שאלה לגבי airbnb
-
היי
אני מנסה לחפש קצת מידע על לינה בחו”ל דרך airbnb ,
אני מנסה להבין כמה אמינות התמונות באתר.
יש פה מישהו שהזמין דירה וגילה משהו ממש אחר מהתמונות? שהגיע לדירה במצב מוזנח או מטונף?או שסתם התאכזב ממה שהוא קיבל במציאות...
אני יודעת שצריך להיזהר מעוקץ וכבר קיבלתי כמה טיפים אשמח לשמוע אם יצא לכם או אתם מכירים אנשים שהתאכזבו מהדירה שהגיעו אליה?
אשמח לשמוע מכם סיפורים, זמינה גם בהודעה פרטית…
תודה מראש נועה
-
ב-99 אחוז מהמקרים – בכל אתרי ההזמנות – התמונות נראות הרבה יותר יפות ממה שנראה במציאות. זה לא אומר שמלון/חדר/בית מסוימים לא טובים, פשוט צריך לקחת בחשבון שיכול להיות שוני. צריך לנבור ברשת אחר חיפוש של חוות דעת של מטיילים על מקום זה או אחר.
-
גם תמונות של מלונות לא תמיד ישקפו את המציאותלי לא יצא עדיין להתאכזב מ-Airbnb בארצות הברית או במקומות אחרים, למעט פעם אחת בברזיל [דירה בסדר, אבל שכונה מפחידה ולא בטוחה]. בכל מקרה, צריך לדעת מה לחפש, איפה לחפש ואיך לחפש. וכמו שראובן כתב, הכי חשובות חוות הדעת של אורחים קודמים, ועדיף שיהיו כמה שיותר [למרות שלא תמיד זה אפשרי].
מארח שמבטל את האירוח יותר מפעם אחת הוא מוקצה מבחינתי, וכך גם מארח שלא מזדהה בשמו האמיתי או בתמונה אמיתית שלו, ומארח שלא מפרסם תמונות בכלל, או מפרסם רק מספר קטן של תמונות שלא מציגות את הדירה עצמה אלא רק פריטים מתוכה [למשל רק האסלה, רק הנוף מהחלון, רק הבניין מבחוץ וכו’]. ובסופו של דבר, זה גם עניין של מזל.