חלוקת זמנים
-
בוקר טוב
הגעתי להחלטה: בתכנון טיול קנדה-ארהב 06.08-31.08 .
איך החלוקה הזו לפי דעתכם? 4 ימים טורונטו -7 ימים ניו יורק -10 ימים פלורידה (כ21-22ימים,אם יתווספו ימים אז כנראה שאחפש מה לעשות בין ניו יורק לפלורידה ואעביר שם עוד יומים שלושה כולל הנסיעה -במקום טיסה פנימית).
עיקר הדברים שמעניינים אותי הם :ספורט ימי,צלילות בפרט(אין לי רישיון לצערי אז רק חובבני עם מדריך)טרקטורונים ,גיפים ,ספורט מוטורי(תערוכות רכב,מירוצים)קצת טבע (בסגנון טיולים בפארקים של עד יום גג)נופים וטבע בכללי ,שופינג (אאוטלטים וקניונים מעניינים)פארקי מים ופארקי שעשועים.
תודה רבה על העזרה
-
נאדה?
-
לא כל כך ברור איך טורונטו משתלבת בתמונה.
הייתי מוותרת וממירה בקרוז בין איים...
-
זו לא השאלה הראשונה שאתה שואל וממה שראיתי בשרשור הראשון, לא כל כך מענין אותך כל החלק שבין טורונטו לניו יורק ובין ניו יורק לפלורידה.
סגנון הטיול שלי שונה משלך והחפיפה ביננו די קטנה, כך שלדעתי אין לי איך לסייע לך. יתכן ויגיע גולש אחר שיוכל להשיא לך עצות. אתה צריך קצת סבלנות.
מה שכן, אני לא בטוח שיש לך מספיק ימים עבור הנסיעות הארוכות האלו ובמיוחד מניו יורק עד מיאמי. לדעתי מדובר בלפחות 3 ימי נסיעה ואולי גם 4, וכל זאת ללא כל טיול בדרך אלא רק נסיעה בכבישים המהירים.
-
עדכון
נרכשו הכרטיסים-06/08-24/08 ת’’א-טורונטו (3 ימים טורונטו) ומשם טיסה למיאמי .
ממיאמי לניו יורק ברכב .
אשמח לאטרקציות פעילויות ודברים מעניינים באזורים הנ’’ל .(ע’’פ תחומי ההתעניינות שלי)
ספורט ימי,צלילות בפרט(אין לי רישיון לצערי אז רק חובבני עם מדריך)טרקטורונים ,גיפים ,ספורט מוטורי(תערוכות רכב,מירוצים)קצת טבע (בסגנון טיולים בפארקים של עד יום גג)נופים וטבע בכללי ,שופינג (אאוטלטים וקניונים מעניינים)פארקי מים ופארקי שעשועים.
מקווה שזה כבר יותר מאורגן וברור