שירשור מקומות בילוי בבנגקוק
-
הרבה מגיעים לעיר הגדולה בציפיה למצוא מקום בילוי מעודף
אם זה מועדון או דאנס בר
מועדון שהוא בעיקר לצעירים או מעדון לבוגרים יותר
מקום בילוי שאפשר למצוא בעיקר תיירים או כזה של מקומיים ומקומיות ,
עם פוזה או בלי פוזה או מקום שהוא קצת פלצני ויש בו את המי ומי של בנגקוק
או כזה שיש בו אך ורק מקומיים אבל שווה ביקור.
כזה שאפשר לפגוש בחורות יפות וכזה שאפשר למצוא בו בחורים יפות
לאלו שמחפשים מסיבות איכותיות עם מוזיקה טובה או סתם מקום של לראות ולהראות .
לכל אחד יש את מקום הבילוי שוודאי יתאים רק לו
אז יש את המתחם הקטן של הקוואסן שבו אלה שמחפשים להיות סביב תירים ותירות ומתאים בעיקר לצעירים אחרי צבא פלוס
יש את המתחם של RCA שבו גם אפשר למצוא מועדונים ברמה עם מקומיים וזרים שבברנז'ה...
שגם שם יש את המועדונים ששווים ביקור וכאלה שלא
ועוד רשימה ארוכה..
חברי הפורום מוזמנים כל אחד לתת את רשמיו והמלצותיו לגבי כל מקום בילוי בנגקוק שבילו או שמעו עליו. לכל גיל ובכל אזור שהו בבנגקוק גם שמות של מועדונים שבהחלט לא כדאי להתקרב יתקבלו בברכה
ואיזורי בילוי חדשים ברחבי בנגקוק..מי שמכיר מקומות ככה חם מהתנור..
מאור -
שירשור מקומות בילוי בבנגקוקזהירות - זה עלול להיות שירשור בלתי סופי .....
-
שירשור מקומות בילוי בבנגקוקישנם 2 בתי בירה גדולים שאני מכיר אישית ומאד פופולאריים בקרב התאילנדים - הופעות, מוזיקת רוק תאילנדית, אוכל ושתיה.
אחד כבר הזכרנו בעבר - ה German Tawandaeng
השני הוא ה Holland Beer house שנמצא בסמוך ל Central Rama 2 -
לאוהבי הג'אזישנם מספר מועדונים טובים ונחמדים בבנגקוק.
Brown Sugar - מועדון ג'אז קטן ואינטימי, קיים לפחות כבר 20 שנה, מוזיקת ג'אז ורוק שנות ה 80 ... מגוון של מאכלים מערביים ותאילנדיים, מקום חביב ונחמד מאד. נמצא ב Sarasin Road
Saxophone - עוד יחד ממועדוני הג'אז רוק הידועים בבנגקוק. גדול יותר מה Brown Sugar - קהל מעורב של תאילנדים וזרים המתגוררים בבנגקוק - אוכל מפתיע בטיבו - נמצא ב Victory Monument
יש מועדון חדש שנפתח לפני מספר חודשים - שכחתי את שמו - נמצא בסילום ליד סוי 17 - מקום ברמה גבוהה ואיכותי מאד. בקומה השניה יש מסעדה איטלקית ובקומה הראשונה היא מועדון ג'אז.
גם במלון Hyatt יש מועדון ג'אז ששכחתי את שמו - לא יצא לי להיות שם עדיין.
מלון אוריינטל - יש פאב בשם Bamboo bar - איכותי מאד
-
חם מהתנור....בצד הצפוני של בנגקוק - ישנו אזור מאד איני ... מלא במסעדות גדולות, פאבים ושילוב של השניים. המקומות הם חדשים ומעוצבים ופשוט אזור ענק עם הרבה מאד מסעדות חדשות ופאבים. אחד הפאבים הידועים נקרא Yes Indeed ... הכל נמצא סמוך ל Kaset-Navamin junction -
שירשור מקומות בילוי בבנגקוקשביקרתי בבנגקוק מלבד הגזיבו שבקוואסאן שמאוד האבתי יש את
ה RCA שמזכיר קצת את ה TLV רק הרבה יותר פלצני.
איזור שהיתי בו בבנגקוק רחוב סילום קרוב לפטפונג יש מועדון שנקרא DJ STATION לקהילה הגאה אך כולם יכולים להכנס וליהנות ממופע דראג \ לידי בויז מאוד משעשע ובכלל כל האווירה שם.
היתי שם עם חבר וזה היה חוויה בהחלט משעשעת ושוק תרבות קל למי שמעולם לא ביקרה במועדון כזה..
עוד יותר היה משעשע לשמוע ולראות תאילנדים שרוקדים לצלילי דנה אינטרנשיונל ושרית חדד שמתנגנות ברקע ביחד עם מוזיקה של עופר ניסים
אני היתי אחת מבין 10 בנות שהיו בכל המועדון כל השאר גברים וגברים פחות
עולה 200 באט כניסה ומקבלים 2 משקאות ומופע חצי דראג חצי סוג של סטאנד אפ .מועדון עם 3 קומות אבל צפוף ביותר -
עוד מועדונים באיזור הקוואסאןיש עוד 2 מומלצים לפי דעתי לחברה בני 20 וקצת יש את הלבה ו THE CLUB -
עוד מועדונים באיזור סוקומוויטאני לא מומחה לדיסקוטקים ...אבל יש המון בסמטאות סוקומוויט ... 11, 33, 55 ועוד -
נושא מסעדות הנהרהתאילנדים אוהבים לאכול במסעדות הממוקמות על שפת הנהר ... נוף יפה, אויר ואוירה. חלק ממסעדות אלה ממוקם בנקודות אסטרטגיות ליד גשרים שמוארים יפה. יש לא מעט מסעדות נהר ידועות. -
נושא מסעדות הנהרה "ריבר סייד" מאוד נחמדה!! -
נושא מסעדות הנהריש לא מעט ... ניסיתי כבר את רובן .. River side ו In Love ן Kin Lom Chom Saphan ועוד הרבה אחרות.
מתחת לביתי יש את אחת ממסעדות הנהר הידועות - שמה Bua - איך אני יודע שהיא ידועה?? - רוב נהגי המוניות מכירים אותה .. וכאשר חברים רוצים לבוא לבקר, ההסבר הטוב ביותר לנהג המונית הוא פשוט לומר לו לנסוע למסעדה BUA.
אני חושב שהמסעדה היתה מפורסמת בעבר.... בינתיים נפתחו חדשות, גדולות ומודרניות יותר. היא מתאימה למי שגר בסוקומוויט מכיוון שקרוב מאד. -
למתגוררי הקאוסאן ...הרוצים להכיר את החלק הדרומי של הנהר על המסעדות שלו וגשריו היפים
יש דרך קלה מאד להגעה במקום לחצות את העיר בדרך הרגילה. צריך לחצות את הנהר על גשר Prapinklao ולאחריו לפנות שמאלה בצומת לרחוב Charan Sanitwong. בסופה של הדרך תעלו על Krung Thep Bridge, תחצו שוב את הנהר ואז תהיו קרוב מאד למסעדת נהר נחמדה שהמלצתי פעם - Good View - וכן יתגלו לעיניכם 2 הגשרים היפים בבנגקוק - Rama 9 bridge וה Industrial Bridge וגם אחד הביניינים המרשימים ביותר בבנגקוק - ה Kasikorn Bank Building. עוד נסיעה קצרה ברחוב הנ"ל Rama 3 road - תביא אתכם ל German Tawandaeng -
Rachada Pisek Roadכאן המקום להזכיר שוב את Rachada Pisek road ואזור Huay Kwang שלו. באזור זה תמצאו את היוקרתיים שבמועדוני הגברים של בנגקוק וכן שוק לילה מקומי שפעיל עד השעות הקטנות של הלילה... עם הרבה דוכנים, חנויות ומסעדות.
דרך אגב - אם תמשיכו ישר עם Rama 3 road , לאחר כמה דקות נסיעה תחצו את רחוב סוקומוויט ואז תהיו ב Rachada Pisek road
יכול להיות סיבוב מעניין מאד בבנגקוק עם נוף יפה של הנהר, מסעדות טובות לאורך הדרך, המועדונים של Rachada וסיום בשוק הלילה של Huay Kwang
כל הדרך הזו תעלה במונית לא יותר מ 200 באט ותמורת סכום קטן קיבלתם טיול לילה מעניין מאד בבנגקוק -
דודו..בפעם הבאה שאני בק"ק בנגקוק, אני מתחבר אליך לווריד...
-
דר דודו..כל כך הרבה ידע ..מסתבר שאתה בליין לא קטן
שלב הבא לפתוח את המהדורה הראשונה בעיברית של "עכבר העיר בנגקוק"
ישר כח
תביא עוד
מאור -
איתן ידידי ..זמני בידי... אני אוהב להסתובב במכונית בבנגקוק ועיקר התחביב שלי הוא למצוא מקומות חדשים וטובים. אני לא מתעצל להתיישב במכונית ולנסוע לכל מקום ששמעתי או קראתי עליו. יש לא מעט נפילות פה ושם.... אך הרשימה של הדברים הטובים מתארכת לאיטה. אין אזור בבנגקוק שלא ביקרתי בו. המצחיק הוא שהתאילנדים כבר מתייעצים איתי לאן ללכת. בסופו של דבר, אני הולך בדרך כלל לאותם מספר מקומות החביבים עלי ובנות זוגי אך תמיד משאיר זמן פנוי לנסות מקומות חדשים.
את מוזמן להצטרף בכיף ... המכונית מרווחת לגודל שלך....
-
היי מאור ...אני אכן ציפור לילה ... והשעות המאוחרות הן האהובות עלי ... אני גם סקרן ולא עושה הרבה חשבון לכלום. את עיקר זמני אני מבלה בחברת תאילנדים ובדרך כלל גם חברים ישראלים שמחים על ההזדמנות להצטרף - כל המרבה, הרי זה משובח.
לפני מספר חודשים פתחו Central חדש ב Chaeng Wattana - כמובן שלא עמדתי בפיתוי וקפצתי לראות. לעומת כל התאילנדים העסוקים בסביבתי, לי יש זמן פנוי למכביר. גם בשעות הערב, כשעומס התנועה יורד, אני נכנס למכונית וחורש את העיר.
אחדים מחברי הטובים בבנגקוק הם מראשי ערוץ האופנה - ה Fashion TV - כך שמסיבות לא חסר. בהזדמנות אספר לך על פאב מסויים בסוקומוויט, השייך לבנים של אחד משרי ממשלת בנגלדש. הסיפור איתם בוא שהם מקבלים מאבא 50,000 דולר לחודש ואין להם מה לעשות עם הכסף. אז הם פתחו פאב ופירסמו שדוגמניות תאילנדיות יכולות לשתות שם ללא תשלום. בקיצור - הבנות היפות של בנגקוק באות ל"תדלק" שם לפני שממשיכות הלאה....
אבל גם ואט ארון מאד מעניין... ואפשר להגיע לשם עם סירה מהקאוסאן -
תודה דוקטור.קיבלתי! -
איתןבמפגש בפורום שיערך אי פעם בבנגקוק - אקח אתכם למסעדה התאילנדית הכי טובה שאי פעם אכלתי בתאילנד (ותאמין לי, אני אוכל במסעדות מצויינות ערב ערב). היא מעט רחוקה אבל שווה את הנסיעה. -
מצטרף לאיתן..בפעם הבאה שתגיע לבנגקוק מתחבר אליך לווריד
ותראה לי את הפאב הזה בסוקומוויט
ואת ואט ארון ..נשאיר בנתיים בארון ...
מאור