שירשור מקומות בילוי בבנגקוק
-
מצטרף לאיתן..הלו הלו....
אין מקום באוטו! אני לא בא לבד...
-
מצטרף לאיתן..אתה מוזמן ...
דרך אגב - דווקא שמענו על איזו מסעדת נהר מומלצת לא רחוק מואט ארון - תיבדק מיד לכשאחזור.
ממליץ לך להעיף מבט במועדוני Rachada - "קיסר", "עמנואל" ועוד ... כולם במרחק הליכה מהשוק של Huay Kwang ... ואחרי 1 בלילה, כל הבנות שסיימו לעבוד באות לאכול.... המראה מרנין ומעורר תיאבון (יש שם המון מסעדות ודוכני אוכל).
אם כבר ראית את ואט ארון, תן קפיצה לואט פו.....
-
לגבי KASET-NAVAMINהמראה הוא די מדהים - רחוב רחב וגדול עם המון מסעדות יפות ופאבים - כולם גדולים ומוארים (אלו לא מסעדות רחוב) - לעיתים יצא לי לראות שם כמה זרים - שווה סיבוב. -
אזכיר פה שוב ...את המסעדה המרהיבה, הטובה והזולה להפליא במרכז העיר - Retro Cafe - שנמצאת על שפת אגם מלאכותי סמוך לצומת הרחובות סוקומוויט ואסוק
וגם את מסעדת ה Royal Dragon - המסעדה הגדולה העולם - שנמצאת באזור Bangna -
אזכיר פה שוב ...עזוב אותך שטויות גבר,כל מקומת הבילוי האלה שדיברת עליהם( דאנס בר שמנגן מוזיקת גאז וכד) ואף מילה על "הספייסי" אח שלו?
זה אחד המועדונים החזקים לתייר המתחיל והוותיק כאחד.(גם תיירות גם תאילנדיות כוסיות יש שם מהכל ) -
איפה זה ה"ספייסי" הזה..? -
דר - מפגש פורום בבנקוק - הגיע הזמן לתכנן...דר שלום רב,
במקום דיבורים הגיע הזמן למעשים! צריך לקבוע תאריך לפורום בבנקוק מספיק זמן שנוכל להתארגן - עבודה, כסף וכו'.
לדעתי נצטרך מטוס שלם , אני אדאג לשכור מטוס במחיר טוב.
אתה תצטרך לדאוג למלון שלם.... ולאוטובוסים.
צריך לפחות להחליט על חודש מסויים.
יאללה לעבודה.. -
איפה זה ה"ספייסי" הזה..?ניראה לי שהוא התכוון למועדון שנמצא בסוקמוויט 11 מועדון לא רע בכלל -
איפה זה ה"ספייסי" הזה..?כן, זה זה והיתרון הגדול שלו שהוא פתוח כל הלילה, השמועה אומרת שזה מתאפשר בגלל שהוא בבעלות קצין משטרה בכיר.
ד"א גם בצ'אנג מאי יש מועדון באותו שם וגם הוא המקום היחיד שפתוח בעיר אחרי 1 וגם שם השמועה היא אותה שמועה.
אני לא איש מועדונים כך שלא הייתי באף אחד מהם. -
איפה זה ה"ספייסי" הזה..?יתכן שהוא נמצא במלון Ambassador ... בסוי 11 יש לא מעט מועדונים ידועים כמו ה Q Bar ו ה Bedding club -
דודו..רגע רגע... ה Q BAR זה לא ליד ה eden club?
היה נדמה לי שראיתי משהו כזה שם. -
דודו..זה בסוי אחר...11 ..אבל קרוב
-
איפה זה ה"ספייסי" הזה..?וואלה אחי לא יודע באיזה רחוב הוא נמצא אבל כל נהג מונית שתתפוס בסביבות השעה 1-2 בלילה ותגיד לו שאתה רוצה ללכת ל"ספייסי" ידע על מה אתה מדבר.
וכפי שמישהו כבר אמר בשירשור הזה המועדון הזה נמצא גם בצאנג מאי(הוא קטן יותר אבל לטעמי המוזיקה טובה יותר) ונראה לי שהוא בין היחידים עם לא היחיד שפועל עד הבוקר -
spicy ו - spice club הם שני מקומות שוניםspicy - נמצא לא רחוק מהאיזור של ה MBK, היכל עצום עם מוזיקה מזעזעת, אלכוהול בינוני ובחורות די מגעילות. 300 baht כניסה, פתוח כל הלילה. לטעמי אחד המקומות הדוחים בבנגקוק, אבל אני מניח שעל טעם ועל ריח אין להתווכח
spice club - אכן נמצא בסוקומוויט סוי 11 במרתף של מלון ambassador. גם הוא פתוח כל הלילה, הפעילות מתחילה בד"כ באיזור השעה 2 AM עת הנערות העובדות באיזור nana מסיימות את המשמרת ויוצאות לחפש ציד. מקום בהחלט יותר סימפטי.
עוד בגזרת המועדונים המפוקפקים שפתוחים כל הלילה יש את ה boss באיזור פטצ'בורי ואת ה lucky באיזור פרטונם.
כמעט מיותר לציין שכל בחורה באחד מן המועדונים הנ"ל תבקש כ - 1500 באהט "כסף למונית" בבוקר שאחרי. -
מקומות high society בסוי 11כידוע בתאילנד קיימת הפרדה בלתי-כתובה בין ה high society לבין ה low society. אז אם מישהו מתעניין ב"חברה הגבוהה" של בנגקוק ישנם שני מקומות ידועים בסוקומוויט סוי 11:
Q bar
bedsupper club
כניסה עולה 600 באהט, מה שגורם לכך שרוב הבליינים הם אנשי "החברה הגבוהה" וזרים שגרים בבנגקוק. קוד לבוש קצת יותר מהודר, שיא הפעילות בערך בין 11:30 PM ל 2 AM
עוד מקום הוא ה gazebbo שנמצא בתחילת רחוב סוקומווייט בין סוי 1 לסוי 3 על הגג. -
בסאםמגעיל מגעיל....אבל אתה מתמצא טוב בגועל נפש...חחח...
-
ועוד כמה פאבים בסוקומוויטgulliver - פאב די גדול בסוי 5, מאוד פופולרי בקרב תיירים וזרים שגרים בתאילנד. שולחנות ביליארד, שידורי ספורט חיים וכמובן הרבה נערות עובדות מצודדות (על תקן פרילנסריות). קוקטיילים זולים וטובים ואוכל מצוין. פתוח כל יום עד 1 בלילה. אוירה נינוחה ולא זנותית כמו שאפשר לצפות.
absolute - מועדון קטן עם מוזיקה חיה ואוירה חביבה בסוי 7/1. פתוח כל יום עד 4 בבוקר. -
נו טובהייתי שם פעם אחת והספיק לי.
אתה מוזמן לקפוץ לבקר שם בפעם הבאה שאתה בבנגקוק. תבלה. -
ועוד כמה פאבים בסוקומוויטהגוליבר זה מול foodland ... די חארטה .... כל האזור הזה הוא לא בדיוק משובב נפש ...... יש מקומות הרבה יותר איכותיים אבל לא בסביבה הזו.
יש ב Lang Suan ויש ביותר רחוק בסוקומוויט ובראמא 3 ועוד המון מקומות -
בסאם,אני לא יודע אם אם אנחנו מדברים על אותו המקום, אבל ידידה תאילנדית לקחה אותי ל - QBAR.
אם זה אותו מקום, אז הוא מקום נחמד מאוד