ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה זמן בניאגרה?

פורום צפון אמריקה
    17
    41
    8406
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עודד
      עודד נערך לאחרונה על ידי

יכול להיות ששעות העבודה של הפוניקולור הן עונתיות. בכול אופן בסוף מאי זה לא עבד בעשר בלילה.

לגבי שעות צפיה תומך בדעת קודמי. אנחנו ירדנו בלילה למפלים וזה היה מיותר לחלוטין.

רק בשעות האור או בשעות שמאירים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

תודה לשניכם

לגבי הלילה – קיבלתי את ההערות. לא נמסה אטרקציות אחרי 8 בערב. בהנחה שיהיה נוף למפלים אז גם נוכל להנות מהתאורה והזיקוקים מהחדר (אני מניח שנהיה עייפים)

אחרי מחקר נוסף לגבי מלונות:

ככל הנראה המלון עם הנוף הכי טוב הוא מלון מריוט, אבל לא זה שהזמנתי אלא אחד לידו Smile. לא ברור לי למי הנוף הטוב יותר – האם המריוט “שלי” או ההילטון. אבל כנראה שזה כבר לא דרמטי. הזוית של הילטון טובה יותר, אבל מצד שני הוא רחוק יותר ויש את הקיזנו שפוגם בנוף (פחות דרמטי בקומה גבוהה). כמו שאמרתי בכל מקרה זה כנראה לא דרמטי.

מבחינת חדרי משפחה – בכללי חדרי משפחה עם נוף באיזור מתחילים ב-350 דולר ארה”ב ללילה כולל מיסים ותוספות.

לטעמי חדרי המשפחה הכי נוחים שהם עדיין במחיר סביר (כלומר מתחת ל-500 דולר אמריקאי ללילה) הם במריוט השני (זה שהזמנתי). ברור שאם עולים במחיר אפשר פשוט להזמין זוג חדרים עם נוף, אבל זה כבר עובר את ה-500 דולר ארה”ב ומהר מאד גם מגיע ל-700. מוגזם ביותר בעיניי.

נחשוב עוד טיפה על הנושא

• עודד
          עודד נערך לאחרונה על ידי

לגבי תצפיות מהחדר. אנחנו לנו באמבסי והתברר לנו שקיבלנו חדר עם תצפית רק למפל הקנדי. בדיעבד ולאחר שלמחרת צפינו במפלים מ- 3475 זוויות שונות כולל מהמכדל

אני יכול להגיד לך דהערך המוסף של תצפית מהמלון לא גבוהה למעט עניין אחד והוא צפיה במפלים המוארים בערב במידה

ואין לך חשק לרדת למפלים באותו ערב שהוא ערב ההגעה שלך(עייפות וכולי.).

• eyahalom
            eyahalom נערך לאחרונה על ידי

לשיט בצד הקנדי יש אתר, אפשר לרכוש כרטיסים באתר ולחמוק מהתור. 

• eyahalom
              eyahalom נערך לאחרונה על ידי

מי שלא מעוניין ללכת מרחקים ורוצה קצת לנוח - uber. במחירים שווים לכל נפש, בייחוד אם אתם משפחה. 

• mironk2
                mironk2 נערך לאחרונה על ידי

שייט למפלים

מצטרף לשרשור

לגבי השייט : Maid of the Mist שמסוקר כאן בלמטייל , לפי האתר שלהם יוצא רק מהצד האמריקאי ..

יש לינק לחברה היוצאת מהצד הקנדי ?

• צביקה
                  צביקה נערך לאחרונה על ידי

אתה בטוח שהמחירים האלה הם בדולר ארה”ב ולא דולר קנדי ?

אם כן, הם האמירו מאוד.

בסתיו 2011 שילמנו רק 261 דולר קנדי עבור סוויטה ג’וניור נשיאותית בקומות הגבוהות של ההילטון/אמבסי, הנשקפת גם על מפלי הפרסה וגם על המפלים האמריקאים, עם ג’קוזי וחדר הורים נפרד ועוד קיבלנו זיכוי של 40 דולר קנדי לשימוש במסעדות המלון ושובר למזנון קבלת פנים.

ולגבי מה נשקף מהסוויטה תוכל להיזכר בסרטון שלי: מראה פנים הסוויטה ומראה המפלים הנשקפים מחלונה

• אנשיםטובים

כמה תובנות על הניאגרה

החברה שעושה את השיט בצד הקנדי נקראת hornblower 

צביקה – אני אכן מדבר על דולר ארה”ב (נוח לי לתכנן את הטיול ככה), אבל אני מדברא על מחירים ברוטו, כולל מיסים, היטלים וכדומה. למעשה ההפרש בים מחיר המחדר המוצג (נטו) למחיר בפועל (כולל התוספות) דומה להפרש השער בין דולר קנדי לאמריקאי. כלומר חדר שבהמחרי המוצג הוא למשל 200 דולר קנדי יעלה בסוף 200 דולר אמריקאי (סדר גודל כמובן)
                     אני לא יודע אם אלו השנים שעברו, העיתוי המדוייק (קיץ מול סתיו) או משהו אחר, אבל המחירים שאני רואה מתחילים ב-350 ו-400 דולר קנדי נטו.

ביומיים האחרונים קראתי וחשבתי המון על נושא הניאגרה והגעתי לכמה תובנות. כמובן שאלו תובנות של לפני הטיול ולא אחרי

הניאגרה היא כמובן מסחטת כספים רצינית. זה מתחיל במחירי המלון הגבוהים כשל עצמם, אבל עם שלל תוספות שלא היו מביישות את מלונות וגאס, כולל סכומים ניכרים על חניה (גם ראיתי 60 דולר קנדי ליוםׂׂ), והיטלים מסוגים שונים. אבל כמובן שלא מדובר רק על המלונות אלא על כל מה שמסביב – שפע אטרקציות יקרות, מסעדות ועוד.

מצד שני – רובנו עושים מאמץ מאד גדול (ומאד יקר) כדי להגיע. הניאגרה לא על הדרך לשום מקום. אם טסנו במיוחד (מניו יורק או ממקום אחר) במחיר של כמה מאות דולרים למשפחה לכיוון, או שנסענו דרך יעדים פחות קורצים (ביניינו, ועם כל הכבוד לאגמי האצבעות, כמה מאיתנו היו מבקרים בהם אם הם לא היו בדרך לניאגרה?). אפשר להתייחס לזה בכל מיני דרכים, אבל בסופו של דבר אנחנו משקיעים מאות ואפילו אלפי דולרים בלהגיע לניאגרה. אז להתקמצן על האטרקציות נראה לי חבל.

אבל ככל שאני חושב על זה יותר אני חושב שדווקא על הנוף למפלים כן אפשר לחסוך. 

יש שלל רמות של נוף למפלים – החל מקומה נמוכה במלון נידח בחדר צדדי שבו בשעה 10 בבוקר בדיוק ואם הרוח מזרחית ודחפה קצת את העץ הצידה אפשר לראות בזוית העין את הקצה של המפל האמריקאי, ועד מרפסת ענקית בקומה 40 שצופה אל המפלים. והמחיר עולה בהדרגה אבל מהר מאד ככל שעולים ברמת הנוף. לא רואה טעם לשלם יותר על חצי נוף. כלומר או לוותר על נוף לגמרי, או לשלם (הון) ולהנות מהנוף כמו שצריך.

אבל כמו שציין עודד במהלך הביקור באיזור רואים את המפלים באינסוף זויות, וכמו שצוין בשרשור מקביל – לראות את הזיקוקים מלמעלה זה לא אותו דבר, ובכל מקרה לא צריך לעשות כזה עניין גדול מהזיקוקים. 

אז אני נוטה לחשוב שלא שווה לשלם על נוף בכלל.

אני למשל רואה שבסדר גודל של 230 דולר אמריקאי אני יכול למצוא חדרי משפחה טובים, למשל בcourtyard וגם במקומות אחרים. על שני לילות אני חוסך400 דולר אמריקאי (500 קנדי) ובהפרש המחיר אני עושה טיסה במסוק מעל הניאגרה. אז עכשיו הבחירה היא בין נוף כל הלילה (אבל אני מניח שאחרי 5 דקות נמצא אותו), או טיסה במסוק שתיתן את אותם 5 דקות של נוף (אבל יותר טוב), + החוויה של המסוק מעל הניאגרה שכנראה נזכור כל החיים.

אגב, ברור שבסוף אני אתקמצן ובפועל לא נטוס במסוק, אבל זה כבר דיון אחר Smile

זהו, סתם הטרדתי אתכם באוסף הגיגים חסרי עניין ומשמעות

• עודד
                      עודד נערך לאחרונה על ידי

זה בכול מקרה לא נוף לכול הלילה. לאחר שכבים האורות על המפלים לא רואים הרבה מהחדר.

• אנשיםטובים

צודק, אבל בקיץ זה עד חצות, ובחצות אני כבר מזמן ישן Smile

• עודד
                          עודד נערך לאחרונה על ידי

כשאני הייתי בסוף מאי כבו הטורות ב-8

• MichaeGill
                            MichaeGill נערך לאחרונה על ידי

מגרש חנייה בצד הקנדי

שלום.  

אני מגיע לצד הקנדי עם רכב מהצד האמריקאי בבוקר, היכן אפשר יהיה להחנות את הרכב ? 

תודה. 

• jardine
                              jardine נערך לאחרונה על ידי

אם אתה חושב שתהנו לשוטט ולהכנס לאטראקציות לאורך קליפטו היל, תראה שחלק מבתי המלון מציעים חבילה משפחתית, לדוגמא:

http://www.embassysuitesniagara.com/hotel-packages-family-fu n.php

• אנשיםטובים

תודה רבה.

באופן אישי החבילות האלה פחות מתאימות לי. למשל שוברי המסעדות לא רלוונטיים בכלל (לא אוכלים כמעט במסעדות).

• ayb
                                  ayb נערך לאחרונה על ידי

בעבר היתה חניה ללא עלות/עלות 10$ בקזינו , כדאי לבדוק האם עדיין תקף

• ayb
                                    ayb נערך לאחרונה על ידי

כמה תובנות מביקורינו : 
                                    1. לינה במלון צופה למפלים –  חובה , אך ורק חדר בקומה גבוהה מאוד !!! עם נוף מלא למפלים (אחרת יש סיכוי שתראו עצים בלבד)
                                    בהחלט מרשים ומיוחד לראות את היום מתחיל להאיר על המפלים
                                    2. מיקום המלון – באיזור האמבסי . כמו כן להערכתי (ולא מהשוואה בפועל) ככל שהמלון שמאלי יותר (כשהפנים לכיוון המפלים) מיקומו מועדף. אנחנו לנו ב-.oakeshotel.com ממוקם משמאל לאמבסי , הנוף היה יפהפה מקומה 14 , חווית השירות היתה קשה , (קימת הודעה ישנה בפורום בנושא)
                                    3. פוניקולור – בהחלט מומלץ לפחות צד אחד, ירידה ישירה למפלים וחוסך הליכה משמעותית וסיבובית.
                                    4. שייט למפלים – חובה (לא חשוב מאיזה צד)
                                    5. מעבר מאחורי המפלים בקנדי – בזבוז זמן וכסף (להמחשה -אנשים התענינו יותר בכל מיני שלטי מידע במנהרות מאשר במפלים)
                                    6.צד אמריקאי – חובה – terrapin-point  , תצפית יפהפיה , אל תחמיצו , https://goo.gl/SYxieB   (ככלל סגנון איזור המפלים בנקודה זו בצד האמריקאי הוא יותר טבע לעומת העירוני שקים בקנדי)
                                    7. חניה בצד אמריקאי – או חינם לשעתיים ברחוב (לא מספיק זמן) , או במגרשי חניה פרטיים וציבוריים  (הפרטיים קיבלו רק כסף מזומן)
                                    8. מעברי גבול  באיזור ניאגרה – לא ברגל,  ישנם מספר מעברים שונים , שווה לבדוק מהו המעבר המתאים לכם ברגע נתון (לפעמים תור במעבר אחד ומעבר מהיר בשני)
                                    9. קניות באיזור – יש אאוטלטים טובים בצד האמריקאי – שווה להכניס בחישוב הזמן (יש גם בווטרלו בדרך לפינגר לייקס)
                                    10. באפלו – ראיתי שאתה שוקל ביקור בבאפלו , אולי תחשוב בדרך על מוזיאון הילדים ברוצסטר (לא הייתי , לא יודע מה גילאי הילדים)
                                    11. כמה לשהות באיזור – לטעמי מבחינת מפלים נטו , היית מחלק לחצי יום + לינה עם נוף למפלים + בוקר נוסף , לאטרקציות שעשועים הייתי מוסיף זמן נוסף או בלילה אחרי המפלים (לפי שעות הפתיחה באותו זמן) , כמו כן הייתי מוסיף זמן לקניות קלילות באיזור (צד אמריקאי) ,
                                    אם תגיעו בערב לניאגרה – אולי שתי לילות ויציאה בבוקר השני, אם תגיעו אחר הצהריים יספיק לילה אחד , ותוכלו לצאת לקראת ערב לקוארנינג אך ללא עצירות נוספות בדרך (בופאלו) , או עם לינה נוספת בדרך

תהנו !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                    • אנשיםטובים

מעניין מאד. תודה

התפתח פה שרשור נחמד מאד Smile

• all taken
                                        all taken נערך לאחרונה על ידי

מאחר ולא מכירה את השרשור המדובר על הOAKS אשמח לשמוע מה היתה הבעיה, אנחנו מתעתדים ללון שם

איך מוודעים שהחדר גבוה? (שילמתי על נוף למפלים, לא רוצה שיהיה נוף לעץ שמסתיר את המפלים) נגיע לא מוקדם – אז אולי לא נוכל לקבל את החדר הטוב ביותר….

• ayb
                                          ayb נערך לאחרונה על ידי

בבקשה – https://goo.gl/zyw1iZ

נסי לבדוק ביקורות עדכניות – נראה שהמצב עדיין אינו טוב במלון זה. ולא הייתי סומך על מילה של אנשי המלון. באתר המלון האפשרויות לבחירת קומות גבוהות הם בין קומה 8 לקומה 20 , כך שאתם יכולים לקבל קומה גבוהה באמת עם נוף או קומה נמוכה יותר ללא נוף כלל. קים סיכוי משמעותי שתקבלו קומה נמוכה. 
                                          ממהנסיו שלנו –  בקומה 9 – נוף לעצים , בקומה 14 נוף מפלים יפהפה. 

בגדול – באתרי ההזמנות (צד ג) למינם ככל הנראה לא ניתן יהיה להגדיר קומה ספציפית ולכ קים סיכוי כי התיאור “נוף למפלים” יתברר כלא מדויק ואף שקרי. 
                                          באתרי המלונות עצמם ניתן יהיה לחפש חדרים גם לפי מסספר הקומה , וכך לוודא קבלת קומה גבוהה

• all taken
                                            all taken נערך לאחרונה על ידי

קצת מפחיד, מצד שני אין כבר הרבה אפשרויות שוות במחיר נורמלי….

אקח את הצ’אנס. מקסימום ניפול לילה אחד….

התקשרתי עכשיו למלון ובררתי באיזה קומה נהיה  אז אמרו שלא יודעים בבירור אבל קומה 9-20 עם ההזמנה שלנו, הוסיפו בקשה שיהיה בקומה גבוהה…

נקווה לטוב

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון