ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אטרקציה חדשה במחוז צ'ונבורי

פורום תאילנד
    15
    55
    15643
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יוסי.ר
      יוסי.ר נערך לאחרונה על ידי

אוי דודו
      לא התעצלתי, קראתי את כל הכתבה מתחילתה ועד סופה ומה הוא אומר, האדון המכובד שמכיר את פטיה טוב יותר ממך משמעון וממני ?
      הוא אומר שמצב התיירות כרגע קשה בגלל ההפגנות והמצב הפוליטי ששרר בתאילנד בחודשים האחרונים והוא גם מאשים בדרך עקיפה את המצב הכלכלי בעולם בכלל. אז מה זה אומר על פטיה ??
      אם תעשה ראיון עם ראש עיריית בנקוק או לונדון או ניו יורק הם יגידו לך אותו הדבר. התפוסה בבתי המלון נמוכה ואין קונים בחנויות. מה זה אומר על פטיה ומה חריג בזה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יוסי.ר
        יוסי.ר נערך לאחרונה על ידי

thaiboy
        אתה מקבל ממני המלצה להיות ראש העיר הבא של פטיה.
        • דר. דודו
          דר. דודו נערך לאחרונה על ידי

אולי כדאי לקרוא דיון דומה ב Thai visa
          גם לנו כנראה יש עוד מה ללמוד בתרבות הדיון. ניתן להעלות עובדות, להתווכח עליהן בצורה תרבותית (רצוי לדעת אותן קודם), יכולות להיות דיעות שונות וזו ללא השתלחות אישית בכותב.

מאמרו של Mr. Sutham Phanthusak הופיע ב Bangkok Post ובעוד מקומות ועורר דיונים - וטוב שכך. ( http://www.bangkokpost.com/business/economics/16266/watching -pattaya-s-decline)

בין הפורומים בהם נערכו דיונים נמצא גם הפורום המאד ידוע ומכובד - ה ThaiVisa :

http://www.thaivisa.com/forum/Watching-Pattaya-s-Decline-t26 3273.html

אז אולי כדאי לשמעון שלא מתייחס לעובדות אלא תוקף אותי אישית, ליוסי ולעוד כמה פשוט לקרוא דיעות של אחרים ואולי להפנים ולהבין שאני לא אובססיבי אלא איכפתי ויש לא מעט אנשים, כולל תושבי פאטאיה שחושבים כמוני. אותם אנשים לא מותקפים אישית אלא נערך דיון אמיתי (גם אם יש דיעות שונות) בנושא. לנוחיותכם, להלן כמה דיעות שהובעו בפורום ThaiVisa בנושא:

1.
          Pattaya has gone downhill in the last 5 years for lots of reasons some of which he highlighted, if more people in his position came out and said something, there would improvements! As nobody is going to listen to the winging falang

2.
          What a breathtakingly honest assessment. If you were to believe the PR that this town generates you'd think Walking Street is luxury defined with lots of fine dining and Pattaya is an "international beach resort" with pristine beaches and crystal clear waters. I suppose it's sounds better than the REAL Pattaya being a seedy cesspit of filthy beaches and foul-smelling sewage, whose main industry is sex related and where town planing is non existent. Only Pattaya's delusional leaders, press, shonky estate agents and thier coterie of yes-men live in the PR version... the rest of us live in the REAL Pattaya and would agree with Sutham Phanthusak

3.
          interesting some of the things the guy has to say, pattaya has been in decline for alot more reasons than red shirts, also is his business one of those in pattaya that charges farangs more than thais, if so maybe a lot of his customers are put off by duel priceing, pattaya is a dump its image everywhere is seen as not friendly, full of louts,drunks, robbers,beggers not a family resort, unfit beaches, bad planing, every where you look pattaya is in a bad way, just a place for sad men to get sex.

תודה על תשומת הלב !
          • איתן ששון
            איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

פאטאייה. אכן כן!
            העיר השתדרגה מאוד!האווירה מאוד כייפית תיירותית ופתוחה.
            הקניון החדש הכניס הרבה חיים לעיר, למרות שמבחינת קניות לא היה חסר גם בלעדיו. בכלל כל "צפון" הטיילת נהייה מאוד חביב ומזמין.
            גם הטיילת השתדרגה. מועדונים חדשים ויותר נקי.
            אין על פטאיה!
            • קש כפית
              קש כפית נערך לאחרונה על ידי

אתם יודעים מה? נמאסתם עלי עם הויכוחים האלה
              או קי אז יש כמה ישראלים בפורום שגרים בתאילנד מי בפטאיה ומי בבנגקוק
              זו לא סיבה שהפורום יראה ככה: התנצחויות לא נגמרות על:

מי יודע יותר טוב (בכל נושא)
              מי מכיר יותר טוב את העיר
              את התרבות
              את הקניונים
              את הזונות
              את השווקים
              את השפה
              איפה הכי טוב לגור
              מאיזה כביש הכי נוח להגיע
              איפה יותר זול בתחתית ...או בעלית ... או במונית או באוטובוס ..... ואיפה עולה באט אחד פחות. זה מגעיל.

מטרה של פורום היא לתרום, לעזור ולתת אינפורמציה כשאנחנו יודעים משהוא ו/או על משהוא- אני טועה?
              ולא תחרות אגו למי יש יותר גדול - אני ואני ואני ואני ואני - די!

תתאפסו על עצמכם.
              • gouzi
                gouzi נערך לאחרונה על ידי

קשקפית..הוצאת לי את המילים מהפה..מסכים עם כל מילה
                • alon024
                  alon024 נערך לאחרונה על ידי

אתם יודעים מה? נמאסתם עלי עם הויכוחים האלה
                  Laughing Mad Shocked אימאלה ~": עדיף לישר קו ולא להתעסק עם הבחורה הזועמת הזו Twisted Evil וכמו שנאמר הגודל לא קובע Shocked .
                  • סיימון מישראל
                    סיימון מישראל נערך לאחרונה על ידי

מה לעשות . הבחורה צודקת .
                    וחשבתי שרק אני מרגיש ככה . טוב לדעת שיש עוד שחושבים כמוני .

לא טוב לדעת שלא נעשה כלום בנידון Confused

קשכפית . לפני כשבוע שאלתי את מנהל הפורום : הפורום , לאן Smile לאחר ששמתי לב לאותה תופעה שהזכרת .

תשובה לא קיבלתי ממנו אבל קיבלתי התייחסות מצד כמה גולשים פה בפורום .

באותו רגע הבנתי שאין לי כלכך מה לתרום כאן כי לא רק שיש כאלה שלא יודעים לקבל דעות של אחרים אלא הם גם יודעים כול הזמן להוכיח בכול דרך שהיא כמה הם חכמים ומביניי עיניין . חשבתי שרק אני מרגיש שהפורום הזה הולך לכיוון לא טוב . אבל אני רואה שיש עוד אחד או שניים שחושבים את זה .

צר לי ועצוב לי שמנהל הפורום ואנשיי האתר ממשיכים לדרדר את הפורום החדש הזה לפורום של אני ואני ואני....

אז יסלחו אם אני ימשיך לענות על שאלות בנושא תאילנד בפורום המזרח הרחוק .

שבוע טוב .
                    • הרוזן מקוסמוי
                      הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

סיימון היקר
                      כן קיבלת ממני תשובה , מיד לאחר ששלחת לי מייל , התייחסותי למה ששאלת נפרסה על פני דף שלם של A4 .
                      מאחר ולא קיבלתי ממך שום פידבק להתייחסותי , שלחתי לך שוב את אותו המייל ל 2 כתובות אימייל שלך שאחד מהם תמיד חוזר לשולח . (הכתובת עם האחד רופי ).
                      שלחתי לך שוב עם בקשה רק להראות אות חיים שאכן קיבלת את המייל שלי גם אם אינך מעוניין להגיב עליו , זה בסדר , רק תאותת לי שאכן קיבלת אותו .
                      היה חשוב לי לדעת שקיבלת את המייל מ 2 סיבות :
                      השקעתי ארוכות בתשובה ובהתייחסות לדבריך ורציתי לשמוע מה אתה אומר לאחר קריאת התשובה שלי .
                      אתה חשוב ויקר לי מידי בכדי לאבד אותך ואני מאוד מעוניין שתרגיש נח וכיף לכתוב ולהיות חלק מאיתנו וותיקי הפורום .
                      אנא בדוק ב 2 כתובות המייל שלך , במידה ולא תמצא את המייל שלי , אשמח לשלוח לך שוב .
                      • קש כפית
                        קש כפית נערך לאחרונה על ידי

תגובה לסיימון
                        אני לא יודעת על מה אתה כתבת, אני לא קוראת הכל.

אבל בלי קשר בעיני זה לא קשור למנהל הפורום.

• סיימון מישראל

צר לי אבל לא הגיע שום מכתב אלי ...
                          ומה שקשכפית כתבה זה בדיוק מה שניסיתי להגיד לך מההתחלה .

לא הייתי נכנס לשירשור אילולה העובדה שלעוד מישהו מפריע פה כול עינייניי האגו שממש , אבל ממש לא תורמים ולא שייכים , לדעתי לפחות , לפורום .

תאמין לי שבכייף הייתי עונה פה לשואלים אבל איך אפשר , או יותר נכון , ממש לא כייף לענות למשהו שאתה יודע שמיד תגיע מתקפת נגד שלוחת רסן מיודעיי הדבר שלא מקבלים שום דיעה אחרת .

ואני גם מבטיח לך שיודעיי הדבר עוד יגיבו כפי שהם יודעים להגיב .

אבי . אני חושב שהפורום מפספס קצת את יעודו ומתעסק לרוב בדברים שלא הכי קשורים .

תודה על האכפתיות Smile אבל........

בבירכת שבוע טוב .

• הרוזן מקוסמוי
                            הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

אשלח אליך שוב
                            • סיימון מישראל

בשמחה .
                              לילה טוב Smile
                              • meirrre
                                meirrre נערך לאחרונה על ידי

כמה חבל
                                כמה חבל ששרשור כל כך יפה , מעניין ומועיל, מתפתח כך.
                                אנשים אתם באים לעזור לא לריב
                                • רוני___
                                  רוני___ נערך לאחרונה על ידי

מסכים לחלוטין עם סיימון ושמעון מפתאייה
                                  • 1
                                  • 2
                                  • 3
                                  • 3 / 3
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון