התלבטות
-
שלום
אני כרגע מתלבט מה לעשות-לנחות בטורונטו 3-4ימים ואחכ ניו יורק ומשם לרדת לפלורידה (בפרק זמן של 21 ימים סהכ לכל הטיול והמראה ממיאמי)
השאלה היא כזאת:
אם אני נוחת בטורונטו יש מה לעשות שם 4 ימים?
ובכללי מניו יורק למיאמי במדינות :ג'ורגיה סאות' /נורת' קרולינה דלוואר ואולי עוד אחת או שניים יש מה לעשות שם ? או שזה פשוט לעבור שם בדרך למיאמי בלי יותר מדי התייחסות..(אולי כבר עדיף טיסה כי זה 20 שעות נסיעה ואם אין עניין תיירותי שם אז נראה לי חבל)
-
לדעתי, התכנון של טיול בצפון אמריקה צריך להיות בדיוק ההיפך: לא לבחור 2 נקודות בקצוות שונים ואז – “מה אני עושה ביניהם” כשיש לחץ זמן, אלא לסמן מה מעניין אותך בארה”ב, ואז לבחור מסלול שמחבר בין הנקודות שמעניינות אותך. אחרת זה סתם הרבה שעות באוטוסטרדות ובזבוז של דלק, השכרת רכב (ואפרופו יעלה תוספת לשכור בקנדה ולהחזיר בארה”ב אם בכלל אפשרי בכל חברה), לינה וכו’ בשביל לבלות ימים באזורים שפחות מעניינים אותך.המרחק בין טורונטו למיאמי הוא אדיר. זה כמו מאמסטרדם למוסקבה.
-
המרחק בין מיאמי לטורונטו לא רלוונטי .
התכנון הוא טורונטו-ניו יורק (492 מייל) לא כזה נורא.
ומניו יורק למיאמי.
אתה צודק בעקרון במה שאתה אומר-שנה שעברה הייתי ביוטה אריזונה נוודה וקליפורניה ומצאתי עניין בכולן (קצת פחות באריזונה) אבל לא היה משעמם,ונכון להיום חוץ מניו יורק ומיאמי שום דבר לא ממש מושך אותי שם ,אתה מבין?אני קצת תקוע בין לבין..
שקלתי גם להתמקד נטו בקנדה לצורך העניין אבל אם אני כבר מגיע לאזור הזה של העולם שוב לא בא לי לפספס שוב את ניו יורק (מיאמי עוד ניחה..)
-
אני קצת לא מבינה את התכנית ואת המטרות של הטיול.
האם יש לך 3 עוגנים (טורונטו, ניו יורק ומיאמי) שבהן אתה רוצה לבקר ולבלות?
האם מעניין אותך משהו בדרך מעיר אחת לעיר הבאה או זו רק נסיעה לשם מעבר ממקום למקום? -
כן 3 עוגנים.
מה בניהם לא ממש מעניין אותי..
מה שמשאיר אותי רק עם טיסות פנימיות..(משהו שממש לא רציתי).
כי אני אוהב את הנוחות שברכב ואת היכולות להקדים/לדחות את הנסיעה ליעד הבא כאוות נפשי וגם כי אני לא אוהב לשכור רכב כמה פעמים בטיול אחד.
אך נראה לי שהפעם אין מנוס מזה