה יהיה סיוט?
-
קודם כל – הנה אלבום תמונות – שמכיל את איזור הקוטסוולדס (country side לדברייך).
יש לכם זמן טוב ללונדון וסביבתה. לא בטוח שבמקומכם הייתי מזיז את המרכז מלונדון. אפשר לטייל בעיר עצמה ולעשות סיורי יום (מרחק של עד שעתיים נסיעה לכל כיוון) למגוון רחב מאוד של יעדים:
-
המון תודה, התמונות של הקוטסוולדס יפהפיות ועושות המון חשק! אני עדיין חוששת שזאת תהיה נסיעה רחוקה מדי בשביל 3 ימים בסה”כ. ומצד שני ממש חבל לי להוריד ימים מלונדון עצמה.
-
היי
מציעה את אזור סאסקס וקנט – ממליצה על טיול עם טל אופיר
אנחנו היינו לסופ”ש אחרי 4 ימים בלונדון
והילדים ואני נהנו מאד
מהאווירה הכפרית והגישה המשפחתית
היה מעולה
ראי הכתבה :
-
להארי פוטר הייתי נוסע בהסעה שלהםאו לחילופין לוקח רכב ובאותו יום עושה גם את מוזיאון ה RAF.
לבאת’ ואוקספורד דווקא הייתי מעדיף תחבורה ציבורית, עוד יותר מעדיף לקחת סיור דרך London Walks, לדעתי להדרכה יש הרבה ערך מוסף – אם הילדים לא דוברי אנגלית אתם תוכלו לתרגם.
בקיצור במקומכם לא הייתי עוזב את לונדון.
-
המון תודה לכל המגיבים!
-
אם הכוונה להתנייד מחוץ ללונדון בתחבורה ציבורית, נראה לי עדיף לקבוע עוד מקום לינה אחת, ממנה תיצאו לגיחות מסביב.
מציעה לקרוא את שרשור השאלות של זיוה וכן את דיווח הטיול הנהדר- אולי תוכלו לאמץ משהו מהם.
-
שבוע בעיר זה המון עם ילדים.
ב 10 ימים באנגליה, העדפתי 2-3 ימים בלונדון, לגולנד, איזור קנת וסאקס (כולל צוקי seven sisters, משם דרך סטונהנג׳ ובאת׳ לאיזור קוסטוולדס.
היה טיול מדהים !!!! שילוב נפלא של עיר וטבע.לגבי סטונהנג׳ ובאת׳ – דווקא זה החלק שהתאים הכי פחות לילדים.
לא ממליצה על טיול בתחבורה ציבורית מלונדון דווקא לאתרים אלו.
-
לאו דווקא. פגשתי כמה וכמה ילדים/בני נוער ששבוע בלונדון עבר להם מהר מדי. מה גם שבלונדון יש הרבה אתרים ירוקים כדי להתאוורר מהעיר, ואפשר לשלב עם אולפני הארי פוטר, לגולנד (שמתאים רק לילדים ממש ממש קטנים), או עוד אתר מחוץ לעיר – למרות שבעיניי בשבוע לא צריך בכלל לצאת מלונדון. -
-
אחותי ובנות המצווה שלה בילו בלונדון 10 ימים מהנים ביותר.
כולל גיחות אל מחוץ לעיר להארי פוטר, לונה פארק תורפ פארק ועוד
-
בכל אופן – יש לכם שתי אופציות
- לישון בלונדון ולטייל בה ומחוץ לה לסירוגין בתחבורה ציבורית
- לחלק את הטיול בין לונדון לבין טיול כוכב באזור קרוב ללונדון (מדרום או ממערב)
לכל אחת מהאופציות יש יתרונות וחסרונות
- יתרונות – מאפשר להתמודד עם מזג האוויר בצורה טובה יותר (בימי גשם נשארים בלונדון, בימי שמש אפשר לנסוע החוצה), לא מחייב שכירת רכב
- יתרונות – שינוי אווירה דרמטי יותר, קיצור טווחים, נהיגה עצמאית נוחה יותר תביא להגעה קלה יותר למגוון של אתרים
בהצלחה