השכרת רכב
-
הי,
אני מחפשת רכב גדול ל 4 אנשים + מזוודות ואני מתכננת לקחת אותו בסן פרנסיסקו ולהחזיר אותו בוגאס.
מניסיונכם העשיר, האם כדאי לי להזמין דרך החברות בארץ או און ליין באתרים בארה”ב? איזו חברה הכי משתלמת? מה סדר גודל של מחיר ממוצע ל 9 ימים? האם ההחזרה בלאס וגאס יכולה לגרור תשלום נוסף?
תודה לעונים!!!
-
מנסיון שלנו לא שלמנו שום קנס בווגאס ושכרנו בסן פרנסיסקו מחברת אלאמו דרך ממסי.
ממליצה לבדוק דרך rentalscar.
-
ממליץ על מיניואן.
תבדקו מחירים ותשוו תנאים טלפונית באתרים הרשומים מטה:
ALAMO.CO.IL
HERTZ.CO.IL
AVIS.CO.IL
MEMSI.CO.IL
OFRAN.CO.IL
SHLOMO.CO.IL
TRAVELJIGSAW.CO.IL
RENTALCARS.COM
RENT.ALBAR.CO.IL
AUTOEUROPE.CO.IL
ISSTA.CO.IL
BUDGET.CO.IL
-
Rentalscar יש להם טלפון ישראלי
025609232
-
בנוסף, האם יש איפה לקנות כרטיס סים פרי פייד בשדה בסן פרנסיסקו? מה מומלץ בעיקר לאינטרנט?
-
בשדה התעופה אני לא מכיר חנות לסימים ולא חושב שיש כזאת.
אם מגיעים יחסית מוקדם או למחרת בבוקר אפשר לגשת לחנות T-MOBILE הקרובה אליכם (תבדקו בגוגל מאפס), חברה זאת משווקת תוכנית לתיירים ב-30 דולר כולל הסים, תקפה לשלושה שבועות.
אפשר גם בחנות כשלהי של AT&T, שם התוכניות חודשיות ועולות קצת יותר.
-
האם מישהו יודע כמה כבישי אגרה יש בין SF לוגאס? כמו כן האם כדאי לקחת מההשכרת רכב את המכשיר של האגרה? או שכדאי לשלם לבד מראש ואיך עושים זאת?
-
כבישי אגרהבאזור סן פרנסיסקו רק ה-I-680 הוא כביש אגרה. לא תסעו עליו מסן פרנסיסקו לוגאס וגם אם תסעו אני מניח שיש בו מסלול HOV שמאפשר לסוע בלי תשלום לרכב שיש בו שני נוסעים או יותר (הנהג + 1 ויותר).
הבעיה היחידה בסן פרנסיסקו הוא גשר הזהב, שאי אפשר לשלם בו את האגרה (שנגבית רק לכיוון אחד: מצפון לדרום), צריך להיכנס לאינטרנט עם הפרטים המדויקים של המעבר (תאריך, שעה, מספר לוחית של הרכב כולל אותיות ומספרים) ולשלם, נדמה לי תוך 48 שעות מביצוע המעבר. זה האתר לתשלום האגרה של הגשר: FAST TRACK
לכן, נראה לי מיותר לשלם עבור מכשיר או לשלם עבור אגרות דרך חברת ההשכרה.
-
רק תיקון קטן: גם הגשר הגדול של סן פרנסיסקו – גשר המפרץ, הוא כביש אגרה, לכיוון מערב בלבד.
-
עמיחיאפשר לשלם בגשר עצמו, בגלל זה לא ציינתי