מחירי נסיעות בגרמניה
-
שלום, אנא מכם זוהי ההודעה השלישית ועוד לא קיבלתי תשובה. אני רוצה לדעת מחירי נסיעה במונית ספיישל משדות התעופה של מינכן וברלין למרכזי אותם ערים. בנוסף מחירים של נסיעות בתוך העיר, במונית ספיישל. אין לי דרך אחרת להסתובב בעיר פרט למונית ספיישל בשל מוגבלו -
מחירי נסיעות בגרמניה:Reהייתי מפנה את שאלתך לשגרירות גרמניה בישראל ושואלת אותם לאן עליך לפנות. בהצלחה ארזה` -
מחירי נסיעות בברליןמשדה התעופה שיינפלד עלות הנסיעה לעיר לשרלוטנבורג לדוגמא 35 יורו , למרכז העיר מיטה - כ30 יורו. באם תגיע ממינכן ,הנחיתה היא בטגל , שהוא השדה לטיסות פנים אירופיות - מעין שדה דב שלנו . מטגל שנמצא בתוך ברלין , העלות במונית הינה כ 8-12 יורו תלוי לאן אתה צריך -
מוניות בגרמניהמוניות בגרמניה זה דבר יקר (תחבורה ציבורית זולה משמעותית ובנויה ומותאמת לנכים, כולל נכים קשים). מונית משדה התעופה במינכן למרכז העיר עולה כ 60-70 יורו, מונית בברלין עולה כ30-80 יורו תלוי מאיזה שדה תעופה (בברלין יש 3 שדות) אני מקווה שעזרתי במעט... תהינו!! -
מהשדה הרחוק - שיינפלד 35 יומשדה התעופה הרחוק שיינפלד , מונית עולה 35 יורו לשרלוטנבורג - שילמתי. ביתר חלקי העיר , תלוי במרחק הנסיעה המחיר הוא מ8-20 יורו תלוי במרחק. יש תעריף מיוחד וזול לנסיעות קצרות במיוחד. כ 3 יורו