ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

היער השחור- מסלול רגלים יחפות פארק החושים

פורום טיולי משפחות
    7
    24
    20299
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גלגלית2
      גלגלית2 נערך לאחרונה על ידי

לגלגלית 2
      אין בעיה נעמי, Razz . אין לי ספק שלא הייתה לך כוונה לפגוע - תודה על התגובה ה(מ)רגישה Smile .

לעניין עצמו - אני מכירה את האפשרויות לחישוב מרחקים (מישליין, גוגל וכו'), אבל בעיני יש חשיבות ל"תחושה" של הזמן ושל המרחקים, ועל כזאת אפשר ללמוד רק מאלה שנסעו בדרכים המסומנות במפה.

קחי למשל את אירלנד - את יכולה למצוא במפה שתי נקודות שנראות לך קרובות למדיי, ובשטח תגלי שלא קל לעבור מאחת לשנייה כלל (ועוד לא הגעתי לבורמה, למשל, שם יכול להיות שפשוט אי אפשר לעבור יותר Laughing . משהו בסגנון של "הגשר צנח בלילה אל מותו". עניין תדיר מאוד בחיי הבורמזים).
      ופקקים? לפעמים יגידו לך שכן, הנסיעה מבורגונדי לשאמוני היא רק שעתיים וחצי-שלוש, אבל לא ביום ראשון. ביום ראשון - זה מתכון לאסון.

ולפעמים המרחקים והזמנים המשוערים נכונים למדיי, אבל הדרך מאמללת משהו (נוף של איזורי תעשייה, למשל, מאמלל אותי מייד Very Happy ), ואולי לא שווה את זה. ובעצם את מגלה (מבעלי הניסיון) שיש מסלול דומה ממש בפתח הצימר שלך, אז אין סיבה לטרוח...

בקיצור, אם כבר יש שרשור בנושא, אני מרשה לעצמי לשאול את מי שהיה שם ומכיר. זה הרבה יותר אינפורמטיבי בעיניי משיטוט באתרים.

ובכל זאת, למדתי משהו מהתשובה שלך - בדרך כלל אני מעדיפה את מישליין, אבל לא ידעתי שאפשר לשמור חיפושים בגוגל... זה מקנה לו יתרון משמעותי! Cool
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גלגלית2

סורי על הסמיילי החורץ לשון... לא שמתי לב שהוא חורץ
        לשון... Shocked
        • נעמי10
          נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

לגלגלית 2
          בדיוק בגלל זה אני משתמשת ב- google earth. כדאי לך להתקין את התוכנה הזאת (ניתן להוריד בחינם מהאתר שלם), מכיון, שכך ניתן להתרשם איך הדברים במציאות. גם ניתן לראות את הטופוגרפיה. תנסי ותראי זה כלי מדהים!. רואים שם ברמה של בתים ומכוניות על הכביש.
          • google earth
          • גלגלית2

תודה
            • 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון