הולנד - מסלול
-
התכוונתי כמובן שאני מציעה להזמין את הסירה תוך כדי הטיול ולא כפי שרשמתי בטעות
-
תודה לילך, לגבי הארמון , זה לא ישעמם את הילדים ?
לפי מה שקראתי כדי להיכנס צריך לקחת חלק בסיור מודרך שהוא בהולנדית
זה נכון
-
מעולה
ממש תודה
אין אפשרות להזמין באתר ?<
-
תודה איש טוב

נשמע לי רעיון מעולה לעבור באנטוורפן לרכוש קצת אוכל כשר, במיוחד אם זה גם ככה על הדרך.
מה יש לעשות באוטרכט ?
לגבי אמסטרדם – אנחנו מתכננים להגיע לשם ביום חמישי להחנות באיזור אמסטלווין ואז להשאיר שם את הרכב לנסוע ברכבת לאיזור כיכר דאם
ובחזור לעשות קניות של אוכל כשר לקראת שבת, אז נראה לי שלא נעשה את זה ביום הראשון
אבל מה שהכי נראה לי שיקרה בסוף זה שנתחיל לנסוע ונראה מה סטטוס החבורה במושב האחורי .. במידה וירדמו נתקדם כמה שיותר לכפר הנופש במידה ויהיו עירניים נחפש אטרקציה שקרובה
-
כדאי להגיע לארמון הט לו גם אם הארמון עצמו לא מעניין אתכם.
אתם יכולים להתרשם מהגנים בתצא כאן.
מצרף גם סיכום טיול שלנו כולל הארמון: טיול משפחתי להולנד - 16 ימים - קיץ 2015
-
אשמח גם לקבל.
-
אם אוכל כשר לא חשוב לכם – עזבו את אנטרוופן ותדהרו צפונה. הרי בגדול לפני שמונה או תשע בבוקר אין הרבה מה לעשות בשום מקום.
אמסטרדם זו העיר הגדולה, ומותר גם להגיע אליה פעמיים. בייחוד שהיום הראשון הוא רק חצי יום. אבל אני מודה שהצעתי אותה מטעמי כשרות, אז אם זה לא חשוב ממש לא חייבים.
אוטראכט זו עיר גדולה ויפה. לפחות כשאנחנו היינו לפני כמה שנים טובות היו שם כמה אטרקציות מענינות – מוזיאון רכבות חביב, מגדל פעמונים ומוזיאון תיבות נגינה. חוץ מזה זה פשוט נעים לשוטט לאורך התעלות, לראות את החנויות התיירותיות ועוד.
הייתי שוקל ליום הראשון חוויה שמיוחדת להולנד שתפתח את התיאבון. זה יכול להיות זאנזהסכאנס, למרות שקצת לא בדרך, המוזיאון הפתוח בארנהם, או אפילו חיטהורן (ממש לא בדרך, אבל באף יום זה לא באמת בדרך)
-
לגבי אפטלינג מקווה שאני לא מקלקלת אבל מניסיון אישי אין צורך לבלות שם יומיים.
בשנה שעברה היינו שם שתי משפחות גדולים וקטנים. הגדולים כמובן יכלו לבלות יומיים בפארק אבל בהחלט הספיקו המון משעת הכניסה ועד לשעת הסגירה. חשוב לציין שאין שם מופעי סיום כמו ביורודיסני למשל.
הקטנות שהיו בנות 5, 6 ,8 הספיקו את כל מה שהתאים לגילן כמה וכמה פעמים ובסביבות השעה 16:00 כבר רצו לחזור רק שחיכינו שהגדולים יסיימו.
אפשר יום נוסף בהאג
ולמה לא לטייל בבריסל? יש שם אחובות מקסימים (סליחה שאני לא זוכרת את השם) של נשים שיושבות ברחוב וטוות בנול. הפסל המשתין. האטומיום המרהיב.
בכל מקרה תיהנו.
-
באפטלינג דווקא יש מופע סיום – מזרקות – ממש נהדר.
-
הכוונה שלי הייתה שחוץ ממופע מזרקות אין תהלוכה מרהיבה רבת דמויות או זיקוקים כמו ביורודיסני. שהחגיגות גם ממשיכות עד חצות ובאפטלינג מסתיימות קודם
-
תודה שני
אני הכי סקרנית להגיע לאפטלינג... שמעתי עליו את כל הדעות.. החל מהפארק הכי טוב באירופה" וכלה ב. "סתם בזבוז זמן לכו לג'וליאנה תורן
באופן כללי הילדים שלי ובעלי בראשם חובבי פארקים.. ביורודיסני היינו 3 ימים ופארק אירופה התכנון היה לבלות יום אחד... ולבסוף שינינו את המסלול והיינו שם יומיים…
את האמת שאפילו מהסופרלנד אני לא מצליחה להוציא אותם... אז קשה לי להאמין שיותר מידיי נסבול שם... מקסימום נבטל את היום השני ונלך למקום אחר אם נראה שממש משעמם שם
-
כדי להספיק למתקנים שמאוד רצינו אנחנו מראש ויתרנו על מתקנים מסויימים וגם על כל המופעים. בהחלט היינו יכולים לנצל שם יום נוסף או חצי יום לטובת המופעים, השלמות וגם חזרה על מתקנים שאהבנו.
-
שני
האם הייתם באוגוסט? לא היו תורי ענק למתקני הילדים הצעירים?