ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבוע במערב ארהב

פורום צפון אמריקה
    7
    8
    1947
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yairsara1
      yairsara1 נערך לאחרונה על ידי

הי יש לנו שבוע במערב – נוחתים בסן פרנסיסקו וצריכים להיות בסוף השבוע בלוס אנגלס. שווה לנסוע ליומיים ליוסמיטי או לדבוק בכביש 1 להגיע ללוס אנגלס, ולבקר ביוניברסל, דיסנילנד וכו׳? אנחנו זוג עם שני ילדים בני 11, 14. תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

חלק גדול מכביש 1 סגור וישאר סגור עוד תקופה לא קצרה.  לכן, אני מציע לכם במקום כביש 1 לקחת את כביש האורך 99 ואחר כך 49.  לבקר ביוסמיטי ואחר כך בפארקים סקוויה וקינגס קניון ומשם להמשיך ללוס אנג’לס.

• שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

תלוי קצת בילדים. 

שלי למשל ישתעממו למוות מטבע-טבע-טבע אז הייתי משלבת את המיסטרי ספוט, סנטה קרוז עם הלונה פארק בטיילת, מונטריי עם קיאקים וקצת טבע Smile

• baba4ko
            baba4ko נערך לאחרונה על ידי

היי

יש לכם שבוע כולל סן פרנסיסקו או אחרי? בזמן הקצר לא חושב שיוסמיטי מצדיק נסיעה. זה דורש כ3 ימים. כפי ששירליץ המליצה סנטה קרוז ומיסטרי ספוט, מונטריי ופוינט לובוס , נסיעה לל.א. עצירה בסולבנג , יוניברסל יום אחד חובה לילדים, בגילאים שלהם זה מתאים מאוד. שוב זמן שאת מציינת לא מובן.

• mandi a
              mandi a נערך לאחרונה על ידי

שבוע בלבד ממש לחוץ.

הייתי מוותרת על יוסמטי ונשארת בסן פרנסיסקו + סוסליטו. ניתן לראות את עצי הסקויה גם ליד סאן פרנסיסקו במוייר וודס. 

מונטריי מדהימה ואפשר לבלות בה בכיף יומיים. שלי השתעממו בסנטה קרוז אבל ביקשו עוד יום במונטריי (קאייקים ואקווריום ועוד קצת קייאקים), אם יש זמן אפשר לבקר גם ביוניברסל ודיסני.

לא לשכוח שיש ג’ט לג והימים הראשונים קצת שונים בלוז. 

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לא יודע למה כתבו כאן את זה אבל חשוב לתקן: אין עצי סקויה בקו החוף של קליפורניה. עצי הסקויה גדלים אך ורק בגובה, בקליפורניה אפשר לראות אותם בהרי הסיירה נוואדה – למשל יש כמה עצים בודדים בפארק יוסמיטי ויש חורשות גדולות ומרשימות בפארק סקויה.

בקו החוף אפשר לראות עצי רדווד – עצים גבוהים מאוד, אבל לא גדולים כמו הסקויה ופחות מרשימים. אם רוצים לראות עצי רדווד – לא צריך להגיע למויר ווד – שמורה שנמצאת מצפון לסן פרנסיסקו ובכלל לא בכיוון הנסיעה שלכם. יש לפחות 3 שמורות רדווד שנמצאות בכיוון הנסיעה שלכם בין סן פרנסיסקו לסנטה קרוז (יש יותר, אני ביקרתי רק ב3).

היות ויש לכם רק שבוע – זה אמור לכלול את סן פרנסיסקו וגם את LA???

אם כן, תקדישו יומיים לסן פרנסיסקו – זה יתן לכם טעימה קטנה מהעיר הנפלאה הזו.

עוד יומיים או שלושה לנסיעה בין הערים (אין לכם זמן ליוסמיטי). תקדישו זמן לשמורת הנרי קאוול (יש שם עצי רדווד וזה במסלול שלכם), לסנטה קרוז, מונטריי וקצת מכביש 1 עד החסימה, ומשם באוטוסטרדה ל LA.

את הזמן שישאר תהיו ב LA.

• dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

אני לא יודע אם זה ממש חשוב לכם, אבל ב- Muir Woods ניתן לראות Red Woods ולא עצי סקוויה.  מדובר בעצים תמירים, אבל “רזים” יותר מעצי הסקוויה.

• spring22
                    spring22 נערך לאחרונה על ידי

רק חלק קטן מכביש 1 סגור.

עם עיקוף קטן אפשר לנסוע ברובו והנופים מדהימים.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון